Soliga härliga Lördag !!!!

Hej!
Idag strålade solen massor och det var varmt ute, så skönt med lite förlängd sommar. Idag har vi varit i Brommablocks Ida ville titta lite där, jag skjutsade henne till Axel i fisken då dom skulle åka hem till Dalarna idag. Det har varit jätte mysigt att ha Ida här hon är så snäll och gullig =) Vi tycker jätte mycket om henne ♥

Sen var jag och Filippa ute lite på tomten när vi kom hem. Vi har ju en ful grön länevagn som är så hemskt ful att man gärna inte går ut på promenad med den !! Men vi får våran tillbaka på måndag !

På kvällen så kom Torsten och Linn över vi åt en god middag det blev 3 rätters, förrätt: toast skagen med avokado, varmrätt kycklig inlindad i bacon, potatisgratäng och kantarellsås och efterrätt: Daimtårta !!! Vart en succé =) Det bästa med den här lördagen var att vi fått en till familje medlem en landskölpadda är så glad och lycklig över den, Den är Filippas hon fått den i 7 månaders present och den heter coco channel är så söt se själva på bilden ! Filippa kommer att älska den då hon blir större !!!



Linn och Torsten


Daimtårtan, vart tyvärr ingen bild på kycklingen !

Lilla Coco Channel

Har föresten köpt Maria Motazamis läppstift =)

Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen