bloggar från datan

Hej!
Gud vad tiden springer i väg, känner attt jag inte riktigt hinner med att blogga just nu. Så tyvärr dåligt med inlägg.
Det är en konst att hinna med allt och man vet ju att det kommer att vara en tuff period just nu då båda barnen är små men man har igen det sedan så det är bara att bita ihop. Men det är fantastiskt att ha två små tjejer att ta hand om jag ångrar inte en dag att dom finns i mitt liv. Älskar dom så obeskrivligt mycket.
 
Dagarna har rullat på, har fått i väg Filippa på mórgonen till förskolan och hon tycker det är kul att vara där inte än ända gång har hon varit ledsen och grinat efter mig. Min duktiga lilla tjej.
Har kommit ut för första gången i går då jag åkte till Bromma blocks en sväng. Skulle lämna tillbaka och byta några saker.
Och idag träffade jag min syster och Anton och min mammi. Vi åt lunch jätte goda sallader. Tack för en mysig dag min älskade mammi och syster. Hämtade Filippa och vi åkte en sväng till outleten. Hade premiärturen i Buggan med båda barnen och Filippa satt som en liten prinsessa och tyckte det var jätte kul att åka vagnen. Måste säga att jag är så nöjd med vagnen den är så lätt att köra och tar ingen plats när man fäller ihop den. Vi kommer ju ha den ett tag då båda barnen kommer åka vagn ett tag till.
Anledningen till att jag åkte till outleten var att min favorit butik Lexington har öppnat där och jag var ju tvungen att titta in där. Köpte ingenting då det var lite utplockat och det mesta var kläder. Men dom får påfyllning hela tiden var mest ute efter kuddfodrall till våran nya plan i huset. Vi har beställt soffa, tv bänk, bord och en skänk som vi ska hämta nästa vecka. Så sen kan man inreda där. Mysigt så kan man sitta där framför öppnaspisen och mysa!
 
Ska lägga upp lite bilder från BB och skriva lite om förlossningen men det får bli í ett annat inlägg.
 
sista bilden på magen innan det var dax
jätte kula !
 
 
var kannelbullens dag igår och jag och Filippa åt bullar =)
 
min lilla Filippa älskar bullar
 
 
lilla söta Anton är 6 veckor
syster och mamma
 
min goda sallad
 
 
min lilla Filippa =)
 
 
 
 
Kvällens middag blev super god.
Lax i ugn med koktdill potatis och skarpsås och en BBQ sås som inte smakade rökigt. Såsen hade vi även i går till stekt kassler med pasta. Ska lägga ut receptet på den för den var jätte god även recept på skarps såsen.
 
Nu ska jag ta lillfis Nellie !!!
 
Just det min älskade Pappi fyller 56 år idag massa grattis till dig =))))
 
Puss och Kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen