Ny vecka

Hej!
Tiden bara springer i väg och halva veckan har redan gått.
Imåndags kom svärmor farmor Anki hem till oss hon stannade till dagen efter. Vi tog en promenad till lekparken och Filippa fick gunga.
På tisdagen så kom BVC på besök till oss. Hon tyckte Nellie var så underbart socker söt. och hon hade gått upp till 3710 så det var ju bra att hon fått i sig tillräckligt med mat. Efter att hon åkte åkte vi till Jysk skulle betala några möbler som vi beställt men i vanlig ordning hade det blivit något fel med 2 st av sakerna vi beställt typigst. Så nu bjuder dom på hem leveransen på dom så det var ju bra.
Vi skulle egentligen besöka Stor och Liten leklandet men Filippa är inte riktigt kry förskyld och lite hängig så vi får ta det någon annan dag då hon är piggare.
Vi åkte hem och Mia (davids syster) och Angeliqe och Kiara kom och besökte oss, dom var nyfikna på lilla Nellie.
Tusen tack för fina presenter. Sen kom min vän Cissi förbi en stund duktiga hon hade sprungit en runda, längtar tills jag också kan komma igång.
Våran lilla granne Linn var förbi och tittade på Hollywood fruarna med oss.
 
Idag har min vän Anna och hennessöta lilla Agnes varit här en stund jätte mysigt och kul att dom kom förbi. Tusen tack för fina presenterna till lilla Nellie.
Åkte till Ikea vi har äntligen fått hem nya soffan som vi ska ha på nya våningen den är VIT men det går att ta bort allt och tvätta rubbet så det är ju super bra med tanke på att 2 st småbarn kommer befinna sig i den dessutom känns det inte så kul att köpa någon dyr en då barnen kommer vara små ett bra tag till och då kan man ju köpa en ny om den blir sliten och ful.
Åkte direkt från Ikea och hämtade Filippa på förskolan.
 
Nu ska jag snart börja med middagen och sen bänka mig framför Glamour.
 
Glöm inte gå in på Dianas blogg om du vill delata i hennes alla tävlingar från temaveckan. Alla tävlingar håller på till den 19 oktober så passa på och vara med. www.dianasblogg.blogg.se
 
Har tagit massa bilder men återkommer med dem !!!
 
Puss och Kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen