Ta chansen att vinn en årförbrukning av välling från Nestlé när du köper Bambino Bottle

Ta chansen att vinn en årförbrukning av välling från Nestlé när du köper Bambino Bottle

Bambino har alldeles nyligen lanserat ”Bambino Bottles” som ett svar på våra konsumenters efterfrågan. Vällingflaskor som rymmer mer – upp till 330 ml! De har söta kaninmotiv, ”Mr & Mrs Rabbit”, som är utformade av designern och tv-profilen Karin Mannerstål. Flaskorna är anpassade för barn som älskar välling och för föräldrar som vill att tillredning av välling ska gå snabbt och enkelt!
 
 
Bambino Bottles är praktiska nappflaskor med vid hals som är enkla att fylla och rengöra, och deras rymd gör att det går snabbt att skaka ihop en stor portion välling direkt i flaskorna. De är smart utformade så att de går in i alla mikrovågsugnar, har greppvänlig midja och lock som förhindrar läckage när de skakas. Flaskorna finns i fyra härliga färgkonstellationer; röd, blå, vit och grå
 
NU KAN DU VINNA EN ÅRSFÖRBRUKNING VÄLLING FRÅN NESTLÈ när du köper en Bambino Bottle på Willy:s, Hemköp eller Coop Forum.
 
Tävlar gör du genom att gå in på www.bambino.se/nestle, fyller i siffrorna från streckkoden på etiketten som finns runt flaskans hals och svarar på några frågor. Tävlingen pågår till och med 30 juni 2014. 
 
 
 
 

Ni hittar bambino på bambino-mam.se

Bambino finns också på facebook.com/BambinoBaby och instagram.com/bambino_se

Mam finns också på facebook.com/MAMBaby och instagram.com/mambaby_com

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen