Ny butik Ombonat Brommablocks

Idag slår butiken Ombonat upp portarna till sin nya butik i Bromma blocks. Den andra kommer finnas kvar så kul att det öppnat en till.
Karin hon som driver butiken är så trevlig och hjälpsam och servicen är på bästa nivå.Man möts alltid av ett hej och ett varmt leende. 
Hon har massa Lexington company produkter och det är ju ett märke som uppskattas av många.Dessutom jätte bra julklappar !  
 
 En trappa upp till höger finner man butiken Ombonat i Brommablocks 
 
Man finner även andra  VARUMÄRKEN så som Lexington,Rif DesignGerberaArtwoodBruka Design, Leksands stolen, Day Birger et MikkelsenDay HomeWatt & Veke, AU Maison, Foxford, Lazy Jack, Grand Design, Sia, Gerbera, Casagent, Boel & Jan, Lise Sandahl, Vintage by Fé, Ösregn of SwedenLillgertas SmyckenÅre Glashytta, Stockholms Glasbruk, Ella Keramik, Johannas Konst, Maria Hultman, LINUM, Mikaela Willers, Agneta Livjin, Swedish Hasbeens Yankee Candle, Shearer Candle samt Claus Porto Candles och många fler...
Mycket lexington company 
Såfina saker 
Man kan verkligen hitta julklapparna här =) 
 
Här hittar man alla presenter 
Varför inte köpa en parfym i julklapp till någon du tycker om 
 
Barnhörnan finner man saker bland annat från bruka, hur fin är inte lila gunghästen =) 
 
 
 
Söta tomtar 
 
 
 
 
 
Åk till Brommablocks och besök butiken Ombonat, det är erbjudanden, tävling som det är nytt pris varje dag(torsdag, fredag,lördag och söndag) 
Idag var det ett fint halsband från ajlajk och det ända man behövde gör är att svara på en fråga och skriva upp sig i kassan på ett papper. 
 
Doft ljus får alla som handlar något i butiken ( räcker så långt lagret räcker) 
 
och sista bästa erbjudandet är handla Lexingtoncompany varor för minst 400:- och få en fin kökshanduk! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen