Loppiblogbag skönhet och hälsa

Hmtade ut min bloggbag som Loppi skickade ut, tusen tack väl behövliga produkter. 
 
Alltid lika kul med Loppi Bloggbagen 
¤Frigges senaste nyhet TE+Solljusär speciellt framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin, Teet hjälper att fylla på med solens vitami året om
 
¤Frigges naturliga ekologiska miniriskakor som är så goda man kan inte sluta äta dom. Perfekt att ha med sig i träningsväskan eller packa till skolutflykten. Dom är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har hög halt fullkorn, innehåller inget socker.
 
¤Bio-Oil är en specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojömn hudton, ålrande och uttorkad hud mindre framträdand. 
 
¤Yves Rocher Bonheur Eau finns som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning, upplev den impulsiva, livsbiviljande doft hos Moment de Bonheur Yves Rocher. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppelextrakts läckra sylighet.
 
¤Yves Rotcher Elixir Volume Mascara som man nu kan få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna ( test in vitro).
Den krämiga forumlan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt appilicering, de mjuka fibrerna ger volym utan klibb medan de fastare fibrerna ger definition och längd. 
 
¤Pierre Robert Invisivible Hipster (har beställt den och den kommer på posten inomkort) 
 
¤RFSU Active Balance är en dubbelverkande tablett som tillför probiotiska lactobaciller och hjälper till att förebygga infektioner. 
Ny mascara och ny parfym som doftar jätte gott 
Tack för Loppibloggbagen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen