En trevlig kväll på Totalhälsa

 
 
 I måndags kväll så spenderade jag lite egentid på TotalHälsa, Diana ´hade bjudit in till en trevlig kväll där man kunde vinna en kemisk behandling med produkterna från Elisabeth Arden PRO, få hud analys, dricka god bubbel, äta hälsosam plockmat, shoppa produkter till bättre priser, vara med och vinna doftljus från K.lundqvist  och bara umgås och minglarunt. 
På väg till stan och eventet på Totalhälsa 
för att hitta hit klicka HÄR
Alltid lika trevliga Maria bjöd på bubbel 
 
 
Kommer garanterat att göra eget knäcke hemma och laxröran 
Det var ett jätte gott knäcke gjort på frön, en jätte god laxröra på kvarg, avokadokräm och en hälso drink gjord på bland annat spenat. 
Mita berättade om mat och kost.
 
Det bjöds på plockmat från mitasmat så gott så jag var tvungen att fråga efter recept så nu tänker jag göra det hemma. Mita som startade företaget berättade hur viktigt det var vad man stoppar i sig.
Efter att ha testat en rad olika bantningsmetoder hittade hon en som gjorde henne till den hon är idag,kostrådgivare och föreläsare inom sud livstil. GI metoden.
Det är ingen bantningskur utan man ska lära en gång för alltid en sund livsstil. 
Man hamnar i en ny värld som är full av proteiner, kolhydrater som både är långsamma, snabba och stärkelserika och sist men inte minst det rätta fettet. 
För att läsa mer om Mita och vad hon sysslar med klicka HÄR 
Man kunde vinna ett doftande doft ljus från K.lundqvist
 
 
 
Alltså det vita ljust doftar så gott, bästa presenten till sig själv eller ge bort det till någon eller varför inte en julklapp 
Våra egna kreativa bilder och bästa fotografen Aja 
Julia och Aja alltid lika fina 
 
Och doftstickorna har jag i min hall och man möts varje gång av den god doften när man kommer hem
 
Elizabeth Arden har en hel uppsjö med produkter för alla möjliga hudtyper: mogen hud, ojämn hudton, problemhud, torr/fuktfattig hud och känslig hud. 
En lycklig vinnare fick testa på kemisk peeling. 
Elizabeth Arden PRO Professional Treatments är utvecklade för att ge dig en flygande start på hudvårdsrutinen, tillsmmans med Elizabeth Arden PRO hemmaprodukter. Syftet är att påskynda och maximera hemmaprodukternas effekt så att resultatet märks ännu snabbare. De högeffektiva professionella produkterna fyller två funktioner: de har omedelbar effekt, genom att de gör så att hunden ser yngre ut, samtidigt som de tar dig ett steg vidare i behandlingen. 
 
Elizabeth Arden PRO-serien innehåller ett antal produkter för professionell behandling, bland annat kortare behandlingar som kan utföras och man hinner göra på lunchen. Dessa korta behandlingar är tänkta att ge omedelbar och påtaglig efftekt snabbt och enkelt. 
Elizabeth Arden PRO ansiktsbehandlingar följs av naturliga prefecting minerals SPF 25- en kliniskt prövad produktserie med vårdande mineraler som innehåller Tx-botanical extract, naturens mest kraftfulla blandning av antioxidanter, som bekämpar fria radikaler och motverkar hudens åldrande. 
Hängde med dessa fina pinglor: Julia, Aja , Nettan och Diana 
Super tack fina Diana och Totalhälsa för en trevlig kväll 
Produkter från Elizabeth Arden PRO och doft ljus från Dofta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen