Bloggarna på Slottet del 1

 
I helgen spenderade jag och nio andra härliga underbara tjejer ett dygn på Häringe slott.
Instagram media by dianasdrommar - Vilket härligt gäng #bloggarnapåslottet #häringeslott @haringeslott @thelifeofrosengren @deers.se @filurmamman @sanningensrum.se @sarianne.se @ajamelander @joi1977 @nettan_s_ @guccijess
Bild lånad av Diana
 

 Jenny, Johanna, Sarianne, Maria, Diana, Aja,Sofie, Jenny och Jeanette. 
 
Det var ett magiskt dygn utan dess like mycket skartt, mystiska saker som hände det tog aldrig slut. Vi hade en alldeles underbar helg på slottet med vacker slotts miljö, god mat, sallonger afternoonte en rad av olika aktiviteter mys vid den fina vackra poolen.
Tusen tack alla fina tjejer och extra stort tack till bästa underbaraste Sarianne och Sofie, ni är fantastiska som lyckats få ihop bästa gänget.
Är så glad att jag fått lära känna detta härliga tjej gäng ännu bättre och hoppas såklart att det kommer bli en tradition kanske inte på spökslott nästa gång (fast det var väldigt spännande måste jag säga det händ ju konstiga oväntade saker hela tiden.) 
Så kan verkligen tipsa om en mysig dags utflykt med familjen då man kan slappa och hänga vid poolen eller ett dygn på tu man hand äta en god middag och bo antingen på självaste slottet i flygen det finns även andra bygnader i anslutning till slottet där det är mysiga rum det är lätt att åka dit väg 73 mot Nynäshamn om man bor i Stockholmsområdet.
 
Hur som helst kl 11:00 Välkomnade värdinnorna Sarianne och Sofie oss till Häringeslott och ett Dygn av lyx,aktiviteter och massor med överaskningar. Vi skulle börja dagen med ett träningspass.
Sarianne och Sofie, fantastiska tjejer som fixat och ordnat allt så bra. 
 
 
Träningsväska full med träningskläder 
Träningsbyxor Hitbrazil, strumpor,vattenflaska och hårband salming, sporttopp och trosor Pierre Robert 
 
Är så glad över min nya Polar klocka  som matschar träningskläderna jätte bra. 
 
Ingen visste vad som komma skall det vi alla visste var att vi kommer få ett fantastiskt dygn tillsammans. 
Alla fick varsin träningsväska fylld med allt vi behövde för träning. Så ombytta och redo för ett utmanande pass med Crossfit Unique som var på plats för att köra stenhårt med oss. Två och två tävlade vi: Intervaller, armhämningar, intervaller, situps, intervaller, knäböj, intervaller, burpees. Svettiga och det känndes i hela kroppen att vi kört hårt så bra och givande pass i 45 min. 
Jag och Jenny var tävlande i ett utav lagen.
Depend  stod för att alla skulle få fina lackade naglar. 
 
Då vi snabb duchade och fick sedan sjunka ner och bli ompysslad och få fina nagla av bästa Depend som just nu kommit ut med ett nytt lack som håller i 7 dagar.
Alla fick varsit armband med sina barns namn på så fina, 
ni hittar dom HÄR 
 
Mot slottet och Afternoonte
vacker och rovfylld slottsmiljö. Ett slott med mycket historia bakom sig. 
Brukar inte dricka Te men smakade ett mango Te och det var jätte gott. 
Så goda små snittar och scons som var dom godaste jag ätit. 
 
 
Med lite efter i tidschemat hade vi någon timme över att hänga vid poolen. 
Alla fick en Panos påse och i den låg varsn Panos Emporio bikini och en parfym, vart så glad för min fina bikini som var marinblå. 
 
 
Fina Sofie tog ett dopp 
 
fortsättning kommer i Inlägg del 2 om bloggarna på Slottet.
Vet inte om jag vågar posta detta inlägg, vissa av tjejerna har det hänt massa konstiga saker när dom gjort inlägg om helgen =) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen