Midsommar

Hej!
Kommer ett litet inlägg från midsommar. Kan sammanfatta kort=) Midsommarstång,fika,sill och annan massa god midsommarmat, nubbe,bad i poolen,sol,kortspel,skratt,gemenskap. Vi var med mina föräldrar på hemma plan denna midsommar. Vi var på hemma plan i år med mina föräldrar. Hade en jätte trevlig midsommarafton =) Tack mammi och pappi.
 
Det har också varit avslutning på Filippas förskola hon ska byta till en ny i höst. Det var sorgligt att ta farväl men vi kommer hälsa på. Dom kommer vara saknade dom bästa förskolefröknarna.
Vi har även byt bil älkskade BMW byttes ut mot Ranch rover som jag förövrigt älskar att köra. Men det är alltid sorgligt att lämna något man tycker om. Men den nya familjebilen är en super bra bil som är jätte skön att köra och packa i. Jag älskar den !
 
Filippa och Nellie på Filippas avslutning på föeskolan
kommer mera bilder lite senare barnen vaknade precis och jag måste göra frukost till dem
 
 
 

Bästa skorna SKEANIE

Hej!
Tänkte tipsa om ett par super bra skor till Barn. Dom är lätta,sköna (enligt Filippa) och snygga.
Hon kan både ha dom som både lekskor och gå bort skor.
klicka här för mer info och deras hemsida
SKEANIE

 
 
 
Kan rekomendera dom starkt till alla som vill ha rejäla och lätta skor till sina barn.
SKEANIE

Väldigt tyst inne på bloggen

Hej! 
Förlåt om det varit ryst här inne på bloggen men vi har semester och tar dagarna som dom kommer. Ska försöka lägga upp lite bilder från midsommar i morgon. Har tyagit en hel del bilder. Jag kommer ta lite semseter en stund från bloggen men det kommer säkert ett inlägg lite då och då. Vill önska en underbar sommar och njut av dagarna då det är sol ! 
Hörs snart Puss och Kram 

Testar från iphonen

Nellie bus 
 

Hemma dag

Hej!
Idag har vi tagit en riktig hemma dag, så skönt. Med 2 barn orkar man inte fara och flänga överallt. Jag skulle egentligen till läkaren i morse med mina levefläckar men jag bokade av den tiden och tar det efter sommaren igen. Min snälla mammi ville hämta Filippa på Dagis så jag han med lite hemma =) Tack min älskade mammi !
Det är så skönt att få hjälp då hinner man samla ny kraft och energi. Länge sedan jag var så här trött, när kvällarna kommer stupar jag i säng !
 
Har skrivit lite listor vad som ska packas och handlas ! Orkar inte ha allt i huvudet.
Med husbygget i Dalarna håller vi på kollar vad vi ska ha för kök,golv,bänkskiva.
Det kommer bli Newport/Newengland/Lexington stil det är ju vi så det var givet val !
Ska bli kul att se hur mycket som hinns göras i sommar.
Nu ska jag fixa lite till innan jag stupar i säng !
 
Puss och Kram fina =)
 

Snart Midsommar

Hej!
Ville bara titta in och säga Hej =) Midsommar är snart här och det betyder att vi har semester snart. Vi kommer åka till Dalarna och fixa mycket med nybyggda huset.
Filippa går sin sista dag på förskolan på torsdag känns jätte tåkigt och sorgligt. Hon har ändå nästan gått där ett år.
Fröknarna kommer få fin avslutningspresent av Filippa och Thea (hon ska börja på samma förskola som Filippa)
Sedan har jag massor med att fixa inför midsommar, drar man iväg så måste det handlas och packas innan och det är alltid stressande att hinna med allt. Men jag har onsdag och torsdag på mig.
Nu ska jag ta tag i lite saker !
Ha en fin dag !
Puss och Kram
 
 
 
 

Grattis Viktor /farbror 20 år

Igår som sagt var vi på skansen hela dagen och sedan gick vi och mötte upp Filippas och Nellies Farmor och Farfar och Viktor ! Vi skulle fira honom att han fyllde 20 år !
Vi åt så gott och hade hur trevligt som helst och Filippa och Nellie var så snälla, var så rädd att det inte skulle fungera med dem på restaurang, jag hade också sällskap hem på tåget så fungerade jätte bra. Vi var väl hemma vid halvtio, så Filippa var jätte trött i morse vaknade vid halv nio. Panik då jag skulle lämna på dagis vid nio och vara på mammabootcamp vid halvtio.
Anki och Viktor kom som tur var och dom var jätte snälla och lämnade Filippa =) Så jag hann =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tips på välkommen till världen paket

Vill bara tipsa om ett paket som man kan beställa från KRONANSDROGHANDEL klicka på barn och fyll i formulär ! Jag var lite sen med att hämta ut Nellies =) Hinner inte med allt =)
 
Jätte bra med våtservetter det går åt hur mycket som helst !
 
 
 

Bryllingarna =)

Hade lite bilder från när main älskade syssling Mickis och hennes söta Leo var här !
 
 
 
Bryllingarna =)
Sötaste lilla Leo =) Puss på dig
 

Mammabloggkryssningen

Hej!
Jag har bokat mig med på Mammabloggkryssningen 2013 24-25 aug! Ska bli jätte kul och ser framemot det !
Var man bland dom 50 första som bokade fick man en present och solfaktor passar ju jätte bra att få nu till sommaren !
 
Min lilla Nellie har fått sina provsvar och det var inte några allegier så det var ju en jätte lättnad, men dom ska fortsätta utredningen vad det beror på att hon inte går upp i vikt ! Hon är snart 9 månader och det ser hon inte ut att vara lillpluttis kan fortfarande ha storlek 56 och 62.
 
 
 
 
 
 

Bambino =)

Älskar produkter som är funktionnella och man har användning av ! Denna produkt är från Bambino och är rätt ny på marknaden ! Bra att det inte blir så mycket kladd och lätt att göra rent !
 
 

Skansen trots regn

 
 
 
 
 

Hej!

Igår var vi på skansen hela dagen med fina Jenny och hennes söta barn Elias och Ella. Vi åkte in tidigt och var där när dom öppnade vid tio. Det regnade men vi tänkte det spelar ingen roll, det var vi och förskolebarn klasser där, så det var lungt och skönt att strosa runt där. Så jag kan rekomendera om man inte vill trängas bland massa folk att åka dit en regnig dag. Vi var inne på lillskansen när det regnade som mest, det var perfekt. Vi sa att vi skulle göra om dagen då ha picknick i det gröna,vi tänkte då också ta tivolit i samma veva eftersom det inte blev denna gång.

 

Vid djurgårds bron
Filippa sitter bra i vagnen hon hade på sig sina favorit skor ! SKEANIE
Söta Elias och Ella
Stor älg fanns det
Fina Jenny ! tack för en trevlig och mysig dag =) Du hittar hennes blogg HÄR
 
 
Här är det perfekt att sitta och ha picknick vid fint väder
Vincent djur och vildsvin
 
 
Jag åt en god cesar sallad
 
Nellie och Ella busar
 
söta Ella på lillskansen
 
 
Här kan man lämna nappar till katterna
 
Dom hade det mysigt i sitt hem
 
 
 
 
Hela barnligan
 
 
 
 
Filippa i Fisk grottan
Filippa och Lukas
 
 
 
 
 
Jätte mysigt hade dom gjort på Lillskansen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


En dag med min älskade syssling och hennes söta Leo

Hej!
Idag har vi haft en mys dag med min älskade syssling Mickan och hennes söta Leo, dom kom i morseefter jag lämnat bilen på verkstaden. Nu är jag bil lös några dagar så då får jag använda benen mera =)
 
Vi tog en promenad till en pizziria och åt varsin sallad och och satt och pratade en massa =)
Påvägen hem hämtade vi upp Filippa från Dagis. Tack för en mysig dag min fina syssling och det var mysigt att pussa på sötaste Leo.
 
var med hela dagen på förskolan i går måndag =) Jätte mysigt att bara få vara själv med Filippa. Tack min älskade mammi för hjälpen med Nellie =)
 
Recept på jätte god pasta med : singnal kräftor och havskräftor, hacka grön sparris, hacka gul paprika ( ca 1/2), 1 st gullök, 2 vitlökar, olja att steka i. stek lök och pressad vitlök i sen stekpanna, tillsätt sparris och paprika stek i hop allt och tillsätt kräftor som är delade i bitar. smaka av med salt och pappar.
Koka pastan enligt anvis. Servera på tallrik med riven permensanost till ! Enkel och god rätt
Kräftor kan bytas ut mot räkor !
 
Min Nenna =)
 

Tips på tävling !

 
 

I samarbete med Spely.nu presenterar vi nu en utav våra bästa tävlingar någonsin. Du och din familj har möjligheten att tävla om en utav Spely’s absoluta storsäljare – lekstugan TOM värd hela 8300 kr!

Lekstugan är i lite större modell med ett loft som extra rolig detalj. Golvytan är 3,8 kvm och lekstugans takhöjd är 228 cm. Via en stege kommer barnet enkelt upp till loftet där de kan kika ut genom ett fönster för en spännande utsikt.

I vinsten ingår fri leverans inom Sverige och stugan levereras omålad med färdiga väggsektioner som du enkelt bygger ihop själv (med hjälp av steg-för-steg instruktioner). Sen kan du sätta din egen prägel på stugan med valfri färg. I lekstugan ingår fönster i plexiglas, fönsterluckor, blomlådor och dörr. Stugans mått är: bredd 220 cm x djup 180 cm x höjd 228 cm. Stugan är väderbeständig, UV-resistent och maximalt barnsäkerhetsanpassad. Lämplig för barn i åldern 3-10 år.

En lycklig vinnare får lekstugan TOM och utöver det så får också hela 8 personer generösa presentkort hos Spely som har allt i från lekstugor till gungställningar. Den här tävlingen vill du bara inte missa!

• 1:a pris: Lekstugan TOM 3,8 kvm med loft, värd 8300 kr. • 2-4:e pris: Presentkort på 2000 kr/styck hos Spely.nu • 5-9:e pris: Presentkort på 1000 kr/styck hos Spely.nu

Gör så här för att vara med och tävla: 1.) Dela denna länk på din Facebooksida (se Dela-funktionen under inlägget). OBS! Delningen måste vara offentlig. Har du en blogg eller Instagram (tagga @barnshopping_se) så är det ett plus om du delar där också!

2.) Lämna en kommentar nedan med en kort motivering (max 2 meningar) till varför du vill vinna. Skriv också ned ditt Facebook-alias så att vi kan hitta din delning. Din kommentar måste först godkännas av oss innan den dyker upp i kommentarsfältet nedan.

Tävlingen avslutas ons 24/6 kl 21.00. Vinnaren kontaktas personligen via mail. Lycka till!

Gå in HÄR för att tävla klicka på tävlingar !!!!

 


Madelienes bröllops meny

Bild lånad från www.svd.se
Måste bara göra ett inlägg om prinsess menyn ! Gud denna skulle jag verkligen kunna tänka mig på mitt bröllop. Allt lätt så gott !
 
 

Bambinos nya Spill Proof Cup

Har fått chansen att testa nya Spill Proof Cup som Karin Mennestål har designat, jätte fin och är en super bra mugg för baby och barn. Lätt att hålla i för barnet och så kommer det inte så mycket ur pipen så att det rinner. Barn har ju en tendes att spilla massor !
För mer info klicka HÄR
 
http://www.bambino.se
Älskar Bambinos saker deras design, är fuktionella och håller hur bra som helst !
HÄR för info
 
 
 
 
 
 
 
 

Prinsess bröllop 8/6-13

 
Hej!
Vilket fantastiskt väder det varit både fre och lör, men idag vaknade jag till att det haglade och åskade så in i bomben. Så idag har det varit en inne dag hela dagen.Igår däremot var vi ute hela dagen och långt in på kvällen. Magnus och hans dotter Alissia var förbi så vi grillade och drack gott. Vi satt ute och åt middagen det var jätte skönt. Vi hade en medlehavs afton =)
Sedan var det Prinsessan Madelienes bröllop! Älska att se på bröllop och det var så fint. Lilla Estelle var så söt i sin fina vita klänning. Madeleine var också jätte vacker i sin klänning.
 
 
 
Alissia har vuxit massor !
 
 
 
Förrätt vart det svensk hummer och parama rullar med kräftröra
Fick ingen bild på varmrätten : men vi grillade entrecote, lax och medelhavs fisk, äver hummer till det hade vi olika såser och pommes frites och sallad
efterrätt vart det fruksallad, glass och vanilj kesella och olika tillbehör
 
Fina bröllopsparet !
 
 
 
 

Marcus student forts med bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Massa gott som jag, mammi och Tess gjorde !
 
 
Min älskade lillebror !
 
Min älskade syster yster och Andreas föräldrar
 
 
 
 
 
 
Goda cakepops !
 
 
 
 
 
 
 

Rea hos Byengberg

Hej!
Vill tipsa bästa sommar rean hos Byengberg 40-50% på stor del av vårens plagg för baby, barn och kvinna. Massa märkeskläder till bästa pris.
Välkommen till Byengberg store som ligger i Stockholm, Nybrogatan 72 (precis innan Valhallavägen) kl 7,30-18,00 den 7 juni och den 8 juni 10,00-15,00.
Har du barn med dig så finns barnvaktsbolaget Charlies Bästa änglar utanför och vaktar såväl barn som barnvagn. Det kommer även finns en rödmatta och leksaker som placeras utanför. Super bra service för både stora och små. Bästa och fina Johanna finns alltid tillhands.
Man kan även surfa in  på Byengberg om du inte har tillgång att titta förbi butiken. www.byengberg.com och shoppa hur mycket fint som helst till bästa priser !
 
 
 
 
 
bild är lånad från Byengberg

Grattis min älskade lillebror på din studentdag

 
Hej!
Det har varit lite hetiska dagar dom som varit, har varit student firande med min lillebror Marcus. Liten har blivit stor tiden går så fort. I måndags hjälpte jag mamma och handla, tisdagen var jag med Nellie och tog blodprover och åkte sedan direkt till mammi och jag, syster och mammi hjälptes åt att laga allt. Det är så kul att fixa och göra godsakerna själv, älskar det ! Jag, mammi och syster är ett super team =)
Filippa och David kom hem i tisdags från Dalarna. Längtade massor efter lilla Pippis och fick jordens puss och kram av henne.
 
Och i går var det studentdagen och allt var klart, syster och mammi gjorde klart det sista innan vi gick till  skolan för att se utspringet. Utspringet var kl 13. Kul man fick lite backflasch från sin egen student som var på samma skola.
Stolt över min lillebror!
Vi gick hem sedan och hade ca en timme på oss innan alla kom kl 16 var det öppet hus från. Vi drack och åt massa gott så lyckat allt vart, en dag som man kommer att minnas. Jag, Filippa och Nellie sov kvar där det var lika bra det blir så sent och lättare att lägga dom och jag kunde skåla i champange och dricka gott vin.
 
min älskade lillebror Marcus
 
 
 
 Söta Anton sov sött
 Min andra älskade lillebror Jocke =)
Massa god mat !
 
 
 
 
 
 Mammas fina goda melon !
 
 Tyvärr strular nedladdning av bilderna så jag testar i morgon med resterande bilder !
 
Idag är det sveriges nationaldag 6 Juni !
Hade varit mysigt att åka till skansen men det får bli nästa år !
 
 
 
 
 
 

Helgens förrätt !

En jätte lätt förrätt som även är god som tilltugg eller servera på en liten buffe.
Pramaskinka
philadelfiaost
basilkia
rödlök
Lägg ut parmaskinkskivorna omlott så tätt bred ut philadelfiaost, hackad lök och basilikablöad. Rulla ihop så det blir en lång korv. Rulla ihop så det blir kompakt. Dela sedan med en kniv så det blir som rullbitar.
 
 
gjorde även parmachips i ugnen, ruccola, balsamicocreme!
Jätte god och enkelt att göra !

Sommar och sol

Min Nellie är glad för det mesta trots att hon inte växer !
 
 
 
 
 
 

Vann en tävling =)

Hej!
Det har varit så fint väder så jag har inte varit inne så mycket. därför lite frånvaro från datan.
Jag befinner mig själv med Nellie just nu, David och Filippa är i Dalarna och kommer hem i morgon. Saknar dom jätte mycket och längtar efter Pippis. Tror det är nyttigt att vara ifrån varandra för då längtar man ännu mera.
Så jag har hunnit m,ed massor dom här dagarna: rensat ogräs, städat hela huset i topskick, ätit en supergod middag med Cissi,klippt gräset (bara halva det David inte han) det var första gången i mitt liv jag klippte gräset och det gick bra, sedan håller några på att asfaltera utanför våran uppfart, det kommer bli bra slippa ogräs och så ser det snyggt och prydligt ut, har även varit i Brommablocks en sväng, hjälpt mammi att handla inför studenten, hunnit pyssla lite! Det var en lång lista puhh men så¨skönt när man hinner lite och det känns som man räcker till.
Resten av veckan:
Tisdag: Läkaren med Nellie, hjälpa mammi med studentbuffen
onsdag: min älskade lillebror tar studenten
torsdag: severiges nationaldag ska mysa hemma med min familj
fredag: Filippa förskolan få se vad jag hittar på
Och i helgen blir det lungt
 
Jag hade även turen att vinna ett jätte fint Bädset till barnsäng från märket beachhouse Tack snälla fina Starwomen för fina vinsten, Nellie kommer sova jätte bra i dem. Kika gärna in på hennes blogg
Starwomens den är jätte bra. Kommer vissa bilder när jag har bädat med det i sängen men det har precis blivit tvättat så nästa gång jag byter tar jag en bild !
 
 
Beachhouse
Min lilla Nellie börjar bli stor8 månader fast hon inte är så stor !
 

RSS 2.0