Lite Bilder

Hej! Idag var jag och min syster i vällingby centrum en sväng vi åt en god lunch och jag träffa lilla söta Anton. Handlade en födelsedags present till Filippa och lite smycken som jag ska ha på Anna och Andreas bröllop. Väl hemma efter jag hämtat Filippa fick jag reda på att det varit skott losning i Vällingby, sjukt att man precis varit där. Denna värd man lever i ! Till middag blev det kreolsk gryta fast med kyckling och ris! Jätte gott ! Blev mycket bilder på Nellie men hon och jag hä´nger mycket på dagarna !

Måndag och äntligen plus grader ute

Hej! Ny vecka nya tag som det heter. Har varit plus grader i dag underbart kanske våren snart kommer. Ihelgen var vi hemma förutom igår då vi var på emmas 1 års kalas. Söta lilla Emma blivit 1 år det går så fort. Hon fyller 1 år idag så massa grattis kramar till henne. Har pysslat lite saker och har en hel lista som jag håller på att beta av. Kul att ha lite projekt. Nellie fick i Julklapp av snälla moster med familj en fot och hand avtryck och jag kontaktade företaget som gjorde det och dom var så snälla och skickade ny lera, den var torkad i förpackningen. Man blir så glad när man får bra service, jag fick dessutom maila allt på engelska, jag som verkligen inte är bra på det. Men lyckades =) i morgon blir lilla Nellie 4 månader det är otroligt vad tiden går fort. I veckan som kommer har jag inte några större planer, väldigt skönt att inte ha så mycket inplanerat. Vet att det kommer vara en del veckorna framöver. Bilder kommer i morgon =) Puss och Kram

Fredag !

Hej ! Gud vad kallt det är i detta land, ush hatar verkligen vinter och kyla. Ser inte någon tjusning som helst med det. Idag skulle vi vara hemma hela dagen men var ju såklart tvungen att ut och fara. Stenen som skölpaddan Chanel ligger på har gått sönder igen ! Blir så trött så det blev en sväng till zoo affären. Och där hade dom världens sötaste skölpaddor födda 2012, så små och söta. Älskar verkligen skölpaddor dom är så fina och vackra att titta på. Våran Chanel har vuxit massa sen vi köpte henne. Till middag ska jag börja med någonting med räkor, vet inte än vad. Är inne på dag 4 utan cola och det går bra det är jobbigt men jag har givit mig sjutton på att fixa det. Ihelgen är det kalas för lilla söta Emma ! Annars blir det en lugn hemma helg som för dom mesta nu förtiden, fast frmöver nu är det nästan någonting varje helg. Har ett 2 års kalas som ska planeras och Nellies dop så jag har att göra.
gårdagens shopping till Filippa och Nellie
till mig själv ! Vill önska en trevlig helg ! puss och kram

Torsdag !

Hej!
Idag har vi varit ute en lite sväng till brommablocks för lite ärenden ! Min röst är till och från och jag känner mig inte i topp form, Nellie är fortfarande jätte snorig och hostig men har inge feber. Vi skulle åkte till min syssling i Västerås idag och jag såg fram emot det men fick i vanlig ordning ställa in då vi inte är friska ! Det går inte att planera något när man har barn har jag märkt men man kan ju inte hjälpa sjukdomar !
Imorgon ska vi bara vara hemma hela dagen ska gå runt i mysisar hela dagen ! Jag har varit cola light fri i 3 dagar helt otroligt känns som man är renare i kroppen ! Har även kört LCHF och det går bra måste jag säga ! Gäller bara att det håller i sig ! Nu ska jag sova !
Puss och kram


Köttfärs lasagne med aubergine och Grekisk maträtt

Hej! I dagarna är vi fortfarnade inte riktigt krya, men det blir bra snart. Har aldrig tror jag någonsin längtat så mycket till våren och sommaren som jag gör nu. Gud vad skönt det ska. Jag gjorde häromdagen kyckling sovlaki ! Jätte gott. kyckligfiler 3 st örter (torkad timjan,oregano, m.m.) Jag hade torkade kryddor hade även en dutt lite starkare krydda 2 vitlökar pressade salt/pappar olja 1/2 gul paprika 1 rödlök trä spett som blötläggs i 30 min sen delade jag dem för dom var så långa taziki yoghurt en bit riven gurka 2-3 vitlökar pressade salt/peppar olja rotsaker i ugn morötter 1 bit palsternacka 1bit kålrot scharlotten lök riven ost grädde Gör så här: Dela kycklingen i mindre bitar, blanda alla kryddor och olja lägg ner kycklingbitarna i den och blanda om. Pressa även ner vitlöken och låt allt stå och dra medans grönsaker delas. Gör även tazikin undertiden. Rotsakerna ska delas i mindre bitar och läggas i en smord ugnsform. häll på gräddesaltoch peppar även osten och blanda om. in med den i ugnen 225 grader ca 30 min man får kolla till den i bland. Börja med kyckling bitarna, stek på dom i en stekpanna på spisen, dom behöver bara få lite färg. Trä kycklingbitarna/lök/paprika på spetten. Lägga alla i en ugns form och in i ugnen, kör samtidigt med rotsakerna men ha rotsakerna längs ner och kyckling spetten i mitten. spetten ska vara inne i ca 15 min men kolla om det är klart annars kör lite till. Man kan ju servera ris/pommes till det är ju super gott. KÖTTÄRSLASAGNE MED AUBERGINE köttfärs lasagne ed aubergine. köttfärssås 1 aubergine 1/2 zuccini 10 st champinjoner 2 dl grädde riven ost Gör så här: Gör vanlig köttfärssås. Stek på auberginen som är delade i bitar, även champinjonerna skivade,zuccinin delade i smör på spisen.Glöm inte salta och peppra. Ta en ugns form som smörjs med smör. Täck botten ed aubergine, lägg därefter på köttfärssås,champinjonerna,zuccinin, ta avsluta med ett lager till med aubergine. På med grädde och riven ost. In i ugnen 200 grader i ca 20-30 min. Mums vad gott det är. Övriga familjen åt köttfärssås och spagetti. Nu ska jag passa på att äta lunch =) Lill Nellie sover en stund. Puss och Kram
min lilla kalas prinsessa
Min goda luch om dagarna
köpt massa nytt i pysselväg
skrivbordet ska målas i vitt
skönt att bara låta det vara där och när man inte är klar måste plocka ihop allt utan man kan bara lämna det !
Filippa inte äns 2 år vet hur Iphonen fungerar
min snorriga lilla Fia lotta ! Jag fattar inte när jag skriver recept så ser det inte ut som när det pumiceras. All text skrivs ihop, jätte iriterande. Är det någon som vet vad det är för fel på blogg.se Blir konstigt med bilderna med. Och jag är verkligen inte high på något med datan !

Ny vecka oc vi är sjuka igen

Hej ! Åh hinner inte med någonting just nu det är så fullt upp hela tiden. Plus att både Filippa och Nellie är sjuka just nu. David har också blivit sjuk och jag har tappat rösten. i helgen blev det bara att ta det lungt och vilade så mycket vi kunde. Harv träånat innan jag blev sjuk, tränade med Cissi. Jag har även börjat med LCHF så nu ska kilorna bort. Har fixat lite hemma medans man har hållit sig inomhus. I mitt lilla spa rum som jag kallar det har jag fixat ett skrivbord som vi har som pysselhörna. Jätte skönt nu nä'r man pysslar kan man lämna kvar allt där i stället för att plocka bort allt hela tiden. Så det blev jätte bra. Ska måla skrivbordet vitt i sommar. Kommer recept på lite god mat jag lagat men nu måste jag ta Nellie så det får bli en annan dag. Puss och kram

Fläskfile med balsamvinägersås

Hej! Idag blev det en hemma dag som sagt så jag hade tid att tänka på vad det skulle bli till middag. Det blev fläskfile i ugn med rotgrönsaker, balsamvinägersås och ratauille. Här kommer receptet: 1 st svans fläskfile som man putsar bort fettet på 4 st vitlöksklyftor 1 st citron liten bit riven fänkål (fänkåls frön går också bra) torkad rosmarin,oregano,basilika man kan ju ta vilka örter som helst salt peppar 0,75 dl olivolja 2 dl torrt vitt vin potatis morötter 2 st bit palsternacka 3 st scharlottenlökar 1/2 gullök ratatullie bit röd paprika 1/2 zuccini 1 st gullök 2 st pressade vitlökar grönpeppar ca 10 st salt peppar skvätt vittvinsvinäger 1 st tomat 1/2 burk plommon tomater som man delar 1 tsk socker lite cayenne peppar Sätt ugnen på 175 grader.Skala citrón med en skalare och finhacka det, blanda med kryddorna och vitlöken som pressas. blanda alla örter i en skål med olja, skär snitt i fläskfilen och fyll hållen, smörj in resten av blandningen på hela fläskfilen. Lägg på en ugnsform och in i ugnen häll på vittvin och ringla oljan runt. Ös då och då när den är inne i ugnen. Efter ca 30 min kolla om den är röd, kör 15 min till annars tänk på att den inte får bli för torr. När man tagit ut den från ugnen ska den vila i folie och då brukar den gotta till sig. Såsen som blir sila av den och lägg i en kastrull, tillsätt 2 dl creme fraschie som kokas upp smaka av med balsamvinäger, en liten skvätt kalvfond, skvätt grädd och salt och pappar. Rataouille: Hacka och dela alla grönsaker blanda ner allt i en kastrull, låt koka upp och sänk sedan på 2:an och låt koka 30 min-1h. Rotgrönskaerna och potatisen delas i bitar och klicka smör och ringla olivolja in ugnen på 220 grader i ca 30-40 min.

Hårspännen

Kom ihåg när jag var liten och mamma gjorde fina toffsar med rosetter på mig. Det är så kul nu man själv har barn och göra likadant. Köpte massa fina och dyra rosetter, hårspännen till Filippa som hon inte använder då hon inte gillar att sätta upp sitt hår. Men Nellie däremot som är född med massa hår fick hårspänne direkt i håret. Hon säger inte i från. Dom bästa rosetterna och hårspännerna kan man köpa på NK och H&M. Här är samlingen !

Filippa hemma från dagis

Hej! sitter framför datan först nu. Har Filippa hemma idag då hon är sjuk igen. Blir så¨trött på att det aldrig får vara friska från baskilusker. Vi har vilat och Cissi kom över en sväng och åt lunch.Nu ska jag snart börja med middagen. Går runt i myskläder och bara slappar. Skulle haft tjej middag hos mig men fick ställa in den så det var synd men återkommer på FB om nytt datum. Det är så trevligt när vi ses =) Var med på en tävling på morsanj blogg och vann =) jag brukar aldrig vinna. Så nu ska vi börja med pott träningsbyxor ! mina fina vita tulpanner som jag fick av snälla Helena !

Hårtabletter för bättre hår

Hej! Jag har börjat äta hårtabletter tänkte kolla om man får tjockare hår ! Ska äta 2 kapslar om dagen ! Återkommer med resultat !

Texmexgryta

Här kommer ett recept på min goda Texmexgryta som ni måste testa. Jätte gott och enkelt 4 pers 500 g nötkött (lövbiff el rostbiff )jag hade rostbiff 2 vitlöksklyftor jag hade 4 st 1 tsk salt 1 tsk chilipulver 1tsk oregano 1 tsk spiskummin 2 msk rapsolja 3 dl vatten 1 msk soja 1 dl matlagningsgrädde 2 msk vetemjöl 2 avokador 1 tsk pressadcitron jag hade citronsaft 1krm salt nachochips ris eller klyftpotatis jag hade ris serverade en sallad och turkisk yoghurt en klick Gör så här: Skär köttet i små bitar. Blanda det med pressade vitlöken,salt och kryddor. Bryn köttet i oljan. Häll i vattnet. Låt grytan sjuda ca 30 minunder lock. Rör ner sojan. Tillsätt grädde blandad med mjöl och låt grytan sjuda 3 min. Smaka av med ev mera salt. Koka riset enligt anvisningen. Mossa avokadon i en skål. Ha ner citronsaft och salt. Krossa nachochipsen och strö dem över grytan vid servering. Servera med avokado, turkisk yoghurt och tillbehören !

Recept ! bergtunga knyten

Hej ! Recept på mina bergtunga knyten: potatis purjolök gullök zuccini champinjoner kapris tomatpure valfri fisk lax är jätte gott salt peppar kokt ägg dill smör vittvin bacon citronsaft Koka potatis, smöra foliebitar lägg hackade grönsaker (purjolök,gullök,zuccini,champinjoner,kapris,klick tomatpure,valfri fisk jag använde bergtunga som jag delade i bitar, salta och peppra. Man kan hackad kokt ägg om man vill. Häll en skvättvin och citronsaft. Strö på lite stekt bacon och dill. klicka smörbitar och knyt ihop folie till knyten. Lägg dem på en ugns form. ugns temp 250 grader i ca 15 min. Till servering kan man ha skalade räkor och aioli till !

Smart med mjuklift

Hej! Såg ett tips på easybabies (en super bra barn blogg) att man kan ha en mjuklift i en vagn som är enkel och smidig att ta med. Nu behöver jag oftast dubbelvagnen och är verkligen super nöjd ed den då både den är dubbel och enkel vagn. en det kan ju vara bra att ha ett alternativ. Då köpte jag en mjuklift och satte fast i bugaboo bee, hur bra som helst.

Bilder

Här kommer lite bilder från dagarna som varit !
Puss och Kram

David 32 år

Hej Idag är det Davids födelsedag massa grattis vill jag önska honom. Var i väg en sväng och handlade födelsedags present. Han får något mera till helgen. Har inte hunnit handla det jag skulle. Annars var helgen lugn förutom att min mrfar fyllde 75 år i lördags. Så då var vi bjudna på kalas dit. Jätte god mat och tårta bjöds det på. Söndag vart det lungt även likaså måndagen. Tycker inte om att gå ut i vintern är gärna inne. Är en sommar människa vintern kan jag gärna vara utan. Nu ska jag börja förberedda middagen David har beställthemma lagade hamburgare med eget bakat bröd. Det går tyvärr inte lägga upp bilder just nu, lägger in dem senare. Inbjudningarna till Nellies dop och Filippas 2 års kalas dipper snart ner i era brevlådor. Skönt att ha fått ut dem. Puss och Kram

Skriver från datan i morgon

Hej! Jag har varit lite lat dom här dagarna har inte orkat blogga ! Nour när instagram finns blir det att man lägger upp bilder där hela tiden. Men jag ska inte sluta skriva och jag kommer fortsätta lägga upp bilder på bloggen ! Det är bara att tiden inte alltid räker till för allt man vill. Gör ett inlägg i morgon med bilder !  puss och kram      

TGIF

Hej!
Det är fredag och helgen är här. Fast det har ju inte så mycket betydelse då man är hemma hela veckorna förutom att Filippa är hemma från förskolan.
Igår var det full rulle det var totalt 9 bebisar här hos mig. Alla ginamammorna som är hemma och min syster var här. Alla kom vid halv tolv tiden och vi åt cesar sallad och nybakat bröd som jag gjort. efterrätt blev det kladdkaka med mashmelows !
På kvällen tränade jag med Cissi och vi sprang 5 km.
Idag blev det en lugn hemma dag har pysslat lite på dagen och ska sätta mig nu lite till. Jag håller på med en adventskalender till lilla Anton och tavlor till Nellie och Helenas Melissa.
Till middag blev det fiskgratäng med hällefile !
Ha en trevlig helg !!!
 
 
Båda på bild det är svårt !
 
Jag och söta lilla Anton !
 
 
Sydde ihop en flask hållare till vagnen är så trött på varje gång att jag inte har någonstans att göra av flaskan !
Även en liten iphone väska
 
Fick fina strumpor av moster Tess ! Tusen tack älskar spets strumpor
Denna leksak älskar Nellie Jag kan rekomendera den då den är super bra!
 
Fiskgratäng ! Återkommer med recept !

Onsdag den 9 januari

Hej och Hå !
Dagar bara flyger fram och jag har inte haft tid över  för datan.
Det är liksom fullt upp med 2 st småttingar och båda kräver tid. Har börjat få en liten stund på kvällarna lägger barnen vid halv åtta ca och då kan jag koppla av i några timmar varje fall. Nu är det varje fall slut på julledigheten och Filippa var på dagis igår.
Vi har ätit massa goda middagar under ledigheten och bara varit många utav dagarna.
Jag har ju haft lite otur dom senaste månaderna Först klämolyckan med min bil, sen slog jag världens vurpa utanför huset då jag har världens största blåmärke på rumpan och en krossad armbåge. Men det läker. Och i går höll jag på att skära tummen av mig det slutade inte blödda så nu får det räka med olyckheter. Var varje fall på återbesök på st:görans sjukhus och har fått ett förtöjt ledband och det kan ta några veckor innan det är läkt.
Har hunnit med att pyssla lite på kvällarna bla: Beställt inbjudningar till Filippas 2 års kalas och till Nellies dop. Känns skönt att dom är beställda. Har även beställt korten från fotografen, nu det jag har kvar är att framkalla alla dessa kort.
Snälla Patrik var här i lördags och hjälpte oss med datan. Tusen tack =)
Var på Bvc i går 3 månaders vaccination. Nellie väger 4890 och 57,7 lång ! Hon är lite mindre än vad Filippa var (Filippa vägde 5600 när hon var 3 månader )
 
Goda förrätten i lördags Gratinerad hummer med kronsockscreme
 
Jätte gott vin till
Grillad entrecote Mums
På söndagen blev det Fajittas till middag ! Gott och enkelt
Min lilla Docka Nellie !
Mamma älskar dig massor =)
 
 
Gårdagens middag kyckling/korv och kött spett med taziki, salsa och ris
 
Nu måste jag sätta fart med dagensmiddag det blir någon köttfärs röra i ugn !
 
Puss och kram

Vinn ullunderställ

Hej!
Vill tipsa om en tävling på Easy babies blogg. För övrigt är hennes blogg super bra=)
 
Puss och Kram

Veckan har gått fort.

 
Hej!
Denna vecka har jag inte hunnit sitta så mycket vid datan, har ju haft Filippa hemma om dagarna och man får inte mycket gjort med 2 st småttingar. David och Tomas har hållt på med bokföring m.m. Vi har varje fall hunnit med goda middagar. På nyårsdagen vart det mc donald och i onsdags gjorde jag fetaost köttfärsbiffar med potatis och morötter i ugn och vi hade tastsiki, slasa till !
Och i går åt vi sjötunga med en jätte god vittvins sås gjord på fisk fond och pressad potatis ! Gud så gott det vart. Hade kapris och bacon till. Förrrätt gjorde vi gratinerade hummer med en jätte god kronsocks creme till ! Ska dela med mig av receptet !
Och idag vart det hemma gjord pizza.
Annars har jag tränat med Cissi på hennes boxnings säck. Jag kan ju inte använda knäna så jag har kört över kroppen. 2 dagar har vi tränat och nu ska vi köra stenhårt ska även bege mig till gymet nästa vecka tänkte jag.
Filippa sov hos mormor och morfar natten till idag så jag fick en sov morgon idag var jätte skönt. Åkte hem till dem och Therese, Andras och Anton var där. Han är så söt lilla Anton, stackarn har sådan hosta och är förskyld ! Pussade på honom han är så go. Mamma hängde med till leklandet hade lovat Filippa det idag och hon och mormor hade jätte kul. Tusen tack min älskade mamma för att du är världens bästa mormor och mamma. Älskar dig jätte mycket. Filippa har också världens bästa Morfar, Farmor och Farfar med ! Älskar er jätte mycket med !!!
 
Igår ramlade klumphuvedet jag det var så halt ute och jag kunde ha slagit ihäl mig ! Världens fetaste blåmärke på rumpan och en sönder slagen armbåge. Har haft lite otur dom senaste veckorna.
Vågar knappt gå ut längre.
Just det igår åkte jag till stan efter jag lämnat Filippa hos mamma. Det var jätte skönt att bara gå runt och titta och inte handla något speciellt utan bara titta runt. Jag hittade en jacka till Filippa (hon har en marinblå redan men gillar den så mycket så jag köpte strörre storlek) Så kan Nellie ta hennes som hon har nu. Vi alla 3 har likadana =)
'Hittade även en fin vit mössa till Filppa med en fusk päls toffs. Har letat efter en sådan blev glad när det fanns kvar. Var på panduro älskar den affären men det jag skulle ha fanns ju inte !
 
Filippa och jag i lekparken igår
Jag och söta lilla Anton !
 
Min älskade mammi =)
 
Min älskade lilla syster
söta lilla Anton
mina tjerer var lite ledsna
snälla Andreas !
leklandet med mormor
 
Nellie sov i värsta höga llljud nivån
 
 
 
Mormor och Filippa busar och Filippa älksade dom mjuka bollarna
 
 
Avslutade med en bulle något som Filppa bara älskar !
 
Tack för en mysig dag Mammi !!!
Puss och Kram
 
 
 
 

Veckan har gått fort.

 
Hej!
Denna vecka har jag inte hunnit sitta så mycket vid datan, har ju haft Filippa hemma om dagarna och man får inte mycket gjort med 2 st småttingar. David och Tomas har hållt på med bokföring m.m. Vi har varje fall hunnit med goda middagar. På nyårsdagen vart det mc donald och i onsdags gjorde jag fetaost köttfärsbiffar med potatis och morötter i ugn och vi hade tastsiki, slasa till !
Och i går åt vi sjötunga med en jätte god vittvins sås gjord på fisk fond och pressad potatis ! Gud så gott det vart. Hade kapris och bacon till. Förrrätt gjorde vi gratinerade hummer med en jätte god kronsocks creme till ! Ska dela med mig av receptet !
Och idag vart det hemma gjord pizza.
Annars har jag tränat med Cissi på hennes boxnings säck. Jag kan ju inte använda knäna så jag har kört över kroppen. 2 dagar har vi tränat och nu ska vi köra stenhårt ska även bege mig till gymet nästa vecka tänkte jag.
Filippa sov hos mormor och morfar natten till idag så jag fick en sov morgon idag var jätte skönt. Åkte hem till dem och Therese, Andras och Anton var där. Han är så söt lilla Anton, stackarn har sådan hosta och är förskyld ! Pussade på honom han är så go. Mamma hängde med till leklandet hade lovat Filippa det idag och hon och mormor hade jätte kul. Tusen tack min älskade mamma för att du är världens bästa mormor och mamma. Älskar dig jätte mycket. Filippa har också världens bästa Morfar, Farmor och Farfar med ! Älskar er jätte mycket med !!!
 
Igår ramlade klumphuvedet jag det var så halt ute och jag kunde ha slagit ihäl mig ! Världens fetaste blåmärke på rumpan och en sönder slagen armbåge. Har haft lite otur dom senaste veckorna.
Vågar knappt gå ut längre.
Just det igår åkte jag till stan efter jag lämnat Filippa hos mamma. Det var jätte skönt att bara gå runt och titta och inte handla något speciellt utan bara titta runt. Jag hittade en jacka till Filippa (hon har en marinblå redan men gillar den så mycket så jag köpte strörre storlek) Så kan Nellie ta hennes som hon har nu. Vi alla 3 har likadana =)
'Hittade även en fin vit mössa till Filppa med en fusk päls toffs. Har letat efter en sådan blev glad när det fanns kvar. Var på panduro älskar den affären men det jag skulle ha fanns ju inte !
 
Filippa och jag i lekparken igår
Jag och söta lilla Anton !
 
Min älskade mammi =)
 
Min älskade lilla syster
söta lilla Anton
mina tjerer var lite ledsna
snälla Andreas !
leklandet med mormor
 
Nellie sov i värsta höga llljud nivån
 
 
 
Mormor och Filippa busar och Filippa älksade dom mjuka bollarna
 
 
Avslutade med en bulle något som Filppa bara älskar !
 
Tack för en mysig dag Mammi !!!
Puss och Kram
 
 
 
 

Veckan har gått fort.

 
Hej!
Denna vecka har jag inte hunnit sitta så mycket vid datan, har ju haft Filippa hemma om dagarna och man får inte mycket gjort med 2 st småttingar. David och Tomas har hållt på med bokföring m.m. Vi har varje fall hunnit med goda middagar. På nyårsdagen vart det mc donald och i onsdags gjorde jag fetaost köttfärsbiffar med potatis och morötter i ugn och vi hade tastsiki, slasa till !
Och i går åt vi sjötunga med en jätte god vittvins sås gjord på fisk fond och pressad potatis ! Gud så gott det vart. Hade kapris och bacon till. Förrrätt gjorde vi gratinerade hummer med en jätte god kronsocks creme till ! Ska dela med mig av receptet !
Och idag vart det hemma gjord pizza.
Annars har jag tränat med Cissi på hennes boxnings säck. Jag kan ju inte använda knäna så jag har kört över kroppen. 2 dagar har vi tränat och nu ska vi köra stenhårt ska även bege mig till gymet nästa vecka tänkte jag.
Filippa sov hos mormor och morfar natten till idag så jag fick en sov morgon idag var jätte skönt. Åkte hem till dem och Therese, Andras och Anton var där. Han är så söt lilla Anton, stackarn har sådan hosta och är förskyld ! Pussade på honom han är så go. Mamma hängde med till leklandet hade lovat Filippa det idag och hon och mormor hade jätte kul. Tusen tack min älskade mamma för att du är världens bästa mormor och mamma. Älskar dig jätte mycket. Filippa har också världens bästa Morfar, Farmor och Farfar med ! Älskar er jätte mycket med !!!
 
Igår ramlade klumphuvedet jag det var så halt ute och jag kunde ha slagit ihäl mig ! Världens fetaste blåmärke på rumpan och en sönder slagen armbåge. Har haft lite otur dom senaste veckorna.
Vågar knappt gå ut längre.
Just det igår åkte jag till stan efter jag lämnat Filippa hos mamma. Det var jätte skönt att bara gå runt och titta och inte handla något speciellt utan bara titta runt. Jag hittade en jacka till Filippa (hon har en marinblå redan men gillar den så mycket så jag köpte strörre storlek) Så kan Nellie ta hennes som hon har nu. Vi alla 3 har likadana =)
'Hittade även en fin vit mössa till Filppa med en fusk päls toffs. Har letat efter en sådan blev glad när det fanns kvar. Var på panduro älskar den affären men det jag skulle ha fanns ju inte !
 
Filippa och jag i lekparken igår
Jag och söta lilla Anton !
 
Min älskade mammi =)
 
Min älskade lilla syster
söta lilla Anton
mina tjerer var lite ledsna
snälla Andreas !
leklandet med mormor
 
Nellie sov i värsta höga llljud nivån
 
 
 
Mormor och Filippa busar och Filippa älksade dom mjuka bollarna
 
 
Avslutade med en bulle något som Filppa bara älskar !
 
Tack för en mysig dag Mammi !!!
Puss och Kram
 
 
 
 

Nyår 2012

Bilder från Nyår 2012
Vi hade en jätte trevlig kväll med massa god mat och champange
Alla våra rätter var helt fantastiskt goda !
busfröna !
 
Cissis fina dukning ! Älskar sailor stilen !!!
 
 
Filippa i baren
 
goda drinken
 
 
Nellie finkläd
Filippa mumsar
 
goda snacks till fördrinken
 
Jätte goda fördrinken
 
 
Cissi´, Ronny, Tomas ,David och Filippa
 
Vi hade 6 st jätte goda snittar
Hummer soppa
 
Jag och min David
 
 
Älg file med en sherry sås och rotsakskompott !
Vi skålade med champange
David skulle så klart ha fyverkerier
 
Desserten
Filippa och Nellie fick jätte fina julklappar av våran snickare som byggde övervåningen på vårat hus ! Super tack !!!
 
Min lilla rosett tjej
Filippa kör runt med sin levande docka
 
Puss och Kram
 
 

1 januari 2013

Hej!
Nytt år nya möjligheter =)
God fortsättning =)
Igår hade vi en super trevlig kväll med Cissi och Ronny och Tomas. Vi åt 4 rätters skulle ha ätit ost och kaviar med men vi orkade inte det. Det var fantastiskt gott all mat ! Riktigt lyckad meny.
vi badade i deras utomhus yaccuzi vid tolv slaget och satt och tittade på alla fyverkerier.
Vi traskade hem vid halv tre slaget och satt uppe ett tag till när vi kom hem tror jag lade mig vid 06 tiden på morgonen. Så man är ganska mör i huvudet idag. Så idag blir det att göra absolut ingenting.
Imorgon börjar mitt och Cissis kamp med att träna och gå ned i vikt. Bra start på 2013 och dessutom är det colalight förbud för mig, hoppas att jag klarar det.
 
Tänkte lägga upp lite bilder men det verkar inte fungera =( Kommer senare tog en del igår !
 
Ha en fin dag Puss och Kram

RSS 2.0