Ny vecka !

Hej!
Dagarna och veckorna bara rullar på och nu är det massor att fixa på nya övervåningen =) Blir så bra och fint, vi är super nöjda. Jag sov första gången där uppe, (David tycker det blir för ljust , vi har ännu inget för fönstrena) och jag kan säga sov så gott i våran underbara säng som jag har saknat den. Filippa lilla skrutten sov själv i sitt rum i natt och hon sov hela natten, duktiga lilla tjejen. Hon har blivit så stor.
Annars i helgen var träffade jag Mia och lilla Bosse snabbt i lördags. Svärmor var med och vi träffade även Mimmi, Borko och deras söta barn. Det var jätte trevligt att ses. sen hem och fortsätta med gaderoben, han klart med den igår. Tar ett kort lite senare. Fick inte plats med alla mina kläder även Davids fick heller inte riktigt plats med allt. Så vi kommer få bygga en ny gaderob där nere senare. Men vi fick ta det viktigaste och mest använda kläderna. Måste bara röja av lite mer och det tar sin lilla tid men man känner att det är skönt att ha ordning och reda. Vi har ju varit tvungna att tömma hela vardagsrummet och även matrummet på alla möbler m.m. Dom kommer att slippa golvet idag och vaxa i morgon. Så det är ju jätte rörigt i köket.

Annars idag ska jag till frisören ska bli så skönt, älskar att gå dit och bara sitta i stolen och koppla av. Min älskade mammi klippte mig igår det behövdes kan jag säga.
Nu måste jag ta hand om lill fisen !!!
Puss och Kram

Bilderna =)


filippa fick mellis ute i solen

Hennes korg med grönsaker ska vara med över allt, hon bär runt på den! Hon älskar den.
Fick i födelsedags present utav: Agnes, Anna och Andreas =)

Min lilla skruttis =)




Filippa var så trött på kvällen så hon lade sig på golvet med sin snuttis !


dagens middag =)

Spottarna i trappen är klara =)


snart så kan vi flytta upp =)


Fixar dag

Hej!
Idag har jag och varit runt på ärenden, till ekesöö, beställt blandare m.m. Man hinner ju inte så mycket när man har barn. Men lite får man gjort. Idag har hantverkarna avlöst varandra första kom vid 07 i morse och dom sista åkte vid 19,30 tiden. Full rulle med andra ord. Det är kul nu börjar det bli klart spotar i tarppen är på plats jätte snyggt. och även i rummen har vi spottar !!!

Försökte lägga in bilder men det vill sig inte =(
Röjde lite på tomten idag på eftermiddagen då Filippa sov ute en stund. Känns som jag har massor att göra veckorna innan påsk, måste bli klar med allt. Sedan kommer det lugna ner sig och man kan koppla av lite.
Till middag blev det " grillad kycklingschinitzel med vitvinssmör och bandpasta med en tomatdressing"
Jätte gott.

Försöker fixa det med bilderna i kväll så blir det lite bilder i morgon !
puss och Kram

Tisdag

Hej!
Idag har vi varit ut och fart och flängt, gjort en del ärenden och sen var vi tvungna att hålla oss borta från hemmet när dom skulle lägga plattor i hallen.
Vi åkte först en sväng till sollentunacentrum och sen till stinsen.
Handlade ingenting utna bara tittade runt. Såg en jätte fin jacka till Filippa på H&M beige trendcotch så söt ! Den ska vi ge henne i påskägget. Väl hemma igen så vart det dax att börja med middagen som vart hel kyckling i ugn som jag fyllde med lök,morötter och torkade plommon. Den blir så saftig då när den är klar. Till det gjorde jag en balsamvinäger sås och serverade ris till.

Nu ska jag gå och lägga mig men först lite bilder:

Går dagens middag =) Kebabbiffar med örtsås och klyftpotatis

Gjorde ett fynd på H&M härom dagen, hade presentkort som jag fick av min syster och Andreas när jag fyllde år=)

Jag och älskade Filippa

Filippa med snuttis

Puss och Kram


Ny vecka !

Hej!
Då påbörjar vi ny vecka och ännu ett steg närmaren sommaren som man längtar till, hatar vinter och kyla vill ha värme året runt !

Igår lämnade jag Filippa en stund hos mormor och morfar David skulle åka och fixa lite saker med fiskbilen.
Jag åkte själv en sväng till Ikea handlade lite saker från min inköpslista. Vi höll även på med övervåningen, nu har vi en kakelugn på plats =)

Idag har David haft Filippa medans jag jag var på ekesöö och fixade med våran gaderob i vårat sovrum. Vart en vända till på eftermiddagen då jag hade räknat rätt bra med backar och konsoller men var tvungen att lägga till lite.
nu är den näästan komplett =)
Idag har det varit jätte kallt och blåsigt fy inte skönt att vara ute och ta en promenad, våren ska ju vara här nu!!!
Hoppas veckan bjuder på bättre väder.
Till míddag blev det kebab spett med klyftpotatis och en örtyouhurt och en god sallad med balsamvinäger ! Vart super gott !!!

Kollar på just nu på Det okända, det är så bra och spännande.

Puss och kram

Lördag !

Hej!
Idag har jag varit hemma och pysslat hela dagen, håller på att städa och torka av den nya våningen, det är nästan klart smågrejer kvar. badrummet är inte heller klart.
Har fyllt Filippas gaderob med hennes kläningar, skjortor m.m. så skönt att vissa saker äntligen börjar få sin plats. Våran gaderob i sovrummet är heller inte klar det saknas inredning, ska ta mig till ekesjö på måndag och välja det tänkte jag.
Det ska bli så skönt att få sova i sin säng har verkligen saknat den =)
På eftermiddagen var jag och Filippa en sväng till fisken i bromma, Filippas farmor och farfar är där. Passade på att handla lite på citygross när jag ändå var där.

Hemma igen vart det att leka med Filippa, middagsdax för henne och badstund.

Till middag vart det grillade babybackribs med pommes och coleslaw och jack danielssås.
gud vad gott det var.

Igår till middag blev det röding i knyten med pressad potatis.
Så enkelt och gott:
 Röding filer till 2 pers
morötter, palsternacka, lök som är hackad
champinjoner hackade
smör
färska örter
salt och peppar

Stek på grönsakerna lätt i stekpannan, lägg rödingen i folie som man formar till ett knyte, strö över stekta grönsakerna och örterna. Kilcka på smör bitar och salta och peppra.
vekla i hop foliet och gör som stående påsar. In i ugnen på 160 grader i 20 minuter.
Servera pressad potatis till.
snabbt och enkelt.


man kan ha vanlig kokt potatis också.

Filippa äter sjäv !

Min lilla Filippa =)


Filippas gaderob =)delar av hennes kläder dom liggande kläderna som hon har kommer hon få en byrå till !

smart att den är i väggen tar midre plats då !

Toan som ännu inte är klar

glimt från Filippas rum

våran lexington säng är på plats madrass och bäddning saknas !

gaderoben som inte är klar

kommer ha en härlig balkong som man kan sitta och avnjuta morgon solen på ! den är heller inte klar

Filippas lilla röding knyte hon tyckte det var gott =)

baby back ribs, med pommes, jackdanielssås och coleslaw
vart kvällens middag !

Våran vän Cissi hade ordnat en överrasknings fest för Ronny och vi skulle gått men david känner sig hänig och han har något i kroppen men det vill inte bryta ut. Han har väl kanske åkt på mitt skit som jag hade. Så ronny får sin present imorgon ! Han fyller 40 år =)

Nu ska jag gå och lägga mig puss och kram



Ny vecka !

Hej!
har varit lite frånvarande från bloggen =( men jag har inget att skriva om just nu.
Den här veckan har varit helt underbar skön då inget var inplanerat i kalendern, känner att jag orkar inte fara och flänga över allt. så känner jag att jag måste att priotera att vara hemma och få ordning i hemmet. Det börjar bli klart äntligen säger jag bara, men ska inte ropa hej ännu för det är en del kvar.

Filippa har sovit ute på förmiddagarna och då har jag fått massor gjort. Min lilla fis unge hon är så fantastiskt snäll och rolig. Så lätt unge, inte alls så gnällig för det mesta lugn och glad.
Lättast är när man ska lägga henne på kvällen, först välling sedan borsta tänderna och sedan är det bara att lägga henne och pussa godnatt. Man behöver inte sitta och söva henne och det är ju tacksamt =)

Jag ska bli moster min syster och hennes Andreas väntar smått =) Jätte kul att Filippa ska få en kusin.

Nu ska jag ta tag i lite saker !
har inte så mycket bilder på lager har varit lite dålig på det sistonde, men det har inta varit så kul att ta på oss i all röra. kommer massa bilder här framöver när vi fått ordning.

Puss och Kram

Tisdag !

Hej!
Idag har det varit en solig dag =) Fast jag och Filippa spenderade mesta dels dagen inomhus.
Jag har fortfarande ont i halsen men känner att det börjar bli bättre. Skulle på tjej middag hos Mia idag ! Tråkigt att jag inte kunde gå, vill inte smitta ner någon dessutom är det 3 st små bebisar och det känns lite onödigt att dom blir sjuka !
På förmiddagen sov Filippa ute och jag passade då på att dammsuga och tvätta bilen invändigt ! Fy vad det blir dammigt och grusigt så nu är den tipp topp =)

När hon vaknade åt vi lunch och sedan satt vi och lekte med hennes leksaker,, vi har ju inte så stor yta att röra oss på men snart så är det färdig målat på fredag har målarna lovat att det ska vara klart ! Bra sedan är det bara att tok städa det blir så mycket bygg damm över allt ! men man vill ju få klart någon gång. Så nu vet vi vad vi ska ha för oss helgerna framöver =)

På eftermiddagen tog vi en lite promenad till lilla coop skulle hämta ut ett paket från Goboken till Filippa.
Vi letade på vägen hem efter en gunga men det är väldigt dåligt med sådana i villa områderna.
Väl hemma var vi helt slut så vi gick och sov en stund så skönt !!!

Till middag blev det enkelt orkade inte laga något avancerat. kyckling filé iugn med klyftpotatis/pommes med bea sås och rotgrönsaker som kokades lätt !

Snart börjar desperate howeiswise =)


hämtade ett paket förra veckan som var från H&M Ny vår gaderob =) Mycket marint älskar marinblått =)
Ska vissa när jag pakat upp dom =)

min lilla bus unge =)


Filippa leker med sin fina vagn som hon fått i dop present av sin älskade moster och morbror =)

tar ett smyg kort på henne =)

står själv och klappar händerna !


Puss och Kram

Sjukstuga i vårat hus !

Hej!
har inte orkat skriva då jag åkte på magsjukan i helgen, puh fy vad det är hemskt att ha, kan inte minnas när jag hade det sen sist. Men tog mig i genom det. Hoppas inte David eller Filippa åker på det bara.
Har haft feber, huvudvärk ont i halsen. Det som jag fortfarande har är ont och tjock i halsen. Lite förskyld. Men annars är jag pigg.
Har inte gjort så mycket dom här dagarna bara vilat mig. Har inte funnits ork och krafter till något annat.
Skriver mera i morgon, nu ska jag gå och lägga mig !!!

Puss och Kram sov gott !!!!

Filippa 1 år

Filippa har vuxit och är stora tjejen snart !!! Älskade unge du är för go och vi älskar dig över allt annat på jorden!

Filippa kan: (när man frågar henne)

¤stå själv
¤klappa händerna
¤släng puss ( då sträcker hon ut hela tungan och lägger sin lilla hand för och slänger en blöt släng kyss )
¤kan skratta när man säger det
¤dansa eller digga till musik
¤ge saker när man ber om det
¤kan säga mamma
¤vinkar fint (hon vinkar drottning vinken)
¤Älskar att se sig själv på bilder
¤vet vad näsan,öron,håret, munnen är på sig sjäv
¤vet vad strumporna ska sitta på foten (hon lägger den rätt så som den ska vara men hon tar inte på sig den )

Hon väger 8940 och är 74 lång.
Imorgon blir hon 1 år och 1 månad den lilla fisen =)

Puss och Kram


Bilderna !


Filippa och hennes kompis Lina leker =)


Filippa äter själv =) Den fina hakklappen har hon fått av min fina vän Emnet =)


Min nya fina iphone som jag fick i födelsedags present av David=)
Dom fina skalen fick jag av fina Linn =) Tusen tack är så glad över dem !

Filippa och Vincent dom är ju goa vincent är Filippas kille =)

Gulliga Vincent !!!
Han har så fina ögon och jätte fint hår !!!

Filippas 1 års presenter =)


tusen tack =)

Puss och Kram

TGIF

Idag är det fredag =) Tjohoo !!! I veckan har det varit som vanligt fullt upp, Måndag är ju min, David och Filippas helg dag =) Så då var vi hemma hela dagen ! Jag fyllde ju även år =) Så dom närmaste var hos oss.
Tisdag var jag och Filippa på promenad, jag har börjat kunna röra mig mer efter min förbaskade ryggskott som jag åkte på.Jag, Filippa, Anna och söta lilla Agnes tog en promenad till blomsterlandet. Det var sköt att vara ute i friska luften.

 Onsdag var jag, Filppa på Ikea där vi möte upp mormor =) Vi åt köttbullar med mos, Filippa älskar deras köttbullar !!!
Torsdag var jag och Filippa på lunch hos en i mamma gruppen, Anna hade gjort en jätte god morotsoppa hennes Lilla Lina och Filippa lekte och hade kul.

Idag har jag och Filippa möt upp Helena och hennes söta Vincent i centrumet. Vi åt lunch på tastys, vi satt och pratade Emma från Gina kom också och hade oss sällskap en stund =) Det är alltid lika kul att träffas. tack snälla för en mysig dag och tusen tack för Filippas fina 1 års presenter. En super fin handuk som det står Filippas namn och en rolig barabapapa skallra =)
Till dagens middag blev det kyckling medelhavsinspirerat.
Nu ska jag fortsätta titta på The Voice. Bilder kommer i morgon !!!
ha en trevlig helg !!
Puss och Kram

Jippi nu fungerar det med bilder !


Filippa fått födelsedags present av sin älskade moster och Andreas !!

Filippa fick också av fina Angeliqe !!!


Min älskade Filippa i klänning från Filippas farmor och farfar !

Mina fina presenter Tusen tack !

Fina Cissi och Ronny var förbi lite senare på min dag =) Tusen tack !!!

Puss och Kram


Min födelsedag ! 33 år

Hej!
Åh idag har jag fyllt 33 år och har haft en super bra födelsedag. Tack alla som gjorde min dag till en bra dag =) Tusen tack för presenterna.

Annars i helgen var det lungt har inte gjort så mycket förutom att plockat runt saker i vardagsrum som nu är påbörjat spackling och målning så snart så har vi ett vardagsrum igen =) Längtar massor till att få sätta sig i en soffa och titta på Tv. Vi fick även ugnen idag vart så glad nu kan man laga lite mera mat !!!

Jag blir tokig det går inte att få in bilder i datan !!! Nu måste jag stänga av den och ska göra ett nytt försök att sätta på den och lägga in dom så det kommer bilder !!
kramis Jessica

Fredag igen !

Hej!
Fy vilken dålig uppdatering,har haft fullt upp hela veckan.
Iveckan var Filippas farmor här vi har haft mysigt, varit istan och lekt.
Igår var vi stan, hittade lite saker som jag hade på min inköpslista.

Igår 1 mars fyllde Filippas älskade Mormor 54 år ! Jätte grattis önskar vi henne.
Vi var där idag och lämnade en present.

Har massor med bilder men det går fortfarande inte att lägga in fattar inte, måste ta tag i det !!!
Nu har jag lite att förbereda vi ska på Vilmers dop i morgon =)

Trevlig helg mina vänner !!!

Puss och Kram


RSS 2.0