Slapp söndag

Hej!
Vaknade vid 10 i morse och hade sovit jätte bra. Men det var konstigt när Filippa inte var hemma. Vi kom hem vid 02 tiden på natten efter vi varit på en jätte trevlig 50 års fest.
Lördag: Började dagen med att lämna lill Filippa hos mormor och morfar. Sedan hem och fixa sig i ordning. Vi tog bilen och hämtade upp Anki och Axel (davids föräldrar) Båten gick vid 13,30 tiden från Nybrokajen i stan. Det var Det var Lasse som fyllde 50 år (han jobbar i fisken med Axel och Lasse) temat var rock på båten, så det var en trevlig tur i särgården med jätte god mat och underhållning. Vi var tillbaka vid 17,30 tiden. då åkte vi till Hotell Amaranten för att möta upp sällsakpet och därefter gå upp till Lasses och Helenas lägenhet för party. Det var jätte trevligt och vi lämnade festen vid 01 tiden.

Så idag hämtade jag lill fisen och gud vad man saknar henne när hon inte är med och det var jätte tomt hemma. Hon blev jätte glad och man fick pussar och kramar av henne.
Väl hemma igen så var jag väldigt trött så det blev att ta en paower nap. hade köpt med mig mc donald hem så det blev lunch middag. och senare på kvällen slängde jag i hop en clubsandwich.

Puss och Kram


väntar i solen innan båten avgår



på båten! blev alkoholfritt för min del

David och födelsedags barnet 50 år



missade att ta bild på förrätten, men huvudrätten var hamburgare

dessert min vart en speciallare

brownie för alla andra

min svärmor och jag




den andra fisk Lasse


blev en bild på magen med





Fredag !

Hej!
Sitter just nu och bara tar det lungt, Filippa sover ute i sin vagn. Har precis planterat klart lite blommor ute och färska örter i krukor så nu får vi se om mina gröna fingrar finns.
Igår var jag och Filippa vid outlet Brakarby. Var bla. på Stadium, där jag hittade ett regn ställ till henne i hennes storlek =) kostade 180:- ord pris 400:- så det var ju ett fynd. Ska hitta ett till då av märket didrikson men har inte hittat något ännu då jag tycker tjej färgerna inte är snygga.
Det blev varje fall ett rosa.
Hittade jobb gympa skor till David och en träningstopp till mig =)
Vi mötte upp mormor där och sedan åkte vi till Ikea och åt köttbullar. Filippa älskar dem =)
Vi tog en sväng, men handlade ingenting. Kom på när jag var hemma sedan att det var skaer jag behövde =( Få bli nästa gång.
Åkte hem till mammi sedan lämnade av Filippa och jag for och tränade.
Gick i stepmaskinen 30 min och tränade rygg. Och styrkan har jag fortfarande inte tappat trots att träningen inte blir lika ofta. Men det känns skönt att röra på sig.
Hämtade lill fis och vi åkte hem.
Till middag blev det grekisk inspirerat: kyckling i ugn med klyftpotatis och taziki med en god sallad.
Nu ska jag hugga tag i dammsugan innan Filippa vaknar !

Ha en trevlg helg Puss och Kram !!!!

Nya gamla vita skor

Hej!
Då var det torsdag och snart helg igen. Det är valborg denna helg (måndag) så det blir lite extra ledigt för David.
Igår till middag vart det cabonara med spaghetti  och massa vitlök och riven permensan.
Går så fort att slänga ihop och den rätten är bra när man är fantasilös på vad man ska laga.
Jag och Cissi tog en springtur på 30 min det var regnit men det gick bra så nu är vi gång igen =)
Imorse klev jag upp tidigt BMW skulle in på något batteri service byte så jag var där vid 07,15 i morse. Väntade där och det tog nog bara 30 min så det gick fort. Hemma igen var det att vänta på electrolux killen som skulle komma och byta den spräckta glas rutan på ugnen. Så nu har vi en fungerande ugn igen =)
Filippa sover och jag väntar på att hon ska vakna så vi kan dra i väg, måste hitta regn kläder till henne så vi kan vara ute. Och det blir nog en lunch på Ikea med =)

Igår fixade jag även med alla vita gympaskorna Davids och mina putsade dom vita och jag kan säga att det blev stor skillnad som nya skor !!! Så tusen tack för tipset min älskade vän Emnet.

Före

Efter ! Skillnad va?

Min lilla korv brukar lägga sig och vila på golvet och nu tog hon data väskan.
Säger man vila på så gör hon det =)
Hon är så rolig då hon tar efter allt man säger och gör min underbara lilla unge börjar bli så stor, och tänk att lill fis ska bli stora syster !!! Längtar massor tills den lilla kommer.


Nu måste jag fixa det sista innan jag åker !
Puss och Kram och ha en underbar dag fina du =)

Bambino är bäst!

Nu kommer ett lite inlägg om bambino: Bara älskar deras produkter och dom har bara bra produkter för barn. I går vart det en ny röd tallrik som fick följa med hem. Den är lite större och i plast med sugpropp, super bra då Filippa har en tendes att slänga llt på golvet och tallriken framför allt.
Så nu ska den sitta fast.

Gå in på bambino på facebook där kan man hitta tävlingar och annat smått och gott. Det kommer så småningom dyka upp en tävling som heter color by you ! Då man kan designa 4 pack skedar välja färg kombinationen på dem !!!


Vilka färger skulle du välja på skedarna !!!

Andra saker som vi gillar från bambino !!!

Ett gott recept =)


Bambino tallrik med sugpropp !!!

Puss och kram


tack för lunchen !

Glömde tacka bästa mamma för lunchen idag =) Det var kul att vi sågs alla tjejerna: Filippa, mamma, Therese och jag =) en trevlig dag !


Skönhet !

Hej!
Idag vart det att ta en promenad i soliga vädret till Vällingbycentrum !
Det är så bra att ha gång avstånd både till Vällingby och Bromma =) så man kan varegera sig lite. Vi mötte upp mammi där Filippas mormor. För att sedan äta lunch med syster/moster Therese. Vi åt på subway, jag bara älskar deras smörgåsar skulle kunna leva på dem. Syster hade bara 1 h lunch så hon åtevände till jobbet. Vi gick runt i affärerna och det blev bara skönhetsaker i dagens påsar. Ibland behöver man fylla upp på det med.
Vi sa hejdå till mormor och vi tog promenaden hem igen. Nu sover lillfis forfarnade ute och jag har fått lite gjort inne.

Igår var vi till Brommablocks en sväng skulle handla lite behövligt till kylen.
På kvällen begav vi oss på tjejträff hos min vän Anna, det var jätte trevligt och alltid lika kul när vi ses. Fast vi inte ses så ofta är det ändå som man träffades igår, och vi har alltid ´massor med att prata om. Middagarna som vi har uppskattas jätte mycket, då alla nu har massor med att göra med jobb, barn och familj. Så det är ett superbra sätt för oss att kunna ses så hemma hos varandra och äta och ha trevligt. Tycker så mycket om alla mina vänner och uppskattar att jag har dem ♥ Det finns faktiskt vänner som kommer och går men vissa alltid består ! och det är så sant. Så Linda, Jennie, Anna, Mia, Emnet och Sofia jag är glad att ni finns i mitt liv =) Kram på er alla.
Anna hade gjort jätte god lax med burgursallad och en jätte god vanilj/vitchoklad panacotta så gott !!!!
Bilder från i går :





Filippa och lilla Agnes !

söta lilla Agnes =)

Detta fanns i dagens shopping påsar

Ett bra shampoo till barn =)

och favorit märket no7

Min vän Emnet hade på sig vita gympaskor igår och frågade om hon hade köpt nya dom var så vita och fina  men hon hade haft dem ett tag, hon hade använt vit skoputs så jag köpte det idag så nu ska alla skor putsas vita !!!

Måsta bara rekomendera denna goding ! En ny favorit bland mörk choklad åh så god den är !!! Testa den =)

Puss och Kram

Är frisk!

Hej!
åh vad skönt det är att vara frisk igen. Det är inte kul att ha magsjukan =(
Igår var vi hemma hela dagen då för att jag ville krivera mig och sedan städade jag bort alla baskeluster så nu är det nystädat överallt, nybädat m.m. så skönt att börja veckan med det. Fick i mig middag igår spaghetti och köttfärsås så det är ju ett tecken på att man är bra.

Nu kommer bilder från werfamily bloggträffen som var i fredags och var jätte trevligt att gå på ! Träffar alltid massa glada och trevliga människor så det är kul.


Åkte dit med fina Catharine =) Kul att du följde med

Massa roligt på secen

 Bästa Bambino var en av utställarna, dom vissade sin nya matburk som är lätt och smidig att ha i väskan, om man gör egen mat eller om man inte vill ha en hel barnmatsburk så är den helt suverän.

dom har massa saker som är super bra, det bästa barnmärket på sådana mat skaer enligt mig =)


det privata barnsjukhuset Martina var där

Det bjöds på goda till tugg

.......och mouserande

och ett nytt kläd spansk klädmärke så underbart fina klänningar m.m.
www.tuttopiccolo.com

här fastnade jag på en bild =)

hade jag vetat att det var en liten tjej i magen hade jag köpt denna underbara kappa =)


härliga våriga och sommriga färger

märket Sobea har underbara mjuka barn och gravid kläder

Dom bästa konsfranserena på scen =)


en ut av mästerkokarna var där Ubbe med sina söner

en från bambino var där och presenterade nya produker

Cecilia Blankers var där och presenterade modevisning

delar från familjen annulunda var där på modevisning

Cecilias barn underbart söta !



Charlotte med sina underbart söta tvillingar =)



Charlotte med sin son =)

Hannah var där med sin familj och här är hennes fina barn =)
fick ingen bild på Hannah, men hon är en jätte snäll och fantastisk människa på alla vis hon har ett varmt och gott hjärta ! Alltid lika glad och trevlig !

Roliga Andras Weise var där och sjöng sin nya låt !

Det var en jätte trevlig kväll med mingel och roligheter !



Vi fick en goodibag med oss hem och innehållet var massa braiga saker =)

Puhh vad bilder det vart men det är kul med kort !!!

Puss och Kram
Ha en underbar solig dag =)



mag sjuk igen =(

Hej!
Sorry för frånvaror från bloggen men nu har jag åkt på magsjuka igen =( Andra gången nu inom kort tid. David och Filippa åkte på feber och försylning men jag åkte på magsjuka. Har mossor med bilder från loppi.se blogg event som jag var på i fredags få se om jag orkar lägga upp dem senare. Vill varje fall göra ett litet avtrtyck på här på bloggen. Igår var vi hemma hela dagen och bara tog det lungt jätte skönt. Var i väg på morgonen en liten sväng med Cissi.

Nu ska jag vila lite har huvudvärk och illamåendet kommer över mig hela tiden.

Puss och Kram

Torsdag !

Hej!
Idag har vi varit hos mormor och hälsat på, moster var där också, vi åt lunch grillad kyckling med potatissallad.
Jag åkte i väg en för lite ärenden då var Filippa kvar där. Det går fortare om man är själv! Även fast det är mysigt att ha med henne. På vägen hem åkte vi förbi Bigbaby i sinsen, skulle kolla leverans tiden på barnvagn, men det var lungt dom hade hemma och för att vara helt säker om man ska ha den så ska man ringa 4 veckor innan. Så det var ju bra. Har bestämt att det blir en Buggao donkey, för att den är enkel och smidig och vi kommer ha vagen länge efter som det blir tätt mellan dem. Sedan går den in i bilen och är inte allt för klumpig. Så den är väl värt att lägga pengar på. Så nu behöver man inte ut och leta efter det.
Min syster hade även hämtat ut ett paket som man får när man väntar barn, men dom var slut och skulle få in fler och jag kan ju ta det i samma veva med vagnen.
Väl hemma igen så började jag med middagen, det vart kycklinggryta med ris blandat med champinjoner,basilika och lök. Igrytan hade jag passerade tomater, rödvin, vitlök,spiskummin, charlottenlök, rosepeppar,kyckling, salt och peppar lät allt koka ihop i ca 30-1 h det beror på hur tjocka kyckligbitarna är.


månadens mag bild lite sent tar bilden den 16 varje månad. Nu är jag i v 15 och mår relativt bra faktiskt, illamåendet har avtagit och tröttheten kommer ibland.

Nu ska jag kolla igenom min to do lista !!!

Puss och Kram

Mysig mamma och barna dag !

Hej!
Idag har vi tagit det lungt och just nu sover Filippa ute i sin vagn.
Mina tjejkompisar som är hemma och är mamma lediga var förbi en sväng vi åt cesar sallad och fikade. Det var Sofia, Linda och Anna. Det är så kul när man ses och hinner prata lite om både det ena och det andra. måste bli lite oftare bara. Nu när vår och sommar kommer kan man ju ut och gå och ha picknink m.m.
Det är underbart att vara hemma denna tid på året. Tyvärr hann jag inte fram med kameran eller jag glömde bort att ta kort =( Får bli nästa gång. Tusen tack för en mysig dag.
På fredag ser jag så framemot att gå på bloggis träffen som Werfamily ordnar, mammi ska ha Filippa på eftermiddagen så det blir lite egentid för min del =)
Nu ska jag nog lägga mig och vila en liten stund innan lill fis vaknar.

Puss och Kram

middagen doftar underbart !

Gokväll!
Då var denna dag snart över. Idag så har jag och Filippa tagit det lungt vi skulle tagit en promenad till mat affären men jag har varit så trött idag så vi tog bilen. Trötteheten kommer och går. Filippa somnade i sin vagn på eftermiddagen och då han jag med att baka en brownie som jag ska bjuda på i morgon då vi kompisar som är mamma lediga är hemma kommer över till mig och Filippa i morgon. Tänkte även slänga ihop en cesar sallad o9ch baka bröd till.
Även kvällens middag står i ugnen, det blir fylld färsk kyckling som står i ugnen med hasselbacks potatis och en brun creme fraiche sås. Det doftar jätte gott från kycklingen.
Jag kom på att jag lovat att lägga ut receptet på laxen som jag gjorde förra veckan ska bara leta efter receptet så ska ni få det.

Kyckligen fyllde jag med: hackade morötter, gullök,äpple, torkade plommon, lite vitlök, citron sedan smörjde jag kycklingen med en blandning av smör, grönpeppar, vitlök,rosmarin smörjde in den och även lade under skinnet.Salta och peppra den !  
Sedan är det bara att lägga den på ett ugn säckert fat och ugns temp är 200 grader och kör den i 45-1,30 min man får titta till den emellanåt. Det är också lite skillnad om den är större ska den vara inne längre.

Nu ska jag leka med lill Filippa innan Glamour börjar om 25 min =)
Och i kväll är det desperate och svenska miljonärer på Tv !

Puss och Kram

Brownien ska vara i kylen mins 6 h

Kycklingen precis in i ugnen =)




påminelse om blogg tävlingen !

Hej!
ville bara påminna om du vill vara med och tävla om biljetter till bloggträffen på fre så är det sista chansen idag.
Se tidigare inlägg för info.

Sitter just nu och väntar på att lill fis ska vakna, har hunnit med massor när hon sovit nu på förmiddagen.
Man saknar henne massor när hon sover
Hörs lite senare.
Puss och Kram

Härliga soliga måndag !

God kväll !
idag har vi bara tagit det lungt jätte skönt. Det tar lite på krafterna att vara gravid !
Även ifast illamåendet i stort sett gått över kommer ibland men när jag väntade Filippa höll det på till vecka 17 konstant. Så det är ju underbart att det har försvunnit nästan. Men trött är man ju till och från.
Går in i vecka 15 på tisdag så det är ju långt kvar.
träffade syster i går och hon har ju börjat få en liten mage och hon känner fladder i magen. Första barnet känner man ju lite senare kommer ihåg med Filippa kom det ganska sent med fosterrörelserna och jag har redan nu börjat känna lite i magen och det är oftast så med andra barnet.
Jag tror att det är en liten kille i magen men man vet ju aldrig. Vi får se den 21 maj då ultraljud ska göras.

Idag annars tog vi en promenad hela familjen till lekparken vi stannade och köpte glass innan. Det var soligt och fint väder och Filippa tyckte det var kul att gunga.
Till lunch gjorde jag en god örtsoppa som jag blandade i avocado och fetaost i. Hade vitlöksbröd till det.
Till middag blev det lövbiff med egen gjorda pommes, brunsås och en tomat chatney. Jätte gott. Grann tjejen Linn kom förbi åh vad kul det var att se henne hon har varit i USA i 2 veckor och man såg att Filippa hade saknat henne. Gulliga och fina lilla Linn hade köpt en jätte gullig hund och en hakklapp till Filippa, tusen tack.


Filippa och pappi äter glass

gungar på en häst

tyckte det var roligt att gunga, tror det killade lite i magen =)



far och dotter är så lika


på vägen hem så somnade Filippa i vagnen !
Vi var även förbi och sa Hej till Davids farmor.

Puss och Kram


Välkommen ny vecka !

Hej!
Då var det måndag och ny vecka =) Hoppas på massor med sol denna vecka så man kan vara ute en massa.

I lördags var jag och Filippa på dop, lilla söta Agnes döptes i Bromma kyrka. Den kyrkan bara älskar jag den är så gamal och fin. Vi var där kl 13 och efter var det dopfika i en lokal som var i närheten. Jätte fint dop och goda gosaker, tack lilla Agnes för att vi fick delta på din dag !

Efter det så åkte jag hem och Cissi frågade om vi ville äta älg entrecote. Så jag slängde ihop en förrätt: avocadocreme, sparris och paraskinka. Och varmrätt vart det supergod älgentrecote med risotto så himlans gott.
efterrätt vart det bananasplitt En riktigt klassiker som man inte tröttnar på !

Det vart inte så sent vi alla var trötta.
Igår söndag åkte jag, Cissi och Filippa en sväng till komethallens loppis. Tittade om man kunde hitta något roligt. Det är så blandade männinskor som står där, det är både nya och gamla saker till salu. Vi har bokat en helg här framöver då vi ska stå och få bort lite som har rensats hemma. Skönt att bli av med, det är så synd att slänga hela saker som kan komma till användning.
Cissi hittade lite pysselsaker och en fin ram.
Jag hittade ett par gummistövlar till Filippa tänkte hon kan ha på dagis sen , då jag har tänkt köpa ett par hunter till henne men dom är ju dyra och vill man kanske inte ha på dagis.
Hittade även en fin marinblå klänning såg onvänd ut märket Gap. Den passade jätte bra.
En flytväst till Filippa kan vara bra at ha och kommer säkert någon gång till användning.
och hittade även en ny oandvänd barntallrik går alltid åt. Var nöjd med köpen.
Vi åkte hem och det var ju strålande fint väder om man jämförde med i lördags då jag höll på att svimma när jag tittade ut då det snöade och snön låg kvar, det nästan så man behövde skotta. David och Ronny höll på med yaccuin, snälla Ronny hade lånat en sky lift det var det ända settet att få upp den.
Senare vid 18 tiden var det middag hos mammi och pappi, jätte trevligt och god mat. En mysig avslutning på helgen vart det.

Nu ska jag ta tag i dagens bestyr. Vill önska en trevlig start på veckan.
Puss och Kram


I Bromma kyrka

Anna är så pysslig, hade gjort fina servetter

och tårterna var jätte fina och goda

söta fina lilla Agnes

och söta fina lilla Vilmer som också är en ut av Filippas kompisar. Agnes, Vilmer och Filippa är födda samma år !

och så har vi minstingen i gänget söta fina lilla Emma som också är en kompis till Filippa.


Våran bananasplitt, missade tyvärr att ta bild på förrätt och varmrätt.

Lite nytt i gaderoben:

ett marint linne från cubus, passar bar i sommar till ett par vita shorts eller vita byxor med en marinblåkavaj till. magen får plats att växa i också så det är bra.

den marinblå klänningen som jag kommer från märket Gap, mitt loppis fynd =)
den såg nästan oanvänd ut. mycket finare på än när den hänger på galjen.

Filippa fick påskägg från sin snälla moster Therese och hennes Andreas, tusen tack gulliga =)

och världens bästa mormor hade stickat en fin tröja till hennes lilla Filippa som också var med i påskägget.

Slut på bilder Puss och Kram

Marint är så snyggt !

Hej!
kommer med lite vårinspiration, älskar marinblått och rosa !

U.S. Polo Assn. - Tang Botter
snygga skor både till ett par shorts och en klänning
www.nelly.se

U.S. Polo Assn. - Tang Botter
eller ett par mörkblå!

Jeansjacka
en jeans jacka är alltid en klassiker

ChinosKofta

chinos och kofta (www.hm.com)


en randig topp från H&M
Vintage Tee
en vit topp från www.lexington.com

Cosy Jersey Pants
mysisar från Lexington.com

skulle vilja lära mig göra ett collage på bloggen men vet inte hur man gör, ska försöka leta reda på hur man får till ett ! Älskar att plocka ihop lite av varje.

Puss och Kram





Utlottning av 1st Vip-biljett (gäller för 2 pers) till WeRFamily blogg träff !!!!

Hej!

Nu måste du ta chansen att vara med i utlottning av 1 st VIP biljett ( gäller för 2 pers) av
WeRfamily stora blogg träff på fotografiska i Stockholm fredagen den 20 april kl 16,30.

Det blir mingel,utlottningar, spännande presentationer på scen bla. Andreas Weise, bubbel,bloggbar och en stor maffig goodiebag. Blir en trevlig eftermiddag med massa roligheter.
Det ända du behöver göra är att lämna en kommentar i fältet nedan och svara på frågan:

Vad heter Andreas Weises pappa i förnamn ? ( Han har i många år pratat i rutan på julafton)
behöver ditt svar senast den 17 april.
Lycka till !!!! Glöm nu inte att vara med i tävlingen.

www.werfamily.se för att se info

 


onsdag

Hej!
Idag har jag, Filippa och mamma varit i Bromma blocks en sväng det var skönt att komma ut en stund då vi varit inne doms senastes dagarna. Filippa är bättre bara förskyld och hosta. Vi gick runt och sedan fikade vi. Filippa fick bulle hon älskar bullar. Tack mammi/mormor för en mysig dag. Till middag blev det lax med gräslökssmörsås och duschesspotatis. Toppade med räkor, socker ärtor och champinjoner. Vart så gott. Lägger in receptet någon dag så håll utskik.

Filippa fick i påsk present av världens bästa farmor och farfar =)

och fick påsk ägg av världens bästa mormor och morfar =) kofta och byxor och en bad leksak.

min söta lilla flicka



hittade häromdagen 2 linnen på ginatricot, ett marinblått bas linne och ett vitt siden linne som man både kan ha till vardags eller fest

fina kläderna som mormor köpt

hittade lite på hemtex på rea servett ringar fint att duka med till sommaren och små hjärtan som det står en fin text på

hittade 2 byxor på rea H&M och ett par skor som Filippa kan ha ute och leka med

lill fisen fick en liten väska med en hund i idag och hon har sina nya skor på sig =)

Hon fick en vår jacka i påskägg av sin mammi och pappi

kvällens middag =)

puss och kram

Bilder forts

Här kommer lite mera bilder från påskveckan =)







Underbara härliga Kristina ( en ut av deltagarna i halv åtta hos mig )

Pontus också en utav dom trevliga deltagarna i Halv åtta

Jag en ut av deltagarna


Ludvig var också med i gänget som deltagare

Hela film teamet som tog hand om oss hela veckan

Avslutar veckan med en bild på mig =)

Påsk firandet i Dalarna !


Lilla Bosse var påskkärring =)

lilla Filippa



kusinerna


påsk ägg från mormor och morfar



pappa David och Filippa

En glad liten Filippa

påsk mat =)

Vi hälsade på dom ursöta lammungarna !


det var ca 40 st små söta lammisar



Åt härom dagen en jätte god egen gjord kyckling smörgås:
baka av bakeoff bröd baugetter i ugnen sedan har jag på ost, sallad, tomat, rödlök och grön paprika
dressingen är rydbergs världens såser Mexicana den är så god och en lätt lunch !

igår var vi hemma hela dagen David och Filippa är sjuka men båda är bättre. Jag fick lite gjort städning av hemmet, tvätt av maskiner och sedan var jag i väg en sväng till jakans centrum var förbi mina tjejer så kul att se dem och butiken är jätte fin. Jag handlade 2 st linnen.
puss och kram


Filippa ska bli stora syster =)

Kommer ett litet inlägg som jag väntat på länge om att få skriva om, och har fått bita mig i tungan för att inte försäga mig tidigare då jag ville gå över dom säkraste veckorna.
Våran älskade lilla Filippa ska bli stora syster och om allt går som det ska anländer den nya familje medlemen i oktober runt den 15 ! Ska bli jätte kul känns lite overkligt att man ska bli 2 barns förälder men samtidigt åren går och man blir ju inte yngre direkt. Vi ska göra ultraljud den 21 maj och då ska vi se vem som befinner sig i magen.


2 sterck är lika med gravid !

Första mag bilden tagen den 16 februari

andra mag bilden tagen den 16 mars
ska försöka ta en gång i månaden vid samma tid med Filippa vart det varje vecka men nu blir det en gång i månaden !
Jag är nu i vecka 14 så lite större mage har jag fått.

Puss och kram

Påsken är över !

Hej och hå !
Oj vad veckorna har rullat på och jag har verkligen inte haft tid över för datan,nu ska det bli ändring på det och jag har massor med bilder att vissa.

Förra veckan var den roligaste veckan på länge. Vi spelade in halv åtta hos mig och det kommer vissas i höst någon gång. Fy sjutton vad vi har skrattat och haft trevligt. Träffat roliga, härliga människor och ätit god mat och bara haft hur kul som helst. Kommer aldrig att glömma den här chansen som jag fick.
Har lite bilder från inspelningen få se om det går att ladda ner har haft lite problem med bilderna.
Vi spelade in mån-tors och tror jag var hemma vid 02,30 på torsdags kvällen. saknade så klart Filippa som mormor och morfar hade henne hela veckan. Tusen tack för hjälpen är så tacksam att ni finns och ni är världens bästa mormor och morfar.
Vi packade bilen på fre förmiddag för att åka upp till dalarna en sväng för att fira påsken och umgås med nära och kära.Vi hämtade våran älskade på vägen. Vi hade underbara dagar uppe i Dalarna. Mia, Peter och lilla Bosse var också där. Vi grillade korv, åt god påsk mat och bara tog det lungt. tack alla för mysiga dagar. Vi kom hem i går kväll. Fina Cissi tog hand om våran lilla Chanel. Tusen tack Cissi.
Det var skönt att komma hem till ett hem som inte var stökigt.
Natten till idag har Filippa blivit sjuk stackars henne hon har blivit dunderförskyld och feber. Idag på dagen har vi varit hemma hela dagen, David är också sjuk så dom två har legat och sovit nästan hela dagen. Jag känner mig lite hänig och kommer säkerligen också åka på och bli sjuk.
Håller tummarna på att jag klara mig. han varje fall en sväng till apoteket och bunkrade upp med lite av varje.


Filippa bara växer och växer !

Hon älskar att stå men några steg ännu har vi inte sett röken utav !

en trött liten tjej med snutte och nappen


Hon vinkar till alla !

Filippa har fått en ny liten skölpadda Namnet blev samma då vi döpte den till Gucci men hela tiden sa Chanel så enklast var att den fick heta samma !

Lite bilder från halvåtta ! Vi blev sponsrade av lite varor bla. Valio

och Zeta
har även tagit lite bilder precis när vi i stort sett var klara med rummen innan halv åtta skulle komma till mig.


Nu har vi ett vardags rum igen =)

våran nya del i vardagsrummet det ska inte stå ett bord där utan vara en myshörna med puffar och lekrum till Filippa

har inte riktigt fått upp allt på väggarna ännu !

kakel ugnen är ny målad


våran nya hall



badrummet är inte helt klart ännu



filippas rum är heller inte helt klart ska upp lite på väggarna m.m.





våra gaderober i sovrummet


Filippas koja är öppnings bara fönstret som vi ännu inte målat och fixat i ordning ! 
puh vad bilder det vart och vet inte vad som hänt med texten =( Kommer mera bilder i morgon !!!
Puss och kram



Glad Påsk !

Hej!
Har inte glömt bort bloggen utan har bara inte haft tid =)
Håller på med ett spännande projekt som jag berättar längre fram om =)
Då var Påsken här 2012 måste åka och handla en sak till i Filippas påsk ägg.
Det är ju roligt med påsk ägg !
Nu äntligen är i det stora hela klart med vårat bygg projekt !!!! Är så glad och det vart så bra ska vissa bilder.
Men vi har ju inte hunnit inreda med möbler över allt. Men det kommer tids nog. Det är så skönt att slippa bygg damm och bara ha ordning runt sig.
Våran jacuzzi står i hallen just nu den ska bara upp på sin plats och sen kan man bada i den !

Nu ska jag fixa mig i ordning inför dagen.
Vill bara önska en trevlig Påsk med massa god mat och godis !
Puss och Kram

RSS 2.0