Fixa och trix med Theflagshipcompany

Har fixat med att göra lite flygblad som jag kommer sätta upp lite var stans. Har satt upp på BVC, öppnaförskloan och Filippas dagis. Har några ställen till jag kommer sätta upp på. Längtar tills jag har mitt första home party har ju precis startat och väntar på mina visitkort som snart dyker upp. jag tänkte ha öppethus hos mig torsdagen den 8 maj kl 18,30 har skickat via Facebook men är det någon jag missat så kontakta mig =) Jag bjöd bara in dom som har tjejer eftersom det är tjejkläder men är det någon som har killar och vill komma så får ni givitvis det =) men som sagt säg till jag kan ju missat någon det vart ju en del att skicka till ! maila mig på [email protected] om ni undrar något eller vill komma den 8 maj ! Känner eller vet in någon som vill komma så är dom jätte välkomna hem till mig men maila mig =) [email protected] så jag vet hur många som kommer senast den 6 maj vill jag ha svar =) 
Kul ska det bli varjefall, kommer bjuda på fika och tilltugg och så får man känna och klämma på dom fina kläderna =) 
 
Mina egen pysslade flyblad 
 

Babyshop fyller 8 år

Igår var jag inbjuden till Babyshopstore i sturegallerian, var där till 19,00 när det började, det bjöds på bubbel, plock av ögonbryn, målning av naglar, mingla runt och shopping då vi fick 25% på hela (nästan) sortimentet.
En kväll med mamma lyx helt enkelt. Ebba Kleberg von Sydow var där och sigerade sina böcker också var det 2 st tjejer Hanna och Emma var där och pratadae om skönhet och tips och råd på massa bra saker. Dom har en podcast Snygg-helt enkelt på iTunes så där kan man gå in och få massa tips.
 Tusen tack Babyshopstore för att jag fick komma och få lite mammalyx och egentid! och tack så jätte mycket för goodiebagen =) 
Här kommer kvällen i bilder =) 
 
Shoppa till 25% rabatt här!
Passa på du får 25 % i 24 timmar 
 
Älskar Leopard 
Bugaboo är den bästa vagen enligt mig =) 
Ralph Luren har så mycket fint 
Burberry är helt ljuvligt 
 
 
Emma och Hanna pratar skönhet 
Ebba vissar sina böcker 
barn nagellack som man tvättar av med varmtvatten innehåller inga gifter 
Fick mina naglar målade i en sommar rosa färg 
Plockade ögonbrynen med hjälp aven tråd och så målade dom dem 
alla fick varsin goodiebag med sig hem 
Tack Babyshop för ett lyckat mamma lyx event 

BOKA PARTY NU FÅ 50% VÄRDINNE RABATT

Passa på boka ett party NU och få 50% rabatt på hela ditt köp som värdinna. 
Kontakta mig [email protected] 
Ange koden TFCSS14EXWI i webb shopen så får du likadana priser som på Homeparty !!!!
 
Foto: Boka ett homeparty innan den 9 maj och få 50% i värdinnerabatt på ditt eget köp! För mer info gå in på www.theflagshipcompany.com
Bild lånad från Theflagshipcompany

Fler påskägg

Hej! 
Filippa och Nellie sov hos mormor och morfar fredag till lördag, jag lämnade dom igår vid 10 tiden och åkte till gymmet, skulle träna med en tjej Anna men hon fick förhinder så jag körde själv. Sedan hem och duscha och i väg in till Stan på Lexington utförsäljningen mötte upp fina Helena som följde med mig. Det var väldigt utplockat och hittade några saker. Men kom hem sedan och ångrade att jag inte köpte några saker hatar att man ångrar sig efteråt. 
Väl hemma igen sprang jag och fina Cissi och efter det hade vi after run =) Med bubbel och tilltugg på altan, super trevligt =) 
Till middag blev det rester i kylen. Skönt att slippa laga mat ibland. 
Jag fick ett ryck lite senare och städade hela huset, bäddade rent och älskar verkligen känslan som man får av att allt är rent. 
 
Idag lördag  begav jag mig in tidigt till Lexington utförsäljningen och handlade några saker som jag vill ha fast allt fanns ju inte kvar som jag velat ha men men det blir säkert fler tillfällen. 
Efter det begav jag mig till Birka terminale för Loppi event- Food and Lifestyle 
när det var slut åkte jag och hämtade småfisarna och man saknar verkligen dem när man varit i från dem. Dom hade haft det jätte mysigt och kul hos bästa mormor och  morfar. 
Tusen tack för hjälpen med tjejerna=) 
 
Tack för barnens påskägg 
 

Stödj Childhood- köp Loppi påsen

Vill bara trycka lite extra på att man kan gör en insatts på att stödja childhood med att köpa Loppi påsen som Kitty har designat ! Klicka HÄR  för att läsa mer om den ! 
Sedan jag fått barn gillar jag verkligen att stödja med det lilla stöd man kan och det gör verkligen skillnad om fler hjälper till , köper gärna saker där jag vet att pengarna kommer till användning. Speciellt Childhood gillar jag  att det finns det är andra barn som får hjälp och det känns jätte bra. 
 
 

Loppi Event- Food and Lifestyle

Idag var jag inbjuden till Loppi Event - Food and Lifestyle som vanligt super bra och fint ordnat älskar verkligen att gå på deras event. Dom som håller i det är så fantastiskt duktiga på att alltid få till det så bra och som gör ett super bra jobb och tusen tack för att jag fick komma. Ni är bäst =) och tusen tack för den som vanligt maffiga goodiubagen =) Produkter som kommer väl till användning. 
Tog mig till Birka terminalen och eventet började vid 11 tiden. Nina från hela Sverige baka höll i hop trådarna på scenen super duktig och har koll på allt. Några av utställarna presenterade sig och med sina produkter och vi fick sitta och lyssna allt ifrån supermat till vårpepp. 
Ett mycket givande och bra event. Efter fick vi goda Wraps och sedan minglade vi runt bland alla utställarna alltid lika trevligt att pratat och se produkter. 
Sedan är det massa andra bloggare som man lärt känna som det alltid är lika kul att träffa =) Så glad att jag är en del i Bloggvärlden och har och får träffa alla dessa underbara personer som jag inte hade fått lära känna om jag inte haft någon blogg. Bästa Charlotta som startade Loppi tusen tack för att du och dina medarbetare gör ett sådant fantstiskt jobb för oss alla bloggare ni är personer med så varmt och stort hjärta =) tack för att jag fick komma =) Theresa, Lisa, Fredrika,Charlotta och Katarina. 
Här kommer bilder från dagens event !
Tack till alla samarbetspartners: 
OBH NORDICA, Allevo, Siaglass, Supernature, Birka, Yves Rocher, Harlequin, Acrilex, Elle Mat och bak, Tidningen Hunger , Friggs, Torky, Brämhults, Lotus Biscoff, Loppi, Minbio, Majblomman 
Loppi event 
Nina höll i trådarna på scenen, jätte duktig
Supermat- supernature är jätte bra produkter och allt kommer från växtriket och bara rena och naturliga ämnen. 
Birka Cruises anordanr fina resorför barnfamiljer klicka här för att läsa mer om alla deras resor 
OBH NORDICA har verkligen dom bästa hushålls produkterna för att få den bästa hjälpen i köket. Tycker att det underlättar mycket i matlagningen och bakning om man har rätt produkter som hjälper en på bästa sätt. 
Jag har bland annat mixer staven och den skulle jag inte kunna leva utan, Tack OBH NORDICA för att ni gör dom bästa produkterna för hushållet. Är så sugen på OBH NORDICAS Hercules bak och matlagnings maskin snacka om en hjälpande hand i köket och speciellt när man är småbarns förälder så har man inte mycket tid över och ibland känns det som man behöver hundra armar i köket och vad vore då inte perfekt med en Hercules i köket,och precis få den lilla extra hjälp man behöver och spar tid. Och dessutom är den så SNYGG blir som en inrednings detalj i köket så snygg att den skulle få en given plats på bänken i köket. För att läsa mera om OBH NORDICA klicka här 
Se så snygg den är den där "Hercules" 
Caroline som vann Hela sverige bakar var där och bakade massa godsaker
Sedan kan jag avslöja en nyhet det kommer ett program där vi får följa Hela Kändis-Sverige bakar programmet har premiär fredag den 23 maj kl 20,00 i TV4 så missa inte det ! 
Här har vi alla deltagare: EWa Fröling, Dick Harrisson, Erica Johansson, Kjell Eriksson, Anna Book, Peder Lamm, Yvonne Ryding och Evy Palmse film klippet HÄR
 
Massa vårpepp behövs alltid och det är skönt att lyssna på och man kan ta in nya friska tag inför vår och sommaren 
Oscar Jöback var där och vårpeppa oss alla med massa bra tips på träning 
Jätte goda Wraps bjöds det på 
Supermat-Supernature har massa bra produkter, - Gör man egen smoothie så passar det jätte bra att bara blanda ner i den och så får man i sig massa nyttigheter. Dom finns bland annat att köpa på hälsokostbutiken Life 
Massa goda och nyttiga produkter 
Allevo har bra produkter om man önska gå ner i vikt- Vi fick smaka på 2 grytor - jätte goda var dom och bara 250 kcal var en måltid 
Yves Rocher har bara naturliga produkter och deras produkter är 

Tron på växtrikets livskraft och förnyande förmåga ledde till att Yves Rocher skapade Skönhet från växtriket och gjorde egenskaperna mer lättillgängliga.

Tron på skönheten från växtriket är mer än en filosofi, det är ett kontrakt som har ingåtts med naturen och skönheten. ( Text lånad från Yves Rocher

Det är verkligen produkter som gör skillnad och det är skönhet från växtriket som funnits sedan 1959, märket kommer från Frankrike. 

Fick dofta på parfymen åh vad gott den luktade ! 
smaka på goda smoothie som OBH Nordica hade mixat ihop 
Eftersom jag gärna delar med mig av recept som jag gillar så tänkte jag dela med mig av ett som min mamma bakade när vi var små och som jag också bakar och vill att detta bakrecept ska leva kvar så mina barn också bakar osv. 
Jessans Äppelkaka 
150g magarin
1 ägg 
1dl , 2msk mjöl
1 dl ,2msk socker 
2 btsk bakpulver
4 droppar bittermandel 
2-3 äpplen
kanel och socker.
Gör så här:
Blanda magarin, socker, ägg till en smet tillsätt bittermandel
Blanda i mjäl och bakpulver. Kavla ut i en form på med äpplen. kanel och socker. Lägg även på remsor som man sparat lite av degen och lägg uppe på i ett ruttigt mönster. 
In i ugnen 175 grader i 45 min. 
Den blir jätte saftig och god man kan ha vaniljvisp till om man vill. 
Jätte bra att frysa in i fyrkantiga mindre bitar och ta fram vid fika tillfälle. 
Vi har så många äppelträd på våran tomt och man vet inte vad man ska göra med alla äpplen så denna kaka är perfekt att göra ! 
Fina Caroline bjöd på massa godsaker 
Hennes bok finns att köpa i handeln. 
Vi bjöds på Sia glass och den är så god !!!!! Missa inte att vara med i min tävling där du kan vinna klicka HÄR för att komma direkt dit 
Några av dom finna bloggvännerna : Sofie, Jennie, Tess, Nadja och Julia kul att träffa er alla =) 
 
Måste tipsa att köpa Loppi påsen så stödjer man Childhood 
Fina Charlotta är alltid så glad och trevlig 
Tusen tack för maffifga goodibagen =) 
Söta lilla Birka Cruises Ankan 
Fina majblomman fick sin plats vid Filippas nyplockade blommor 
godaste Jouice
Nu ska det skakas sheekar =) 

Frozen Yoghurt från Sia glass Lottar ut 3 st kit

 Sia glass har precis kommit ut med  nya produktserie Frozen Yoghurt. Den är så god ! Finns i 3 st smaker: Blåbär, jordgubb och mango för att läsa mera om Frozen yoghurt klicka HÄR
 
Nu har du chansen att vara med i utlottningen varav 3 st kan vinna ett varstit kit. Det är ju super bra att 
ha i frysen och ta fram kommande soliga dagar framöver. 
 
Varje kit innehåller 1 st Frozen Yoghurt burk (givetvis är den tom J) som är laddad med 1 st varucheck på 35 kr + en broschyr om vår nya Frozen Yoghurt- serie samt SIA Glass.
 
 Blåbär, jordgubb och mango ! 
 
 
SIA Glass vet dom  hur en riktigt god glass ska smaka, och detta har dom använt för att utveckla en ny spännande serie till de nyfikna och medvetna konsumenterna som bryr sig om vad de äter. En härligt fräsch, svensk yoghurt smaksatt med frukt och bär som dessutom är fettfri och kalorisnål. Perfekt att ha hemma i frysen och äta som mellanmål, eller när man bara är sugen på något gott!
 
För att vara med i utlottningen behöver du bara lämna en kommentar i färltet neda om att du är med, kommer vara 3 st som kommer vinna varsit kit. Tävlingen avslutas torsdag den 1 maj och jag kommer presentera vinnaren här på bloggen fredag den 2 maj så håll koll om det är just du som vunnit. Vinnaren kontaktar mig via mail : [email protected] 
Ta nu chansen att vara med och vinn den goda glassen 

Supernature

Jag brukar göra smoothie tycker det är så gott och i Loppiblogbagen fick vi Supernature som vi ska testa och det fungerar jätte bra att ha i smoothie. Känns som den blir jätte nyttig med allt vad den innehåller. Den blir en fräsch härlig morgon smoothie och när man tränar är det ett jätte bra tillskott att få i sig.  
 
Supernature Purely Greens Max är ett kraftfullt och avancerat supermatkomplex som är speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter. Den ger ett brett spektrum av proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer. Den är rik på näring som kan ge ytterligare energi i vardagen, bland annat bidrarjod och järn till normal energiomsättning. 
 
 

Hemma dagar

Älskar att bara vara hemma och bara hinna med massa saker =) Igår var vi hemma hela dagen jag hann med att ta fram utemöblerna, Nellie var i sandlådan och lekte. Det har varit lite kallare men solen har varjefall lyst. Idag kommer vi också i stort sett vara hemma, Nellie sover just nu i vagnen utomhus och jag sitter i vårat uterum. 
I morgon ska tjejerna vara hos mormor och morfar, jag ska på ett loppi blogg event på lördag och det var så tidigt och jag vet att det alltid blir så stressigt på morgonen också kan jag hinna med och träna i morgon =) Tusen tack min fina mammi för att du hjälper mig =) 
 Igår gjorde jag cesar sallad med kyckling till middag och barnen fick pyttipanna (Filippa ville ha det) 
 
jag lyckades skruva ihop tjejernas utemöbel (kartongen har stått ett tag och jag har dragit mig för att ta tag iden men härom dagen fick jag ett ryck) 
Äntligen kan man sitta ute och mysa på altan, vi bestämmde oss för att inte plocka fram träbordet med stolarna i år på uteplatsen ( vi kommer ta det upp till Dalarna) och så kommer vi köpa nytt till våran uteplats, något som inte behövs oljas in hela tiden ) 
Min goda cesar sallad : 
Dressingen är super enkel; anjovis liten 1-2 st, egen gjord majo, kvarg el creme fraschie, 1 vitlöksklyfta, salt och peppar, mjölk för att få den lite lösare i konsistensen, riven permensan el annan hård ost. Blanda allt i en skål, mixa med satvmixer tills allt blivt slät, tillsätt mjölk och blanda ! 
Min lilla Nellie i kläder från Pompdelux och Rosette från Byengberg 

Ta chansen att vinn en årförbrukning av välling från Nestlé när du köper Bambino Bottle

Ta chansen att vinn en årförbrukning av välling från Nestlé när du köper Bambino Bottle

Bambino har alldeles nyligen lanserat ”Bambino Bottles” som ett svar på våra konsumenters efterfrågan. Vällingflaskor som rymmer mer – upp till 330 ml! De har söta kaninmotiv, ”Mr & Mrs Rabbit”, som är utformade av designern och tv-profilen Karin Mannerstål. Flaskorna är anpassade för barn som älskar välling och för föräldrar som vill att tillredning av välling ska gå snabbt och enkelt!
 
 
Bambino Bottles är praktiska nappflaskor med vid hals som är enkla att fylla och rengöra, och deras rymd gör att det går snabbt att skaka ihop en stor portion välling direkt i flaskorna. De är smart utformade så att de går in i alla mikrovågsugnar, har greppvänlig midja och lock som förhindrar läckage när de skakas. Flaskorna finns i fyra härliga färgkonstellationer; röd, blå, vit och grå
 
NU KAN DU VINNA EN ÅRSFÖRBRUKNING VÄLLING FRÅN NESTLÈ när du köper en Bambino Bottle på Willy:s, Hemköp eller Coop Forum.
 
Tävlar gör du genom att gå in på www.bambino.se/nestle, fyller i siffrorna från streckkoden på etiketten som finns runt flaskans hals och svarar på några frågor. Tävlingen pågår till och med 30 juni 2014. 
 
 
 
 

Ni hittar bambino på bambino-mam.se

Bambino finns också på facebook.com/BambinoBaby och instagram.com/bambino_se

Mam finns också på facebook.com/MAMBaby och instagram.com/mambaby_com

 

Äntligen säljare i Stockholm för Theflagshipcompany

Så kul det ska bli att få åka hem till folk för homeparty, Kan säga attdet är så fina kläder med så fin kvalitet till så bra priser. Jag bara älskar kläderna.
Är det någon som är sugen på att ha ett home party om du bor i Stockholms området så kommer jag gärna och har ett homeparty med dom super fina kläderna. Eftersom det är ett nytt märke så är det endast tjej kläder denna säsong men till hösten kommer det även komma en fantastisk kill kollektion. 
Maila mig på :
 
[email protected]
 
 
För att handla i Webbshoppen och få samma priser på homeparty ange KODEN: TFCSS14EXWI  
 
Mina tjejer älskar också kläderna från Theflagshipcompany 
 
 
 
Kläderna har fått eget rum =) 
 

Loppibagen

Hämtade ett paket på posten Loppibagen från Loppi
, Tusen tack för att jag får chansen att testa produkterna bästa Loppi. 
 
Massa bra produkter : Blackberrie- mealbar, Supernature- Purley Greens Max, Nya Vitalinea PRO från Danone är ett gott, naturligt proteinrikt mellanmål i portionsförpackning. Den består överst av naturell yoghurtkvarg som både mager och mättand, och i botten finns en god frukt- eller bärkompott,
Friggs Te +, vårläsning av bok, sun-kissed Bronzing Minerals- Sheer Cover, Step by step från ekorrens ekologiska godis. 
step by step från Ekorrens Ekologiska Godis. Sura fotavtryck med smak av citron, äpple,hallon, svartvinbär,ananas,körsbär och apelsin. Ekorrens ekologiska smågodis har smaker och färger från riktiga frukter, växter och bär. Inga konstgjorda färg- och smakämmnen eller syntetiska sötnings- och konserveringsmedel. Inga konstigheter bara 100% naturligt gott. 
Friggs- Te  plus sockerbalans är ett rooiboste berikat med krom. Krom bidrar till att behålla kroppens normala blodsockernivåer samt gynnar en normal omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. Sockerbalansen är ett fylligt te med kryddig smak av chi som kombineras med en djup och söt smak av choklad. Efetrsom sockerbalanse är ett rött te är det helt fritt från koffin. 
Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover. Finmalda mineraler ger en perfekt balans av shimmer och färg till ansikte och kropp. Innehåller en unik kombination av multifärgade mineraler som ramar in och accentuerar ansiktets linjer. Sun-kissed Bronzing minerals ger en frisk solkysst lyster och en vacker sista touch till din make up. Passa alla hud typer.
Supernature Purely Greens Max är ett kraftfullt och avancerat supermatkomplex som är speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter. Den ger ett brett spektrum av proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer. Den är rik på näring som kan ge ytterligare energi i vardagen, bland annat bidrarjod och järn till normal energiomsättning. 
blackberrie_LSHP Mealbar från Naturdiet. Blackberries är en produkt med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll, sk LSHP (Low Suger High Protein) Den är berikad med 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler. Bara 1 g socker per bar. 14 g proteinper bar.En bar ger 190 kcal. God smak vit choklad och svarta bär. 
Spännande vårläsning från Harlequin Boken " Min så kallad kärlek" och Vårkänslor, perfekt att ha i handen i solstolen. 
 
 

Påsken i bilder

Här kommer massa bilder ! 
 
Vi sov på uppblåst bara madrasser
Här är vårat hand fat skötbord m.m. 
Älskar våran tomt och utsikten över vattnet 
Påskharen kom till rönnäs med 2 dockor 
Sedan var det dax för påskäggs jakt 
Är det inte vackert Love it 
Min alldeles egna Hampton Beatch ! 
Flera ägg var gömda 
 
F och N bara älskar att leka med sand och vatten på deras alldeles egna starnd
Några öl vart det i solen 
Sedan vart vi så sugna på champange så vi korkade upp, barnen drack såklart barn juise
Vi grillade goda korvar och kött
När det är mörkt ute ser ser man alla lysen och det ser precis ut som utomlands
mera lek 
Mera mat 
 
 
Vi hade stannade i 3 nätter och vi hade så fint väder hela tiden ! Mysig påsk 2014 vart det 

Underbara soliga påsken

Hej! 
Nu är jag tillbaka från påskledigheten från bloggen =) 
Vi drog upp till Dalarna Rönnäs våran Villa Fiolie. 
Jag åkte till Jula och shoppade loss på kamping saker =) 
För våran i vårat hus i Rönnäs finns det verken toa eller kök. 
Köpte kokplatta, grill har vi redan där. sov madrasser som man pumpar upp som blir som sängar. och annat som var behövligt. 
Skönt för vi kunde lämna kvar där uppe i vårat båthus. 
Barnen har ju blöjor så det fungeradae super bra. 
Vi stannade i 3 nätter det var så fint väder och man bara älskar att vara där på dagarna och vi hade det hur mysigt som helst. Både Nellie och Filippa älskar att vara där. 
david och jag passade på att röja på starnden flyttade massa stenar och gjorde det fint. Åh vad vi längtar tills det är klart. 
Har tagit massvis med bilder det kommer ett inlägg senare med alla bilder ! 
Vill önksa en fin dag, nu ska jag ta tag i dagen ! 
Puss och Kram 

Äppellådor älskar dom

Igår var det strålande sol hela dagen, höll på att snygga till äppellådorna som jag ska sälja, vill behålla alla själv men har inte riktigt platsen för alla. Jag kommer ta hem mera äppellådor då dom är sjukt svåra att få tag i och dessutom jätte dyra. Så jag säljer dem 300:-/st dom är i bra skick. 
Det är verkligen en bra och användbar inrednings detalj i hemmet. Passar i alla slags hem. 
 
 
Filippa och Nellie var ute i sandlådan i det fina vädret underbara dagar att spendera sin föräldrarlediga tid på. Älskar vår och sommar och speciellt solen. 
 Kännde mig lite hängig på kvällen i går lite små ont i halsen och lite förskyld men det går nog över. Hade tänkte träna idag men får nog hoppa det. 
Nu ska jag ta tag i dagen, har lite att fixa med då jag ska bli homeparty säljare för Theflagshipcompany ska bli så kul och vill börja redan nu men väntar på klädleveransen. Är det någon i Stockholms området som vill ha homeparty så kontakta mig. 
Super fina kläder!!!
Bilderna är lånade från Theflagshipcompany

Flytt av min blogg blivit uppskjutet

Som jag skrev förut är jag på väg att flytta men tyvärr har det strulat så nu väntar jag bara på att blogg.se ska skicka en fil till mig så jag kan få med mig hela bloggen till nya portalet. Så tråkigt när man bloggat så många år och det har blivit som min dagbok och man vill ju bara inte lämna allt och börja om. 
Så det blir fram skjutet med flytten. 
Ha en fin dag ! 
 
 
 

Lördag

I lördags var jag, Nellie och Filippa på Invigningen på lekmer vid barkarby. Det var super mycket folk men det var roligheter för barn fiskdamm, ansiksmålning och så fick man träffa spiderman och lekmer apan. Efter vi varit där åkte vi en stund hem till min syster och lilla söta Anton. Hon bjöd på super goda pannkakor och räksmörgås. Det var mysigt att hänga med dom det var ett tag sedan. 
Vi åkte hem och jag förberedde middagen. 
Det blev surf and turf ! 
 
Tjejernas påsk ägg ska i lite mera och såklart likadant 
Hittade en ur gullig kanin på ÖB super bra den är inte av porslin, dom fick varsin deras alldeles egen påskprynad.
surf and turf. grillad entrecote, potatisgratäng, rödvinssås och hummer så gott 
hummer är så gott tur att man har lyxen att äta mycket av det 
Filippa tycker det är så mysigt att vara uppe lite längre på lördagar vill gärna hjälpa till och vara med ! 
 
 
 

Lördag

I lördags var jag, Nellie och Filippa på Invigningen på lekmer vid barkarby. Det var super mycket folk men det var roligheter för barn fiskdamm, ansiksmålning och så fick man träffa spiderman och lekmer apan. Efter vi varit där åkte vi en stund hem till min syster och lilla söta Anton. Hon bjöd på super goda pannkakor och räksmörgås. Det var mysigt att hänga med dom det var ett tag sedan. 
Vi åkte hem och jag förberedde middagen. 
Det blev surf and turf ! 
 
Tjejernas påsk ägg ska i lite mera och såklart likadant 
Hittade en ur gullig kanin på ÖB super bra den är inte av porslin, dom fick varsin deras alldeles egen påskprynad.
surf and turf. grillad entrecote, potatisgratäng, rödvinssås och hummer så gott 
hummer är så gott tur att man har lyxen att äta mycket av det 
Filippa tycker det är så mysigt att vara uppe lite längre på lördagar vill gärna hjälpa till och vara med ! 
 
 
 

Sofia den första, Det flytande palatset

Idag var jag och Filippa inbjudna till att se förhandsvisning av "Sofia den första, flytande palatset. 
Vi tog bilen till pendel tågs station och däri från tåget till stan det tar bara 8 min så det är så smidigt man slipper det där med parkering i stan. 
Filippa tyckte det var så spännande frågade hela tiden om prinsessan att hon inte var rädd för den. Hon visste inte riktigt vad som skulle hände det var biio premiär för henne. 
Vi fick bra platser, det bjöds på smoothie,kakor, festis och russin. Filippa var super trött men var vaken förutom på slutet då slumrade hon till. Min trötta lilla prinsessa. 
Filimen handlar om prinsessan Sofia som är en super modig och söt prinsessa. Hon har ett magiskt halsband som gör att hon förfandlas till sjöjungfru och då får hon vara med om ett spännande äventyr under ytan. Den var verkligen super bra gjord och rolig det händer saker hela tiden som göra att man inte blir uttråkad och för barnen är det lätt att hänga med. Bra musik är det med och man blir glad av den. 
Filmen har premiär på Långfredagen 18 april kl 8,00 ! Så en mycket väl besökt film att se. 
Tusen tack One37 och Disneystore för att vi fick komma ! 
 
 
Min egen alldeles söta lilla prinsessa 
 
 
Alla barnen fick prinsess målar bok 

Lite shopping från Lekmer

Igår var jag på Vip-invigningen på lekmer  och det var helt galet vid en liten outlet höran som dom hade i butiken, dom kommer att ha outlet hörnan framöver, då det kan vara trasiga kartonger, saknas någonting från något m.m. 
Jag kan lova man kan verkligen fynd. Det gjorde jag igår, fick tag i lite saker presenter m.m. Till helt galna priser. 
vagnen som Filippa fick när hon fyllde år kostade 599:- ord pris 849:- jag betalade i går 100:- då kartongen var trasig. Så Nellie får den när hon fyller år. 
Få se om jag åker dit en sväng med tjejerna i morgon det händer massa kul för baren där i morgon så bege er dit om ni har möjlighet. 
Lekmer öppnar portarna i morgon världens finaste barnbutik !!!
En hel leksaks affär köpte jag igår =) tror jag betalade starx under 1000:- för allting, helt galet billigt 
 
Dessa fina boxar kommer passa så bra i barens rum i Dalarna ! 

Lekmer finns i verkligheten

Äntligen, nu finns vi på riktigt.

Geggamojas soliga vår tips till påskägget

Bra tips på att fylla påskäggen med härliga gula färger från geggamoja
Passar bra till våren och sommarens härliga och soliga dagar 
 

Ta chansen att vinn en årförbrukning av välling från Nestlé när du köper Bambino Bottle

Bambino har alldeles nyligen lanserat ”Bambino Bottles” som ett svar på våra konsumenters efterfrågan. Vällingflaskor som rymmer mer – upp till 330 ml! De har söta kaninmotiv, ”Mr & Mrs Rabbit”, som är utformade av designern och tv-profilen Karin Mannerstål. Flaskorna är anpassade för barn som älskar välling och för föräldrar som vill att tillredning av välling ska gå snabbt och enkelt!
 
 
Bambino Bottles är praktiska nappflaskor med vid hals som är enkla att fylla och rengöra, och deras rymd gör att det går snabbt att skaka ihop en stor portion välling direkt i flaskorna. De är smart utformade så att de går in i alla mikrovågsugnar, har greppvänlig midja och lock som förhindrar läckage när de skakas. Flaskorna finns i fyra härliga färgkonstellationer; röd, blå, vit och grå
 
NU KAN DU VINNA EN ÅRSFÖRBRUKNING VÄLLING FRÅN NESTLÈ när du köper en Bambino Bottle på Willy:s, Hemköp eller Coop Forum.
 
Tävlar gör du genom att gå in på www.bambino.se/nestle, fyller i siffrorna från streckkoden på etiketten som finns runt flaskans hals och svarar på några frågor. Tävlingen pågår till och med 30 juni 2014. 
 
 

Ni hittar bambino på bambino-mam.se

Bambino finns också på facebook.com/BambinoBaby och instagram.com/bambino_se

Mam finns också på facebook.com/MAMBaby och instagram.com/mambaby_com



Vip- invigning Lekmers nya butik

Idag var jag inbjuden med andra bloggare, personer till Vip-kväll för Lekmer har öppnat en super fin butik i Barkarby handelsområde ! Kommer definitivt handla där när jag ska ha barnsaker/leksker/presenter. Ett stort utbud med ordning och reda, super trevlig personal. 
Det bjöds på massa godsaker och gott dricka. Det fanns en liten outlet där med galet bra priser på allt. Så jag handlade en del. Bra med presenter och man spar till julafton och snart är det påsk. Så det är bra att ha ett litet lager. 
Tusen tack fina Lekmer för inbjudan och att jag fick komma jätte fint ordnad mysig kväll. Sedan är det så kul att träffa alla mina fina blogg vänner ! 
Är glad att jag fått möjligheten att få lära känna dom =) 
 
hur söta är inte dom rosa jackorna dessutom super bar pris ! 
Här kan man ta en mysig stund och bara sitta ner och ta det lungt 
Hur roligt är inte det här duplot det kommer stå med på Filippas och Nellies önske lista 
Finaste Malin har shoppat loss
 
jag handlade lite med vissar i ett annat inlägg 
Här är fina blogg ligan Malin, TessJennie,Nina, Nadja så kul att få hänga med er ! 
Tusen tack för bäsat Goodiebagen Lekmer 
 

Mysig dag med Cissi

Hej! 
Idag åkte jag i väg tidigt och lämnade barnen hos mormor, tusen tack min älskade mammi för att du har dom. 
Sedan åkte jag till sats gymet för lite styrke träning, Denna vecka har jag och cissi tränat måndag, onsdag och idag, jag ska även köra i morgon en sväng på gymet. Nu jäklar ska vi nå våra mål. 
Sedan åkte jag hem och jag och Cissi sprang våran runda, sedan hade hon gjort en super god lax sallad med jätte god dressing. Tusen tack för en trevlig dag, hon hjälpte mig med skype =) Hon jobbade och jag satt i ett annat rum och hade skype möte med Jessicorna från Theflagshipcompany företaget. Ska bli så kul att få sälja deras fina kläder. 
Nu väntar jag bara på leveransen av fina kläderna. 
tack för hjälpen bästa Cissi. 
Jag drog i väg vid 17,45 på ett Vip-event som Lekmer ordnade(Lekmer öppnat en super fin butik vid barkarby handels område. Kommer berätta mer om det i ett annat inlägg. 
 
 
 
 

God rödtunga

I helgen åt vi ett gott recept med rödtunga receptet hittar du HÄR
Jag använde rödtunga ! Jag gjorde sötpotatispure till,koktbroccolie och sparis
 
 
 

Filippa har påsk pysslat

Idag på dagis var Filippa så stolt hon gjort ett påsk ägg själv, 
Och idag när vi kom hem gjorde hon 2 kycklingar, önska bara att man har mera tid att pyssla med henne men det är så svårt när Nellie är så liten och inte riktigt kan pyssla. 
 
Min Filippa kan redan pyssla 

Världens godaste Löjrom till bästa pris

Vill bara tipsa på världens godaste löjrom Kalixlöjrom Bröderna axelssons fisk säljer det för 1000:- kg (kostar i vanliga fall närnmare 2000:-/kg  
Så om någon vill beställa eller köpa konakta mig,
Vid köp av större mängd cafe/restaurang då är priset  850.-/kg !
 
Något som vi ofta äter är råraka det är så gott  och enkel förrätt. 
Riv potatis ca 1 st till varje råraka och stek i smör och platta till, stek dom krispiga.
Lägg upp på tallrik och ha på creme fraschie, röd/gul lök och löjrom (haccka fint)
Man kan antingen klicka brevid i klickar eller bred ut upppå rårakan
Men detta kan varje fall enligt mig vara världens godaste förrätt. 

Dåligt bloggande

Hej! 
Har varit lite dålig på att skriva men har haft fullt upp. 
I lördags var vi på Lilla söta Leos 1 års kalas så fint och mysigt ordnat kalas. Tack för att vi fick komma och vara med och fira dig på din 1 års dag. 
I söndags åkte jag ut en sväng så skönt att få komma iväg och bara vara själv jag blir tokig på att bara vara hemma och egen tid är så uppskattat. 
Igår tog vi det lungt hela dagen, jag han ringa och fixa lite samtal. 
Nu har jag bestämt mig att jag ska bli säljare för Theflagshipcompany, så kul det ska bli och känner att det kommer vara en ny utmaning i livet. 
Allt är inte riktigt klart ännu men om det är någon redan nu som vill boka ett home party framöver  i Stockholms området så säg till. Det är bra värdinne rabatt. Och framför allt kläderna är så fina önska det fanns allt i vuxen storlek. 
Så det har jag hållit på lite med idag och ska ha telefon möte med Jessica och Jessica (båda dom som startade det heter likadant) på torsdag. 
Jag och Cissi har tränat en del så nu jäklar ska vi nå våra mål, jag har även i dag börjat med 5/2 och det var super jobbigt hungrig konstant men det går över första dagarna är värst. 
Mina icke ätar dagar kommer att vara tisdagar och torsdagar och det måste jag förska hålla så att jag kommer in i dieten. 
 
Mitt underbara goa lilla Gudbarn Leo 1 år, är så glad att du vill att jag ska vara din fadder 
Massa gottis 
Barnes mini lilla tårta så gulliga 
Mickis är så duktig på att fixa roliga saker, här är en skatt kista med pengar  
Har pysslat ett armband till min älskade syssling Mickis, tack för att du finns i mitt liv 
Armband till tjejerna
 
Mina fina tulpanner blommar Fick dom av mina tjejkompisar för 1 vecka sedan 
Blev i söndags så sugen på engod räksmörgås och så belv det en med allt möjligt på 
Har även några goda recept på rätter jag gjort för det var ett tag sedan ska lägga ut dem i morgon =) 
 
 
 

Pyssel

Godmorgon soliga lördag. 
Skulle flyttat min blogg den 1 april men det har strulat lite med tekniska men snälla Loppi håller på att lösa det, vill ju få med mig hela bloggen dit =) Så snart det är löst så flyttar jag och hoppas ni hänger med är så glad för alla ni som följer och läser min blogg så hoppas ni fortsätter att läsa. 
Idag ska vi på kalas hos mitt gudbarn och tjejernas brylling. Lilla Leo fyller 1 år. 
Har hunnit med lite pyssel, när tiden finns är det skönt att sitta och koppla av det är mitt sätt att bara vara. 
Ha en trevlig helg =) 
En liten födelsedags båt till Leo 
Hela familjens hand avtryck, fick tipset av en tjej på instagram som heter @alltombarn
håller på med armband till Nellie och Filippa 
 
 

Lite bilder

Äntligen kan man vara i ute rummet 
sommar frukt fat 
Middag ,med mina tjejkompisar 
Löjrom / råraka 
Fisk soppa med eget bakat bröd och aioli
Diam cheescake 
Nellie somnade när jag var på Lanrover/jauguar gullig sov stil 
Här är mina tavla alfabet till mina tjejer 
 

Hej !

Hej! 
Jag har inte flyttat min blogg ännu men det kommer nog bli i dagarna, kommer göra ett inlägg här och länka till nya adressen. 
Igår var mina tjej kompisar här på middag det var min tur att fixa middagen. Tusen tack för att ni kom är så glad för att ni är mina vänner  och tack för fina blommor =) 
Blev Råraka till förrätt
fisksoppa med egen gjord aioli och bröd
daim cheese cake till efterrätt. 
Så igår förberedde jag maten så det blev inte så mycket ut och fara dessutom åker jag fortfarande på reserv däcket, ska dit i morgon och få ordinarie däcket på. Så bra att det hann bli klart vart lite orolig då dom har så mycket att gör och vi ska på kalas på lördag och ville inte åka på reserv däck till Västerås. Men dom prioterade mig då jag sa att jag var tvungen att ha blien på lördag så jätte snällt av dem. 
Idag träffade vi mamma/mormor gjorde lite ärenden så skönt att få saker gjort när man hinner det. 
Ha hunnit pyssla lite, ska ta bild på en tavla som vi hela familjen gjorde =) 
Den andra är en tavla med hela alfabetet ska också vissa bild men det är lite strul med bilderna. 
 
Ha en fin kväll =) 
Puss och Kram
 
 
 

RSS 2.0