Valborg!

japp så var dagen snart slut, jobbat hela dagen skulle sluta tidigare men det var så mycket folk så jag vart kvar.

Har kommit hem för en stund sen då jag åkte förbi sollentuna fisken och sa hej !
Nu har jag plockat i ordning i köket och håller på att förbereda middagen som blir plankstek.
Sitter och dricker öl och äter cheesbolls älskar dom =)
Inväntar David som vanligt jobbar sent =) Puss och kram

Redan onsdag !

Jobb hela dagen, sen bar det av till gymet, älskar att träna det är så skönt man blir så pigg och orkar mera.
I morgon har jag sov morgon ska verkligen sova ut=)
har inget annat roligt att skriva =)
kramis

Ny vecka !

Har inte orkat skriva i helgen, har tagit det lungt hela helgen i sön var jag hemma hela dagen det var jätte skönt.

Idag har det vait jobb hela dagen full rulle har inte hunnit med mycket idag bara stått i kassan och städat plockat kläder. Åkte hem och gjorde middag den vart super god kan rekomendera att göra, kyckling med chortitzo.

recept: kyckling i bitar, choritzo korv i bitar steks för sig. Stek broccoli, purjolök, gullök, champinjoner, morötter vitlök som steks med olja. blanda i kyckling och korven tillsätt tomatpuré, lite farinsocker, matlagningsgrädde lite gran och ´tacossås Hot, salt och peppar. Stek allt samman. servera med pasta !

Thank guards it fridays!

Då var detv fredag och Löning, full rulle i butiken hela dagen, men gick då vid 17 i tid för en gång skull =)
Begav mig till gymet ligger i hård träning inför beatch 2010 =)
Gjorde köttfärsås och spagetti till middag. Sitter och väntar på min kära man som kommer så sent varje dag då han jobbar jätte mycket =(
Har  Anna Anka på Tv säger bara herregud, tacka vet jag Maria Montazami hon är lite mer ödmjuk !!!

Vilken skön ledig dag jag fick !

Idag så han jag med nästan allt på min To do list=)


Jag möte upp min svärmor Anki i Vällingby centrum. Vi tittade lite i affärer sen åt vi lunch. Efter det begav vi oss till Ikea där vi möte upp min syster Therese. Åkte till den nya inrednings butiken ville vissa Therese och Anki den !
Körde hem syster yster , Vi åkte till den nya fisk vagnen i Bromma jätte fin =) Åkte hem sen och började middagen som vart jätte god =) Nu ska jag titta på lyx fällan kl 21.
kramis

Tjoho jag är LEDIG idag!

Gud vilket tråkigt väder det är idag=( Typiskt att man ska pricka in fel ledig dag med vädret mem men det finns annat att göra än att ligga och sola !

Dagen TO DO LIST!!!!!

Betala räkningar
Beställa kläder på Ginatricots hemsida
Åka en sväng till Vällingby centrum
Städa huset
Tvätta
Vattna blommorna
Sätta ut annons på tradera

Få se hur myckat jag hinner har börjat med vissa saker !!!
Min frukost som bestod av mozarella,tomat,lök,avokado och basilika mums så god den vart !

herregud vilken dag !

Idag hade jag sov morgon vilket var jätte skönt.
helas dagen har det varit totalt kaotiskt i butiken , alla är helt huseteriska efter rean ! Vi slet som djur jag och Emma. Nu ska jag kolla lite på Tv sen hoppa i sängen är helt slut.
Imorgon är jag ledig och ska inte göra något speciellt bara vara hemma och fixa lite hoppas solen tittar fram kramis

en lugn morgon =)

Har sovmorgon en gång i veckan och jag måste säga att jag tycker det är så skönt känner sig utvilad. 


Mina goda nyttiga frukost smörgåsar !
Ha en underbar dag !

ingen energi

Orkar inte skriva idag har varit så mycket påm jobbet ! Det blev en sväng till gymet i varje fall =)
Nattis

Måndag !

Hej!
Har inte orkat skriva något =(
Ihelgen var det jobb i fisken. Man orkar inte hitta på så mycket då man jobbar hela dagarna.
Men det är roligt att jobba =)
Idag har jga varit på Gina hela dagen, det var en rätt lugn dag, hjälpte en massa kunder =)
Min Helena kom och hälsade på oss hon har varit en klippa och gjort en fantastiskt jobb när jag var sjukskriven. Jag är så glad att hon var där och ställde upp för mig !
Åkte hem direkt efter jobbet hade beställt ett paket fr H&M som jag hämtade innan, alltid lika kul med paket =) Jag ska skicka tillbaka två plagg som jag inte ville ha. Grann tjejen Linn 10 år kom förbi hon ville att vi skulle se Hollywood fruarna, älskar det programet.
Nu ska jag gå och lägga mig kramis


Äntligen fredag =)

Idag fick jag sovmorgon är ledig fr Ginatricot idag. Sen tog jag det lungt satt vid datan och åt frukost i lugn och ro. Begav mig en sväng till Ikea och åkte förbi outlet en sväng. Efter det åkte jag till bauhause i bromma för att möta upp Nina och älskade lilla Wilma, åh vad hon växer fort mitt lilla gudbarn !
Vi satt ute lite och tog det lungt. Jag började kl 15 i fisken så jag åkte direkt dit, det var massor med att göra så det var full rulle hela kvällen. Kom hem nyss och åt Lenas goda mat =)
Nu ska jag sova natti och kramis

Torsdag !

Hej!
Idag var det Vm Sophies sista dag =(  kommer att sakna henne jätte mycket ! Hoppas att vi kommer att hålla kontakten fortfarande det kommer vi !
Efter jobbet drog jag en sväng till gymet det är så otroligt skönt att träna skulle inte kunna leva ett liv utan träning.
Åkte direkt hem åt min goda favis soppa =) Nu sitter jag och kollar på Lyxfällan,
Nattis

onsdag !

Vad veckorna och dagarna går fort redan tors i morgon.
Har haft fullt upp i veckan. Igår var vi på möte tidigt i Göteborg 06.00 gich tåget fr centralen. Sen var det full späckad  dag i göteborg intensivt men roligt. Hemfärd vid 18 tiden var hemma vid 22, tiden. Helt slut!

Idag var det lite tungt att vakna med tanke på denlånga dagen igår men jag lyckades ta mig i genom den det var jag och Jossan. Vi hade fullt upp hela dagen. Skulle gå till gymet efter jobbet men had huvudvärk så jag åkte hem. vad skönt det är att komma hem speciellt när man älskar sitt hem !!!!
 I måndags handlade jag äntligen våran koskinnmatta, jag bara älskar den !

Puss och kram

Då var helgen över =(

Har haft massor att göra hela helgen så har tyvärr inte hunnit skriva något.
Igår lör åkte jag och jobbade i Fisken i Sollentuna. skulle jobba till kl 13 men det blev 14 !
Morgonen började lungt till Tomas kom och sa kl 11.15 att det var en smörgåstårta beställd till kl 12,00.
David hade glömt säga det, jag fick panik herregud jag har inte gjort en smörgåstårta sen vi hade vårat Café Chip Chip och det var 10 år sen. Sprang och handlade bröd och slängde i hop en smörgåstårta prick kl 12 ladde jag på det sista dillen och han som skulle hämta den kom då vid 12 ovetande att jag hade stressat som en galning för den =) Men snygg blev den måste jag medge.
Jag åkte kl 14 in till stan en sväng det var så länge sen sist och sen skulle jag möta upp Patrik Davids vän för smakråd ut av glasögon han ska köpa nya ! Jag han även med lite shopping älskar att gå runt själv i lugn och ro =)
Åkte tillbaka till Fisken och satte mig i baren och drack lite vin ! Åh så gott det var. Vi lämnade min bil kvar och David körde hem.
Vi åt Kött Entrecote med potatisgratäng gud så gott det var, det är super gott med fisk älskar det men det är också jätte gott med kött speciellt om man inte ätit det på ett tag ! Vi gick och ladde oss vid 11 tiden helt slut båda två.

Idag söndag har jag varit i Fisken hela dagen det var en super lugn dag så jag han med att förbereda allt inför veckan som kommer. Kom hem för en timme sen och åt lite soppa, snart väntar kudden och sängen på mig !
Natti Natti Puss och kram

Äntligen ett ljushuvud =)

Idag åkte jag i vanligen ordning till fiskis på morgonen. Sen begav jag mig till Gina jobb hela dagen lång. kl 17,30 var jag på plats hos Bobbys frisör i Vällingby centrum. Hanna hette hon som fixade mitt trista hår som blev super snyggt! Är jätte nöjd med slingorna =)Jag somnade till där i frisör stolen. Sedan for jag hem! Och nu sitter jag och har precis ätit min faviorit soppa och tittar på talang.
Jag han med lite shoppingen på lunchen idag, tänkte skjortan är snygg till sommaren och fungerar både till jeans, leggings och jeans shorts !!!!

Funderar !

Hello!
Idag började morgonen med jobb i fisken. Var där till 11:00 sen åkte jag till Ginatricot, Våran kära Vm Sophie var där och trollade lite med sina händer hon är så duktig blir alltid lika nöjd när hon varit där =) Jobbade till 20,00 satt med sommar schemat är snart klar med det. Nu har jag precis ätit soppa. Nu sitter jag och funderar om jag ska lägga in en beställning på ginatricots hemsida ?!!! Natti natti

Gymet !

Idag var det en bra dag, jag lyckades klämma in en liten stund på gymet, gud vad skönt det var att träna!
Ska dit i morgon med !!!!
I morgon har jag sovmorgon =) Snart är det helg och våren är här !!!
Natti Natti

tisdag !

Då var man tillbaka på Gina efter lite påskledighet! Det var massor med att göra det är ju påsklov och det märktes. Efter jobbet var jag nästan på väg till gymet men bestämde mig för att fixa håret, åkte till bobbys salong i vällingby centrum fanns tyvärr ingen tid idag utan fick på fre. Åh vad jag längtar till att bli lite ljusare. Gick runt lite i Vällingbycentrum, det är så skönt att bara gå runt lite själv ibland. Nu ska jag pussa på mitt hjärta ! kramis


Påsk, 30 års firande !!!!

Då var påsk helgen snart över fort går den !!! Långfre jobb hela dagen i fisken avslutade hemma med ett glas rose och lite ost ! Jag vann Louis vuitton väskan på tradera tack vare min lillebrors hjälp !!! Tusen tack brorsan !
Lördagen var det upp tidigt och jobb hela dagen, efter jobbet bar det av hemåt och snabb duschade för jag och David skulle hem till Tomas på 30 års middag som hans föräldrar lagat. Gud så gott det var se bilderna nedan.
Vi drack massor med vin och jag vart lite fullis. Var hemma vid halv tre i natt. Sen på morgonen var det inte alls så kul att stiga upp vid halv nio, fy vad dåligt jag mådde. Har varit trött och sliten hela dagen i fisken, det var lungt med folk så det varinte så stressigt som tur var. Kom hem vid 19 tiden i dag och då satte jag mig frmför datan och tog igen alla program jag missat, hollywoodfruarna, solsidan och nu har jag desperate kvar 2 avsnitt som jag ska se.
Jag har hunnit med lite shopping i påsk helgen man måste ju unna sig lite när man jobbar så hårt.
Väntar på tvättmaskin som fortfarande går sen ska jag sova !
Just det måste berätta en sak, jag håller ju på att lära mig fiskar m.m. Så var det en kund som ville ha fisken fållad kommer inte ihåg vad det heter glömmer det hela tiden, men då trodde jag det heter att flåsa fisken men det var heltfel både David och Tomas dog av skratt när jag utrykte mig "David kan du flåsa fisken ". Ibland blir det fel. Lite bilder från helgen !

Trött mössa

Nu är det påsk och ledighet inväntas, fast det blir lite jobb på annat håll !
Jag sitter nu med hemma med ett glas Rosé och har ätit en bit ut av min favo ost =)  Försökte lägga upp lite bilder men det blir något fel när jag ska göra det ! Är väl för trött antar jag !!!!
Nattis natti alla mina älskade =)

RSS 2.0