För att robotgräsklipparen gör så perfekt jobb

På pressvisningensdagen öppethus som Perpr höll i var det massa nyheter på trädgårds fronten. 
Husqvarna välkomnar in en ny familjemedlem in i gänget, Husqvarna Automover är den mest avancerade och robusta robotgräsklippare någonsin. Den klarar av ytor stora som fotbollsplaner upp till 5000 kvm och är fullmatad med smarta och innovativa funktioner. Den klipper snabbare än tidigare modeller, så den klarar då att klippa mera gräs på kortare tid, alltså mer effektiv. den är även utrustad med ultraljud som gör att den bromsar in när den närmar sig hinder. 
Tystgående och den kan jobba dygnet runt utan att störra grannar. Det är ju perfekt här i stockholm där villorna ligger mera nära varandra. 
En annan super fuktion är att man via en app kan styra sin robotgräsklippare vart man än befnner sig. 
Det är 21 år sedan Husqvarna lanserade sin först robotgräsklippare(det har ju såklart utvecklats under alla år)  och har med den nya 450x-modellen tar man robotgräsklipparen till ytterligare en nivå och förstärker possitionen som världsledande på sin marknad. 
 
HUSQVARNA AUTOMOWER® 450X
Nyhet från Husqvarna. Blid lånad från Husqvarna 
 
 
 
 
Vi har ju en robotgräsklippare i Dalarna på våran tomt.
Vi har så stor gräsmatta och det tar sådan tid att klippa. 
Min sambo säger att det är hans absolut bästa investering, våran husqvarna robotgräsklippare som vi kallar för lillebror, Filippa och Nellie fick döpa den. 
Man bespar massa tid och man behöver inte tänka på att tanka den med bensin, den åker ju in i sin laddnings station och laddar upp sig emellanåt. Dessutom är det bra när man inte bor där på heltid att den åker och klipper gräset, det minimerar och avskräcker tjuvar för då ser dom inte om gräset är oklippt. 
 
 
Just nu så vilar vårna robotgräsklippare Lillebror  (har gått i ide) han vilar så han orkar klippa fint hela våren och sommaren och en bit in på hösten. 
 
 
Fick föresten med en trådlös laddare från Husqvarna, tack så jätte mycket den kommer komma väl till användning ! 
Perfekt att ha i väskan och alltid med sig =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen