Dålig uppdatering!

Då var det redan tisdag, veckorna går så fort och det var strålande sol på första sommar dagen idag 1Juni.
Ihelgen var det trav för hela slanten, Elit loppet är en gång om året och det går vi på !
Lördagen började dagen med en öl vi tolv tiden sen bar det av till solvalla. Mycket folk en riktigt folk fest är det !
Det var dock regn till och från !
På kvällen tog vi en taxi till en italensk restaurang i stan jätte god mat !!!! Sen gick vi till Fridays och tog en drink, sedan vidare till någon pub på vasagatan! Alex tjej var med och hon är 19 så det var svårt att komma in. Frågade vakterna  om jag kunde ge några år till henne men det gick inte. Vid 02,30 tiden  skulle vi ta taxi till Zenita (En tjej som jobbar hos David och Tomas ) hon hade 20 års fest. Vi stod och väntade vid centralen då David fick syn på en Lång vit Belair Limo fick ett ryck och beställde dit en.  Vi drack champange och åkte till Bromma där festen var. Kom dit var den lite avslagen började ta slut men dom poppade på musik. Vi tog en vanlig taxi hem var hemma vid 04,00 tiden.
Rätt sliten var man på söndagen så det blev slapp dag hela dagen Elitloppet var idag och solen strålade. Påkvällen vart det lite grillning med Alex och Klara.

På måndagen var det dax för jobb väldigt trött hela dagen och dessutom har jag fått beninflamation kan inte träna=( Det gör ont när man går ! Det går över men man får vila. Efter jobbet åkte jag förbi Mammi det var morsdag i sön så hon fick sin försenade morsdagpresent.

Idag vaknade jag 06,30 och 07.00 kom byggare dom ska börja riva uteplatsen balkongen för att bygga ett uterum. Begav mig till jobbet, lunchade i solen med Monika Rvm och Jennifer Vm vi åt på Tystys.
Sen åkte jaag hem kan ju inte träna fortfarnade ont i benhinnerna.

Ska vissa lite bilder lite senare eller i morgon fr helgen !
kramis



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen