Succe tävlinen är tillbaka Color By You

Hej!
Då var det dax för Bambinos colorbyyou tävling som vart en succe förra året. Så ta nu chansen att designa ett kit med skedar från Bambino.
Tävlingen är från 8/4- och håller på hela maj ut.
Mer info och för att gå in och tävla gör du HÄR
 

Nu är man tillbaka igen

Hej!
Gud vilken pers det är att vara sjuk hela familjen samtidigt. Eller det började med Filippa i fredags med magsjuka sedan i går söndag var det dax för mig, David och Nellie. Hemskt tror ju aldrig att man ska bli frisk. Idag måndag har vi kännt oss piggare men lite möra i kroppen. Det tar väl några dagar till man hämtar sig.
Vi har inte gjort något speciellt annars, vi träffade kusinen Bosse, Mia och Peter i lördags en liten sväng det var jätte mysigt och trevligt. Då hade Filippa hämtat sig och var pigg. vi var ute hela dagen så det blev ingen risk att dom blev smittade som tur var.
Nu har dom börjat bygga vårat hus i Dalarna åh vad spännande det ska bli att åka upp dit snart och se hur det blir=) Längtar =) Vi åker nog kristerhimmelfärds helgen troligtvis.
Ska föresten byta blogg forum men kommer givitvis säga till och vet inte riktigt när det blir måste få ordning på den andra bloggen bara. !
 
 
 
 
 
 
 
Här var vi pigga innan magsjukan tog storm !!!!!

Byengberg

Finaste Johanna driver webbshop och en butik som har massa fina barnkläder:"Byengberg"
Tutto Picolo, Petit Bateau, How to kiss afrog, Mini a Ture, Beachdragons,Joha m.m..
www.byengberg.se
 
 
Besök hennes fina butik och webbshop =)
 

Tapeter hos Sandberg

Vi har renoverat 2 av våra 3 våningar i huset. Och längst där nere har vi kontoret som jag vill göra om till barnrum ! Det behövs verkligen att tats med någon fin tapet då det är mörkt och trist rum  just nu. Sandberg har massa fina och inspirerande.  Skulle vara så passande med en fin rosa tapet till mina småtjejer ! Gillar Maximilan tapeten.

Gå in på www.sandbergab.se för att få massa insperation !

Rummet som vi vill göra om till barnrum är gamla kontoret.

 

 

 

 

 


Tandläkaren och bloggmingel hos Byengberg

 
Hej!
Idag vart det en lång dag, Filippa fick vara ledig från förskolan och vi åkte till bästa mormor som skulle vara barnvakt åt både Nellie och Filippa. Jag skulle först till tandläkaren och sedan på bloggmingel hos byengberg.
tandläkaren var mindre rolig men ett måste att ta sig dit och jag är verkligen super nöjd med dem, ligger i gamla stan. Passade även på att köpa blekningsspruta till mina tandskenor så nu ska det bli vita tänder till sommaren. Sedan tog jag en liten sväng i några affärer innan bloggminglet började kl 17. Tog mig till nybrogatan för minglet. Jätte trevligt och hon som har hand om det är världens trevligaste och genom go tjej !Så inspirerande och en fantastisk kvinna kan jag tillägga. Och så har hon en jätte mysig butik som man måste bara besöka, säljer också på sin webb sajt. www.byengberg.se
Jätte kul att träffa andra trevliga bloggare, det var utlottning och så fick man en goodiebag när man gick =)
 
Hämtade småfisarna och det hade gått jätte bra =) Tusen tack världens bästa mammi/mormor, tack för att du finns och är så glad att du är min mamma ! Love you !
 
 
Det bjöds på nyttiga shotar
goda snittar
massa fina klädmärken bla Tuttio picolo
 
 
 
 
 
Fina Johanna vissade en nyhet som är som en inbyggd flytväst som är badkläder ! Jätte smart =)
Fina Johanna ! Hon som driver Byengberg
 
 
En trevlig Goodiebag fick man =)
 
 
Denna läppglans vann jag =) det är i samarbete med Childhood som den säljs
 
 
 

Mamma bootcamp och träning med Cissi

idag har jag varit i väg på mamma bootcamp på förmiddagen jäklans vad jobbigt det var idag ! Dessutom sprang jag och Cissi i går och körde efteråt bakträning i brant backe. Så det känndes vill jag lova idag. Förra veckan lyckades jag få ihop 4 träningsdagar och denna vecka blev det 3 ! Det är så skönt att träna och både en själv och kroppen mår bra av det.
Hinner inte med något mera träning denna vecka då det är fullt upp både torsdag och fredag !
 
Min lilla Nellie är så snäll och glad liten tjej !
 
ha en fin dag ! Puss och Kram

Gör din egen haklapp !

Här kommer ett litet tips på egen gjord haklapp som var lätt att sy i hop. Köpte vaxduk bit på lösvikt på ÖB och där fanns det massa olika färger och mönster att välja på. Man behöver en symaskin för att sy ihop den !
 
Behöver en mall som man ritar av och även vitband för att sy ihop den ! Jätte enkelt och fort gick det med !

Bonde på köpet event

Hej!
Onsdag idag tjoho mitt i veckan =)
Igår var jag inbjuden på en jätte trevlig Blogg lunch i Mood galleria =)Det var bonde på köpet som anordnade det. Det var event som handlade om råvaror som är närproducerat mat och är svenskt! Finns en App till iphonen som heter Få en bonde på köpet ! Det är en app som man kan scana varor i mataffären och få reda på om det är svenskt eller ej  ! Jätte bra, nu när man fått bar är det extra viktigt att veta vad man stoppar i dem. Jag har laddat ner den och kommer använda mig av den. Tack snälla mammi för att du passade Nellie =)
 
 
Det bjöds på jätte goda saker som var svenskproducerat och god bondmat ! Allt var jätte gott =) Kunde inte dock inte äta rullen med pesto !
 
På scenen var bla Pernilla Wahlgren, Anders Timell och Alex Schulman !
 
allt var jätte gott och ett jätte trevligt event =)
 
 
 
 
Vi fick smaka på jätte god must,olivolja och ost !
 
 
 
 
 
Vi fick en stor matkassen med massa godsaker i =)
 
 
 
 
 
 

Skip Hop

Skip Hop Ryggsäck Bi Zoo
 
Märket Skip Hop finns hos Jollyroom. Hur gullig är inte den här lilla söta Humle ryggsäcken, skulle passa min lilla Nellie som vi kallar för Humlan då hon såg ut som en liten Humla när hon föddes med massor med hår.
Passande nu på våren och sommaren då man har med sig matsäck och sitter ute i naturen med picknick. Eller varför inte ha kläder med sig till förskolan i den eller som en liten starndväska !
 
min lilla Humla Nellie
 
Skip Hop har även andra fina saker
 
Skip Hop Flaska Zoo Bi
vatten flaska
Skip Hop Bestick Zoo Bi
bestik
 
Skip Hop Haklapp Bi
Haklapp
Gå in på www.jollyroom.se för att se alla produkter. Bilderna är lånade från Jollyroom
 
 
 

Jollyroom

JOLLYROOM är världens bästa barn webbsajt där dom har allt som man kan tänka sig behöva till sina barn och bebisar.
Dessutom har dom bar priser och erbjudanden.
Just nu får du 10%rabatt på allt! Gäller även på nedsatta priser,gäller endastpå ett köp/person. Gäller t.o.m 26/4 2013. koden kan inte kombineras med andra rabattkoder (gäller ej på Besafe,,Britax,Babyzen,Ergobaby,Brio och Nordic cab: KOD: r4b4tt04 ange i kassan 
 
Desstuom har dom handla för 500:- Få 100:- i rabbatt Använd rabattkoden D83OU i kassan och klicka på använd rabattkod för att ta del av rabatten.
 
Sedan är det Disneykampanj hela helgen! Mellan 10%-50% rabatt på alla disneyprodukter! Gäller t.o.m måndag kl 12,00
 
Så gå in på www.jollyroom.se
 

 

Kundtjänst: 031-310 00 00 | [email protected] | måndag – fredag kl. 10.00 – 18.00

 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder

Nellie 6 1/2 månad
Min systers barn lilla söta Anton =)
Nytt till Filippa (hon fick liten flaska och matlåda där hon kan packa sin picknick )
 
 

Bilderna kom ej med =(

Nya träningskläder
 
 
 
 
 
 

Soliga Lördagsmorgon

Hej! 
Vilken fin lördagsmorgon solen strålar och det ser ut att bli en solig dag =) Det gillar vi äntligen är våren här och älskade sommaren kommer snart. Hatar vinter och snö =(
I veckan har det varit lite tyst på bloggen har varit lite orlolig för lilla Nellie. Vi var hos läkaren i torsdags och ska tillbaka hon går inte upp i vikt som hon ska =( Hon har problem med bajserit. Så dom ska göra en utredning på lilla Nellie. Jobbig när man inte vet vad det är. Men det blir bra och är säkert ingen större fara. Men man tänker ju har jag gjort något fel, Hon äter jätte bra men näringen hon tar väl inte upp tillräkligt med näring så hon växer.
 
I onsdags var jag på mammabootcamp, Jäklans vad det var jobbigt men känndes jätte bra och jag ska gå 4 gånger till =) Har även tränat med Cissi 3  gånger denna vecka och har köpt lite nya träningskläder så nu ska jag köra stenhårt till sommaren. Inge godis inga onyttigheter i veckorna.
I onsdags annars kom min syster och lilla söta Anton till oss. Vi åt lunch och hade det mysigt med pluttisarna. Hon följde med och hämtade Filippa på dagis.
I tordags skjutsade jag Filippa till hennes älskade Mormor och dom skulle baka bullar, Filippa var så mallig och dom bakade jätte goda bullar.
Jag var hos doktorn med Nellie.
Åkte och gjorde lite ärenden vid outlet.
 I går var jag vid XXL och handlade nytt regn ställ till Filippa, hon har ett men det är på gränsen förlitet. Och jag köpte ett rött förut men det är storlek 110 det var så bra pris och det var det jag fick tag i. Hon måste ha några storlekar emellan. Jätte bra Vosatassar rosa och fint hittade jag. Så nu är allt inhandlat till ute outfiten.
Just det vi har fått plats på en förskola som vi ville ha från början, har aldrig haft så svårt beslut innan om hon ska byta eller inte. Men vi ville så gärna ha det från början så hon får byta, har varit där och hälsat på innan vi beslöt oss och vilken inspiredande miljö inne och sedan har David gått där så det blir jätte bra, även fast hon trivs och dom fröknar som är där fast är jätte goa och snälla. Så det känns lite sorgligt. Men vi tackade Ja och är nöjda med det beslutet.
Idag ska vi bara vara hemma ska ut på tomten lite idag. Vill önska en underbar fin Lördag !
 
 
 
 
 
 
 

Uppdatering

Hej!
Då kommer en liten uppdatering från vad vi haft för oss i dagarna.
I söndags var det strålande sol hela dagen så vi var ute hela familjen på tomten och fixade.David byte till sommar däck på Bmw så det är skönt att det är gjort.
På kvällen fick Filippa feber och vart hostig och förskylld. Typiskt sjuk igen. Så måndagen var vi hemma hela dagen och på kvällen tränade jag med Cissi.
Idag tisdag tog jag och Nellie en powerwalk såklart började det regna. Men gick till mataffären och när jag kom hem var jag jätte blöt. Jag och Nellie åt lunch och sen var det dax för hämting på dagis. Stannade kvar ute en stund och pratade med en annan mamma våra minsta barn är födda nästan samma dag =)
När David kom hem senare så sprang jag och Cissi våran rund =)
Nu ska jag hoppa in i duschen !
Sov gott ! Puss och Kram
 
 
Tog kort på Nellie ska skicka ut Tackkort från dopet ! Hon fastande på några så så nu ska jag någon dag sätta mig och välja ett !
 
 
Min lilla Nellie kan sitta själv =)
 
Puss och Kram

2 goda recept !

Hej!
 
Härom dagen gjorde jag en jätte god och enkel skaldjurs pasta.
 
det som var lite krångligt var egengjorda fonden den tar lite tid.
 
skaldjur valfria jag hade hummer, räkor och havskräftor
hummerfond ca 2 msk det beror på hur mycket man gör
1 st gul lök
2-3 vitlöksklyftor
2 dl vitt vin
fryst dill
salt och peppar
egen gjord fond
3 dl matlagningsgrädde
Gör så här:
 
Hacka lök och lägg i stekpanna, stek den tillsätt vittvin och låt koka tillsätt grädde, fond och pressa ner vitlök. Låt koka ihop. Tillsätt skaldjuren på slutet och smaka av med salt och peppar. Servera pasta til med riven permesan och balsamico creme.
Skaldjursfonden gjorde jag på allt skal som blev kvar när jag skalade. Häll ner allt i en stor kastrull fyll med vatten så man täcker alla skaldjuren tillsättäven 1 st hackad gullök och 2 st morötter som är deladeoch tomatpure. ha i lite vitpepparkorn. Rör om.Låt koka i ca 1 h eller mer. Häll av och häll tillbaka all vätska i kastrullen och koka till minder än hälften återstår. Klar ! Bilr jätte gott att ha i olika fisk och skaldjurs rätter. Bra att frysa in och bara ta fram när man behöver.
 
Dagens middag var också jätte enkel och god !
 
Fläskkarregryta med plommon
900 g potatis
12 urkänande katrinplommon jag hade torkade plommon och plommonmos
ca 500g benfri flsäkkarre
 1 msk smör el margarin
1tsk majsstärkelse maizena
1 dl matlagningsgrädde
2dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1dl mjölk
1msk soja
salt och peppar
kantareller
1 rödlök
 
Gör så här:
Koka potatisen i saltat vatten.
Dela plommonen i bitar. Skala och skär löken i klyftor. Skär fläskkarren i strimlor, jag tog bort mycket av fettet.
Bryn lök och kötteti matfetteti en gryta eller djupare stekpanna.
Rör ut majsstärkelsen i grädden och häll blandningen i grytan. Tillsätt buljong,mjölk,plommon, plommonmos några klickar och soja.
Låt puttra i ca 10 min.
Tillsätt kantarellerna och låt koka samman och smaka av med salt och peppar. servera med kokta potatisen och en god grönsallad ! Gott och enkelt.
 
 
 
 
 
 

Min syster och våran älskade mamma

Hej!
I torsdags träffades jag,Nellie, min syster, hennes söta lilla Anton och våran mamma i ett centrum där vi gick runt och sedan avslutade med en mysig lunch. Vi har alltid så mysigt när vi ses och mosters lilla söta Anton är så go och så söt. Så mysigt att pussa på honom. Han blir ju nästan som sitt eget barn då min syster  och jag alltid stått varandra nära. Ska bli så kul att se och följa honom genom hans uppväxt. Det var vad vi han i torsdags ! I fredags vart det en hemma dag hela dagen nästan min svärmor kom förbi och vi åkte till Davids farfar som ligger på sjukhus. Vi åkte även en liten stund till Anki och axels lägenhet i Bromsten. Jätte mysig =)
I dag lördag annars har vi varit hemma min mammi och pappi kom förbi en liten stund =) jätte mysigt.
På kvällen så vart det champange och goda skaldjur =)
 
 
 
 
sytt lite till dockorna på filippas förskola
Söta kusinerna tytcker om varandra =)
 
 
puss och Kram
 

Högsta möbler !

 
 
Hej!
Vill bara tipsa om jätte fina trädgårdsmöbler/möbler som finns hos Högstamöbler (mera info www.hogsta.nu)
Besök deras butiker i Uppsala, Västerås och Enköping ! Sommar och vår är snart här och dax att fixa och dona på uteplatser. Så dax för nya fina ute möbler eller andra inredning eller möbler ! Mycket prisvärt och fina möbler till super bar kvalitet !
 
 
Alla bilder är lånade från http://www.hogsta.nu
 

Geggamoja

Hej!
När man fått barn hittar man många nya bra klädes märken för barn. Ett ut av mina favoitmärken är Geggamoja, dom har fina stilrena och enkla kläder med hög kvalitet. Här är ett smakprov på vårfärg på fina mössor och hoods !
 
 
http://www.geggamoja.se
 

Recept med fläskfile !

Förra helgen åt vi en jätte god fläskfile !
 
Här kommer receptet !
 
Fläskfile med solrospesto
4 port
 
600g fläskfile
1 tsk salt
0,5 tsk svartpeppar
1 msk smör
1 msk olivolja
 
solrospesto:
1 dl solroskärnor plus 2 msk till topping
2 krukor basilika (jag hade 1/2- 1 kruka)
2 vitlöksklyftor ev mer
1 citron. imsk pressas saft plus finrivet skal
2 dl olivolja el rapsolja
2 dl finriven permensanost
0,5 tsk salt
 
Gör så här:
Rosta solroskärnornai en torr stekpanna tills den är gyllene i färgen. Lägg undan fröna till topping
 
Solrospesto: Mixa alla ingredienser till peston i en matberedare el mixerstav. Smaka av med salt.
Putsa fläskfilen och krydda med salt och peppar. Hetta upp smör och olja i stekpannan. Bryn köttet runtom tills hela filen fått fin stekyta.
Lägg filen i en ugnsäker form och stek mitt i ugnen på 200 grader i ca 20 min eller tills innertemp är 67 grader. Ta ut köttet och skeda över 2/3 av peston. Svep in köttet i folie och låt vila i ca 10 min. Skär köttet i skivor och ringla över resterande pesto och strö över de sparande solrosfröna.
Servera klyft/rotgrönsker till !
 
 
 
Ha en trevlig helg Puss och Kram
 

Recept med fläskfile !

Förra helgen åt vi en jätte god fläskfile !
 
Här kommer receptet !
 
Fläskfile med solrospesto
4 port
 
600g fläskfile
1 tsk salt
0,5 tsk svartpeppar
1 msk smör
1 msk olivolja
 
solrospesto:
1 dl solroskärnor plus 2 msk till topping
2 krukor basilika (jag hade 1/2- 1 kruka)
2 vitlöksklyftor ev mer
1 citron. imsk pressas saft plus finrivet skal
2 dl olivolja el rapsolja
2 dl finriven permensanost
0,5 tsk salt
 
Gör så här:
Rosta solroskärnornai en torr stekpanna tills den är gyllene i färgen. Lägg undan fröna till topping
 
Solrospesto: Mixa alla ingredienser till peston i en matberedare el mixerstav. Smaka av med salt.
Putsa fläskfilen och krydda med salt och peppar. Hetta upp smör och olja i stekpannan. Bryn köttet runtom tills hela filen fått fin stekyta.
Lägg filen i en ugnsäker form och stek mitt i ugnen på 200 grader i ca 20 min eller tills innertemp är 67 grader. Ta ut köttet och skeda över 2/3 av peston. Svep in köttet i folie och låt vila i ca 10 min. Skär köttet i skivor och ringla över resterande pesto och strö över de sparande solrosfröna.
Servera klyft/rotgrönsker till !
 
 
 
Ha en trevlig helg Puss och Kram
 

Recept

Hej!
åh får ju aldrig tid för datan men nu ska jag bjuda på recept på örtsoppan som är jätte god att ha som förrätt eller varmrätt och man kan ju blanda ner kyckling,bacon,el fisk oc skaldjur!
Lite vad man är sugen på
 
detta är till 4 förrätts portioner:
 
5-6 potatiar
1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
2 msk smör
6 dl vatten
1,5 hönsbuljon tärning
1 dl vitt torrt vin
1,5 dl vispgrädde
0,5 tsk salt
1krm peppar
40 g blad spenat
0,5 kruka basilika
0,5 kruka timjan
0,5 kruka blad persilja jag använde blad persilja som man kan köpa lösvikt
1 msk olivolja
 
Gör så här :
1) skala och skär potatisen i bitar
2) skala och skiva lök och vitlök
3) Fräs potatis ,lök och vitlök i smör ca 5 min
4) Tillsätt buljon och vin och låt koka i 20 min, mixa soppan slät. Tillsätt grädde och smaka av med salt coh peppar.
5) Mixa spenaten och örterna med lite av soppan för sig och blanda sedan resten av soppan och koka upp.
6) om man sedan har i kyckling, bacon eller skaldjur eller fisk så gör man det innan servering.
Kyckling och bacon måste man steka först innan.
Soppan är god att bara äta den som den är och servera vitlöksbröd till.
Om man ska äta den som huvudrätt rekomenderar jag göra receptet gånger 2.
 
 
 
 
 

mera bilder

Nellie var glad hela tiden
Viktor
massa leksaker
nallar
brandbilar (det har följt mig hela livet då min pappi är brandman )
båtar (älskar båtar )
dockor
en liten stad
 
Filippa var svår att fånga på bild ! även lilla Bosse han fick jag inte än ända bild på !
 
Onsdag !
Idag har vi varit på sångstund på öppna förskolan ,Nellie älskar det ! efter det åkkte vi hem och åt lunch !
jag sydde ihop lite täcken och kuddar till dockorna på dagis !
Till middag blev det örtsoppa med kyckling och vitlöksbröd !
återkommer lite senare med recept på rätter jag lovat, det är svårt att skriva med en hand ! Nellie sitter i knät
puss och kram

mera bilder

Nellie var glad hela tiden
Viktor
massa leksaker
nallar
brandbilar (det har följt mig hela livet då min pappi är brandman )
båtar (älskar båtar )
dockor
en liten stad
 
Filippa var svår att fånga på bild ! även lilla Bosse han fick jag inte än ända bild på !
 
Onsdag !
Idag har vi varit på sångstund på öppna förskolan ,Nellie älskar det ! efter det åkkte vi hem och åt lunch !
jag sydde ihop lite täcken och kuddar till dockorna på dagis !
Till middag blev det örtsoppa med kyckling och vitlöksbröd !
återkommer lite senare med recept på rätter jag lovat, det är svårt att skriva med en hand ! Nellie sitter i knät
puss och kram

Bilder från leksaks och spårvagns musset

 
Hej! Bättre sent än aldrig här kommer lite bilder från i fredags då vi besökte spårvagns och leksaks museet.
 
Farbror Viktor var med ! Även Filippas och Nellies kusin Bosse, Bosses framor Bettan och Framor Anki men fick ingen bild på dem =(
 
 
 
Det kommer mera bilder måste ta lillfis som vaknade precis !
Kommer i morgon då jag ska lägga upp recept från helgens middag =)
Puss ocvh Kram
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hej!

Helgen är nu då över kommer lika fort som den går över.

Igår träffade vi min fina vän Jennie =) Hon är så gullig och längtar tills hennes bebbe tittar ut i sommar. Gullig liten mage har hon fått. Tack Jennie för en mysig stund !

Vi gick runt en sväng och åt god lunch. Innan var vi förbi Sollentuna centrum en sväng till min favorit butik Lexington köpte fina äggkoppar och tänkte börja samla på Lexington porslinet.

Till middag blev det jätte god förrätt: örtsoppa med räkor och varmrätt blev det fläskfile med pesto och klyft potatis.

Åter kommer med recept.

Idag har varit en lugn hemma dag jag har hunnit med att städa precis hela huset känns skönt att börja veckan med ett rent hus. Det tar lite tid att städa men david hade barne då gick det lite fortare.

Ha en trevlig kväll ska sätta mig och pyssla lite har hunnit med lite på kvällarna och ska vissa i nästa inlägg =)

 

Puss och Kram

 

mina tjejer !
 
Drack god champange i går !
 
Går inte ladda upp mera bilder återkommer med mera =) Vi var på spårvagns och leksaksmuseet i fredgas och har en del bilder därifrån =)
 
 
 
 
 

Fisk gryta

Hej!
Idag var jag, Filippa och Nellie hemma hos mammi en stund, min lillebror skulle tvätta min bil men han var inte hemma. Så då gjorde jag och mammi detjorde en jätte god fisk gryta. Efter middagen åkte vi hem. Jag måste dela med mig av receptet det var så gott ! Egentligen skulle det vara musslor men det hade jag inga så det blev röding istället.
 
4 pers
pasta valfri eller kokt potatis
2 scharlotten lökar
2 vitlöksklyftor
1 fänkål
10 körsbärstomater jag hade inge så det blev 2 st vanliga tomater
1 msk hackad chilifrukt
2 dl vitt vin (jag hade matlagningsvin)
1 msk konc hummerfond
finrivet citronskal (jag hade flytande citron en skvätt)
fryst dill 
smör
salt och peppar
 
Gör så här:
1 koka pastan enligt anvisningar
2 Skala och finhacka lök och vitlök. Ansa och strimla fänkålen, dela körsbärstomaterna/tomaterna i bitar.
3 Fräs, vitlök,chili och fänkål i msk smör i stor stekpanna. 3-4 min utan att det tar färg.
4. Häll på vinet. Låt koka tills ca hälften återstår (jag lätt det bara koka en liten stund.)
Tillsätt grädde och fond. Låt koka ihop i ca 10 min. krydda med salt och peppar. tillsätt även några klickar smör.
5. Rör ner tomaterna fisken och häll på citron och dill. Låt koka något men inte så att fisken blir torr.
Man kan även ha i musslor eller andra skaldjur.
Jätte gott och enkelt recept !!! Testa !!!
 
Puss och Kram

Påsken 2013

 
 
Korv grillning på isen
en nyvaken pippis
 
Nellie gillar Linus
 
Goda påsk harar
Filippas påsk ägg från: Farmor/farfar, Mormor/morfar, Tess med familj och från oss
Nellies påsk ägg från Farmor/farfar, Mormor/morfar, Tess med familj och oss
¨Pippas nya tofflor
Våran favorit Champange
 
Påsk mat
Hela familjen vid våran tomt i Dalarna
Här ska huset byggas
 
Filippas favorit pyamas som snälla moster Tess köpt =)
Nellies nya hylla är redan full !
 
sydde ihop en haklapp i kväll ! Jätte enkelt kommer beskrivning på hur man gör och behöver !
 
 

Hej!

Hej!
Då var påsken över för denna gång !
Vi har varit uppe i Dalarna en sväng och det var mycket trevligt =) Vi är ju inte där så ofta och passar på när David har lite långledigt. Det är så stressigt att bara åka ett par dagar speciellt med småttingarna.
Vi har grillat korv, varot och besökt våran sjötomt som vi köpt, ätit påskmat och massa godis.
Har tagit massa bilder men går tyvärr inte för tillfället att ladda ner !!!
Försöker lite senare =)
Puss och Kram
 
 

RSS 2.0