Vilken dag !

Då börjar torsdagen lida mot sitt slut. Hade sovmorgon idag fast rörmokaren var här vid åtta så det var bara att gå upp. Nu äntligen är toan snart klar.
Jag hade häcken full på jobbet hela dagen. Skulle ta mig en spring tur när jag kom hem men var så slut och trött så det blir en god middag isället. Plgrimsmusslor med räksås, stekta grönsaker och permensanpotatismos. Mums vad gott det  blev.
Igår föresten var satt jag vid skolbänken igen, jag ska vara Systerysters hanledare för övningskörning av körkort.
Hon kommer garanterat fixa det =)))) Har världens bästa lärare !!!!



Natti Natti !!!!


Tisdag= Desperate !

Idag är det löning jippi nu ska det sparas pengar till både det en och det andra. Semester i sommar !

det var en lugn dag ! I morgon ska jag på handledar utbild med systeryster så hon får övningsköra ! Gud vad roligt det ska bli tror inte hon kan få en bättre handledare, hon kommer garanterat klara körkortet !

Blev en sväng till gymet sen hem och åt nyttig middag ! Nu inväntas desperate, man kanske ska ta reda på lite tvätt  först !


lite fler bilder fr helgen !


Vilken helg !

Då var även denna helg slut.
Har varit en jätte trevlig helg.
I går lördag var det jobb hela dagen sen begav jag mig på 1 års kalas Lilla söta Valdemar fyllde år. Han är  så söt !Går med sina små ben.

Sen åkte jag hem för att fixa mig i ordning inför Andreas 30 års fest som var på ett ställe i stan. Vi var där vid 19 tiden, jätte mycket folk var det träffade alla mina vänner. Super god mat. Blev en super lyckad hela kväll på stan då vi begav oss till ställe efter ställe. Avslutade kvällen kl 06,00 på Max var hemma vid 07,00 somnade direkt.
Vaknade vid halv ett i dag. Gud vilken huvudvärk helt död. David var helt sänkt.

Nu ska vi beställa pizza, det är det ända som är bra när man är bakis att man får svulla massor med onyttigt.

Lite bilder fr helgen

Soliga jobb dagen !

Hej! Då var torsdagen över snart. Jag hade sovmorgon i morse satt ute och solade på altan. Åkte en sväng hem till mamma och fortsatte sola, sen begav jag mig till jobbet var där vid tolv.
Jag skulle ha möte med min chef idag vi satte ute isolen hon bjöd på lunch. Gud vad skönt det var.
sen åkte hon och jag gick tillbaka stängde idag. Det var massor med att göra !
Väl hemma igen sitter och väntar på att David ska komma med mat fr fisken. är så hungrig.

Har glömt att vissa vad jag fick i 31 års present av min älskade vän Jennie ! Ett super bra torr schampo som jag verkligen kan rekomendera.

Fick även 3 st nya golf bollar jätte fina !

Kram kram


torsdag !

Då var det snart helg igen gud vad veckorna går fort.
Igår tog jag det lungt på förmiddagen och på eftermiddagen. Det var sol hela dagen.
Skulle vara hos Mia kl halv sju åkte lite innan för jag skulle åka till en inredningsbutik i Alvik. Gud vad fina saker dom hade där Lexington Ilove it.
Alla tjejerna var där hos Mia, det var jätte kul att träffa alla. Mia hade lagat kalkon det var jätte gott.
Jag var hemma vid halv elva och då gick jag och la mig på en gång nästa.

Idag har jag sovmorgon det är jätte skönt att ha det en gång i veckan.
Ska snart bege mig till jobbet !
Ha en underbra dag =)

Min Lediga dag =)

Det blev sol på min lediga dag. har legat på altan och solat, så fort det blev moln sprang jag in och satte på en tvättmaskin, spikade upp lite tavler m.m. Tänkte snart bege mig ut en sväng med bilen. Funderar på att åka till 2 st inredningsbutiker.
Ikväll ska jag träffa mina tjejkompisar vi brukar ha middag då vi turas om en gång i månaden hos varan. I kväll ska vi till Mia.
Ha en fortsatt solig dag kramis Jessica

soliga tisdag !

Japp då lyser solen och typiskt att man jobbat hela dagen, skulle gå ut på lunchen en sväng men då var det molnigt så klart.
Efter jobbet begav jag mig till gymet körde stenhårt och när jag kom hem blev det en springrunda 5 km.
Sen blev det till att laga gi middagen jätte gott vart det =) Curry, räkor, tärnade grönsaker, krossadetomater m.m. Se bilden ! Nu sitter jag och väntar på desperate och nu börjar det !

Vissar bilden på tavlan som vi har handlat den passar så bra in i vårat hem.
Tänk att det är så kul att inreda sitt hem och att man aldrig blir klar =) Och är man klar då vill man börja om =)
Bilden kom upp och ner så det blev 2 bilder på tavlan =)
Imorgon är jag ledig =))))))
Kram kram

En trevlig söndag !

Jag och David är ju aldrig lediga tillsammans nuförtiden 2 söndagar i månaden kan vi hitta på något.
Så igår begav jag mig till Ikea på morgonen hämtade systeryster som hängde med, jag skulle köpa ramar.
Väl hemma igen så tog vi corvetten och åkte till Nacka till en inredningsbutik som David skulle vissa mig och tro mig det är inte ofta han vill åka och shoppa med mig. Vi ska ju inreda toan den är inte riktigt klar ännu men snart. Sen åkte vi runt lite till drottningholm det är ju så kul att åka den bilen det är sånt tryck i den jag lovar. Jag fick välja vad jag ville i butiken men det var så mycket fina saker jag blev alldeles vet inte vad jag vill ha. Tänk det är väl konstigt när man får chansen köpte jätte fina Sia rosor 10 st vita var jätte nöjd över dem. Sen har vi köpt en  jätte fin tavla som sattes upp i vardagsrummet den passar super bra där.
Till middag blev det rester som vi hade i kylen. Sen blev det tv kväll. Jag eller vi är ju 2 riktigt tv älskare (varjefall jag) Har stenkoll på alla program och har mina program som måste ses varje kväll. Men nu är sommaren här och det är lika med att alla program är slut vilket är skönt på ett sätt då man vill vara ute och njuta av solen och sommar kvällarna.

Idag var det segt att gå upp hatar måndagar =((((
Men tog mig igenom dagen. Väl hemma fick jag ett ryck då sprang jag 5 km det var jätte skönt efteråt.
Lagade middag det blev GI middag ska nu börja äta ett föjt mat schema i 3 veckor och det ska inte fuskas något vill jag lova. Det blev halloumi och stekta rödbetor med sallad. Jätte gott !
Sen var det sista avsnittet av Hollywoodfruarna =(
Lite bilder från helgen;Systeryster Therese och från inrdningsbutikenoch jag sola på rasten på lunchen idag.  


Underbara soliga Lördag !!!!

Började dagen med att sola på altan åh vad underbart soligt och varmt det var. Låg ganska länge det var skönt att bara ta det lungt fast det är klart myror i benen som jag har så var det lite upp och ner i solstolen.
På eftermiddagen kom grann tjejejen Linn förbi vi satt i solen och spelade lite spel, vi åkte och köpte oss en varsin glass och det var årets första glass i solen. Sen fick vi ett ryck att börja röja på våran lilla balkong/uteplats och vi vart så nöjda när det vart klart se bilderna. Vi åt sen middag tror vid 22 tiden det vart grillade hamburgare, bbq kyckling, rostade rotfrukter och guacamole åh så gott det smakar med grillat. Gick och ladde oss vid 01,00 tiden.

Idag är det tyvärr ingen sol, funnderar på vad vi ska göra, david ska nog köra högtrycket på hus taket.
Jag hittar nog på något! Ha en bra underbar söndag !


TGIF

Då var det helg igen JIPPI! Jag är ledig, Jobba hela dagen sen blev det gymet körde stenhårtv i 1 1/2 timme.
Hem och åt en god och nyttig middag. Det blev paramaskinka med cesarsallad och mozarella. Se bilden !
Shoppade ett linne idag på gina men vet inte om jag ska behålla det vissar bild i morgon när jag har det på mig ! Nattis

Efektiv dag =)

När jag skulle lägga mig i soltolen så försvan så klart solen. Åkte då och byte däcken på bilen hade fortfarande vinterdäck snälla Andreas hjälpte mig ! Tack =)
Väl hemma igen så skulle jag ta ut vissa av utemöblerna på altan men då fick jag ett ryck med att städa förådet dock slängde jag ingenting men ordning vart det=)
Sen kom min vän Jennie förbi på en lunch pasta sallad med räkor. När hon åkt så kom grann tjejen lilla Linn förbi och höll mig sällskap då jag målade toan. Snart är den klar och då får jag inreda den det är klart i huvudet hur det ska vara längtar bara tills jag får utföra det.
Lagade middag det vart  köttfärssås till middag.
Efter middagen fick jag ett ryk och städade hela huset känns helt underbart att lukten av rengörningsmedel i hela huset. Nu är det bara blommorna kvar som ska få lite vatten. Det är massor med bra på Tv så nu blir det tv först =) Här kommer lite bilder min fina fruktskål som jag gjorde idag =) Och älskar att tända ljus !

Tjohoo Lediga torsdag !

Vaknade precis för en stund sen, ätit frukost i lugn och ro. Solen skinner och lilla jag är ledig.
Men To do listan är lång.

Byta vinterdäck på bilen
Måla klart toan i källaren
Sola på altan med min älskade vän Jennie
Ta fram utemöblerna
städa hustet
tvätta

Få se vad jag hinner idag =)
Ville önska er alla en underbar dag =)

onsdag

<script src="http://js.bloggvarde.se/js/value.js?id=MTg3NjA5&d=6"></script><noscript><noscript><a href="http://bloggvarde.se">Denna blogg &auml;r v&auml;rd 658 kr</a></noscript>

Tisdag= Desperate Housvives

Jobb hela dagen, sen till gymet för träning! Väl hemma gjorde jag italensk pasta sallad älskar den !
Kl 21 satt jag bänkad framför tv Desperate var i rutan och varför ska det alltid vara så spännande och en hel vecka till nästa avsnitt !!!! Kram

Ny vecka nya tag !!!

Har precis kollat på Hollywood fruarna, det är mitt näst bästa program först ligger desperate. Maria Motntzami är så kul jag skarttar varje gång hon öppnar munnen !

Det blev en sväng till gymet idag när jag kom hem höll David på att måla toan den är snart klar då ska den invigas med champange, Jag och David har en grej för oss för varje nyrenoverat rum ska det invigas med champange !
Nu ska jag sova natti natti !

1 års kalas =)

Idag är det lördag och jag vart ledig från jobb =) Åkte en sväng till vällingby centrum skulle göra lite ärenden. Sen begav jag mig till lilla  söta Lukas som fyller 1 år så fort det gått !!
Jag handlade jätte söta små skor med stjärnor på, ett par sailor byx/shorts, en söt sailor tröja, Sen fick han sandlåde leksaker.
Det var kul att träffa alla vänner där det var ett tag sen vi sågs =)
Väl hemma igen började jag pyssla lite håller på att beta av min to do lista.
Satte ihop en ikea pall i morse höll på att bli tokig då jag inte fick ihop delarna, men lyckades tillslut!
Håller nu på med middagen ska ut och tända grillen strax. Kramis

Helg JIPPI !

Äntligen är det helg så skönt, jag har inhandlat en ny velour dress för några veckor sen jag bor i den när jag är hemma, älskar velour. Min nya väska är också en favorit som jag använder massor. Efter jobbet var jag på gymet körde gärnet jobbigt var det men skönt efteråt. 
Åt en jätte god italensk pasta sallad a la Jessica älskar pasta sallad =)


Tandläkaren

Hej!
Idag har jag jobbat hela dagen sen bar det av till tandläkaren inne i Gamlastan, har inte varit där på 2 år så det var på tiden, gud vad ont det gjorde hade massor med tandsten, tårarna bara sprutade. Men det var lika bra att få det rent. Väl hemma satt jag och jobbade i 2 timmar för att komma ifatt lite.
Sen var det drömmen om Italien final tyckte rätt par vann=) Nu ska jag gå och lägga mig sov gott =)))))

tisdag =)

Idag ver det jobb hela dagen, sen bar det av till gymet för träning !
Väl hemma åt jag cesar sallad så gott ! Nu sitter jag bänkad framför tv Desperate houswiss börjar snart mitt absoluta favotit program !!!! kramen till er alla

Helgen redan slut =(

Åh vilken underbar helg det har varit den bästa på länge.
Lördagen var vi lediga var ute o åkte med corvetten premiär åk för i år =) Fort gick det.
På kvällen kom Nina, Gabriel och mitt älskade lilla gudbarn Wilma på middag hos oss, det vart massor med god mat och vin, skratt vi hade super trevligt! Nina är en utav mina allra bästa vänner ! När dom åkte vid ett tiden satt jag och David uppe och lyssnade lite på musik och drack vin =) Vi hade sov morgon dagen på skulle egentligen jobbat i fisken jag och David men vi fick vara lediga. Jag massade mig upp och ut i det fina vädret deckade i solstolen gud vad skönt det var att bli stekt av solen den är så efterlängtad vill jag lova. David sov nog till kl två nästan. På eftermidagen lite senare tvättade vi bilarna nu blänker både corvetten och twingon. Sen åkte vi en sväng till plantagen och köpte gräsfrön och lite uteblommor. Vi höll på ute på tomten till kl halv nio kratta löv och röjed undan massa maskrosor hatar dem ! Till middag serverades Tacos.
Nu väntar kudden på mig sovgott !!! Lite bilder från helgen =)

RSS 2.0