Säljer mineral smink !


Mitt favorit Lexington !

Som jag skrivit tidigare består vårat hem av lexington saker vi älskar det märket !
Gjorde en Tavla vart nöjd =) Köpte bokstäver på Panduro och Ram på ikea.

Chinos och byxor ! Fyndat till nästan ingenting


Ensam söndag !

Vaknade vid tio kunde inte somna om, gick upp åt frukost i lugn och ro. David begav sig till jobbet, jag vart själv hemma ! Vad ska jag göra ? Åkte en sväng till Stinsen fyndade 2 st byxor på my self and friends som har 70% på allt det var inte mycket kvar butiken var nästan tom ! Nöjd över köpen, skönt till våren nu =) Nu ska jag göra cesar sallad som jag älskar vet inte när David kommer =( Ska nog sätta mig i massage stolen först ! Handlade en på H&m fint till chinosen !

från jobb till Grekisk melodifesival afton =)

Idag var det upp tidigt ocg bar iväg till jobbet, lördagar är än rolig dag att jobba.
Efter jobbet åkte jag förbi mammi och pappi skulle lämna present till mamma som fyller år på måndag ! Sen skulle jag åka hem men åkte förbi Ikea en sväng behövde handla ljus. När jag kommer in på parkeringen vid Ikea är det fullt över allt står och väntar på parkering och en bil åker då ska baka in då är det en jävla idiot som tar den, jag vart så förbanad så jag hoppade ut och bankade på hans ruta, idioten bakom ratten säger att du blinkade inte men det är lite svårt att blinka när man ska baka in och sen var jag tvungen att flytta för att bilen som stod där skulle komma ut. Pucko sa jag till honom lär dig ställa dig i kö som alla andra. Väl inne på Ikea( när jag hittat en ny parkering) hittade jag allt som jag skulle ha och lite till så nu kan jag bocka av min inköpslista.
Åkte och handlade lite mat efter Ikea. Väl hemma har jag en pojkvän som är sjuk pga av sin visdomstand han är typ dödssjuk ! Har så ont jag kköpte hela apoteket på medel m.m. Jag tog det lungt innan jag började med min Grekiska mat ! Som till förrätt bestod av calamare med Tzatsiki som både jag och David älskar till varmrätt vart det spett med klyftpotatis, tzatsiki m.m. Det vart jätte gott. Vi tittade på melodifestivalen under middagen. Jag tyckte Pernilla, Peter och Anna var bra. Kramen


Efterätt vart det vitchokladpanacotta !!!!!

Nu har vi avslutat en thai buffé och en vitchkladpanacotta mmmmmmmmmmmm vad gott det var, nu ska jag hoppa i sängen Kramis

Jessicas thai Buffé


Mina tjejer =)


Är så trött efter en hård arbetad dag !

Igår var jag och David på catering hos en familj i Bromma =) Allt gick super bra, vi är sånt grymt team tillsammans. Dom var jhätte nöjda. Det är alltid lika kul att göra folk nöjda. Det vart några timmar men vi städade det syntes inte ett spår efter oss allt var tipp topp. Vi firar alltid en avslutad catering med Mc donald som David bara mer än älskar. I säng vid halv ett tiden.

Idag har det varit full rulle på jobbet Vi satte upp mål och klarade alla mer än väl, vi är så himla gryma så är det bara. . skulle åka till gymet men det blev
hem direkt. Då drog jag i gång med storstädning i huset det är svårt att hinna med allt när man jobbar jämt. Nu sitter jag bänkad framför tv lets dance och solsidan väntar =) Just det jag ska göra thai mat, nya recept det ska bli gott =)

Min lediga dag =)

Idag så är jag ledig eller till efetermiddagen ivarje fall. Ska hjälpa till med en catering till en familj i bromma. Ska bli kul. Annars ska jag göra lite ärenden. Ha en underbar dag alla fina !

Onsdag

Idag började dagen med sovmorgon började kl 11.00 och jobbar kväll. Tycker att det är skönt att ha en sån dag i veckan. Det blev ingen träning idag (vilo dag). Jag åkte direkt till David och Tomas dom håller på att bygga för fullt med den nya fisk butiken. Den blir jätte fin när den blir klar, väntar med spänning på att få inreda och hjälpa till. Sen bar det hem var hemma vid 22,30 hade missat alla tv program men så är det ibland. I säng vid 24 tiden.


Favorit cesar sallad !

Dagen har varit en bra dag idag. Först jobbat öppnade i morse och sen kom chefen och vi skulle gå igonom rapporter m.m. Mammi var förbi och prövade och köpte jeans !
Efter jag jobbat begav jag mig i vanlig ordning till gymet där jag körde gärnet (som alltid )Låter som en redig karl när jag tränar. Jag har satt ett mål på en ut av maskinerna där jag nu tar 68 och ska klara hela radan med vikter innan sommaren, ha  ha får se om jag klarar det =) Sen hem och skulle se på Tv programet halv åtta hos mig men klanthuvet glömde ändra kanal då jag höll på med maten samtidigt så åtta byte jag kanal och då var det slut=( Åt min goda cesarsallad så god framför bygglov programet ett utav mina favoritprogram.
Nu ska jag hoppa in i duschen! kramis

Ser inte så mycket av David nuförtiden !


-25 grader

Idag började dagen inte bra, jag höll på att frysa ihjäl i morse när jag halv åtta klev utanför dörren. Det var minus 25 så kallt. Sen startade inte min lilla bil =( Fick först inte igång Davids fisk bil men efter mycket om och men så gick det. Väl framme på jobbet var det så skönt att komma in i värmen hade frysit fingrarna av mig. Det gör så ont att tårar kommer.
Sen vart dagen bra inte jätte mycket folk förstår om kunderna stannar hemma idag. Sen bar det av till gymet för ett styrckträningspass. Och nu är jag hemma och har lagat lasange som ska bil så gott att äta =)
Puss och kram


Dagens middag!


"Måste rekomendera "

Fick detta rekomenderat till mig Neulash heter det och det är fransnärning som gör franasarna längre, ganska dyrt är det men verkligen att rekomendera. Mina vart längre och tätare.

Mysig dag med Nina och Wilma

Idag har jag myst med Nina och mitt älskade lilla gudbarn Wilma, hon är så gullig så man smälter när man ser henne. Jag och Nina åt cesar sallad och vitkladdkaka med hallon det var super gott


Vårat hem

Här kommer lite bilder på hur det ser hus hos oss ! Favorit märket i vårat hem är Lexington

Lets dance "live"

Vi var och tittade på lets dance i går kväll. Degt var jätte kul att se hur det är i verkligheten. Tråkigt att Daniel och Elin åkte ut jag hejade på dem. Dom var super duktiga. Vi hade en jätte trevlig kväll med mycket skratt =)


Lets dance "live"


Mina bästa tjejer !


Inköpt ny scarf idag =)


Pysselkväll

Det är alltid lika skönt att vara ledig mitt i veckan dagen blir så lång. Åt lunch på farbror med Helena i väsby centrum, vad jag kan sakna det lunch stället dom har alltid lika god mat och en underbar salladsbuffe.
Det var super kul att träffa Helena och tjejerna i väsby, butiken var omgjord stor skillnad sen jag var där och tog hand om den. Jätte fint verkligen hade det blivit. Sen saknar jag Helena men är super glad för hennes skull, hon är en super tjej dom växer inte på träd.
Åkte hem och  lade mig i massagefåtöljen och somnade det var så skönt. Vaknade lagom till förkväll som jag annars brukar se när jag springer på gymet det brukar vara vid den tiden.

Sitter nu och pysslar det har blivit min nya hobby. Tråkiga ljuslyktor fr Ikea kan bli så fina om man fixar till dem !
Jag bara älskar inredning och kläder. Att inreda sitt hem är det bästa som finns. Man for aldrig nog.
Sov så gott kramis Jessica

 


Min Ginabrudar !!!

Idag är jag ledig ska åka till gymet och träna. Äta lunch med min Helena och se hur hon har det i sin butik i Väsby. Senare åker jag väl en sväng till sollentunacentrum och hälsar på David och Tomas i deras fisk butik.
Ha en bra dag kramis Jessica

Idag är jag ledig =)


Hej!

img_1352-kopia
Hej! Här är mitt första inlägg med en lite bild.
Ha en underbar dag alla go mäniskor !
kramis


Första inlägget

Hej ! Det här är mitt första inlägg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0