Lite nytt !!!

Hittade lite nya acc:


Filippas nya sandaler, tycker inte sådan här är så snygga men hon måste ha stadiga skor på sig och dom här var dom mest neutrala som jag hittat, tycker inte om när det är för mycket mönster eller tryckte figurer på det är inte våran stil.

Fick det här av mina tjejer =) Tusern tack !!!


just det när jag kom hem idag så kollade jag min mail och vart så glad när jag såg att jag vunnit en tävling det lönar sig att vara med. Oatly hade en tävling där man skulle lämna ett recept på en god smoothie. Första priet var en gant pläd och andra var gant kudde. Jag vann en Gant kudde med stjärnor!!! Vart så glad.
Nu ska jag titta i fall jag hittar någon mera tävling  =))


Vitchokladkladd kaka receptet varsågoda =)

250 g vitchoklad
200 g smör
3 st ägg
2,5 dl strösocker
2 dl vetemjöl

Glasyr:
150 g vit choklad
0,5 dl vispgrädde

dekoration:
florsocker
varma hallon

Jag hade hackade mangobitar och några hallon och kokos till man kan ju bestämma tillbehören själv.

Gör så här:
1. Sätt ugn på 175grader.
2. Hacka chokladen.
3. smält smöret i en kastrull. Ta från värmen och tillsätt chokladen och rör om tills den smälter.
4. Vispa ägg och socker poröst.
5. Rör i choklad och mjöl.
6. Häll smeten i en smord och bröad form (jag hade kokos istället för ströbröd)
7.Grädda i nedre delen av ugnen 30-35 min.
8. Låt kallna och ställ in i kylen.

9. Glasyr
Hacka chokladen.
10. Koka upp grädden.
11. Ta den från värmen och tillsätt chokladen. Rör om tills den smälter.
12. Låt glasyren halvstelna ca 5 min i kylen.
13. Bred glasyren över kakan och låt den stelna i kylen.
14. Sikta över flor socker om man vill ha det.
servera tillbehören till.

Smaklig dessert =)



Fullt upp hela dagen !

Hej!
Har tyvärr inte hunnit skriva något verken idag eller igår !
Har haft massor att göra. Igår var jag och Filippa i väg till Stinsen och Sollentunacentrum en sväng. vi var där på lite ärenden. Hittade en jätte fin sjärnkrokar 4 st till Filippas rum. Hittade även ett par sandaler till Filippa på din sko. och ett par rosa ballerina skor till mig på skopunkten.
ska ta blid på den när den är uppsatt. Annars handlade jag bara mat så det vart inget annat som fick följa med hem.
Väl hemma igen började jag med middagen som mina tjejkompisar ska komma på.
Eftersom vi är ugn lös så vart det begränsat i mat väg tyvärr men alla tyckte det var jätte gott. Det vart stekt kyckling med potatiskoketter och tsatski, ärtröra och mango/avokadosalsa och en sallad.
Till efterrätt vart det vitchokladkladd kaka med mango.
Det var super trevligt att alla kunde komma och vi har alltid så trevligt när vi ses.
Tack för en super trevlig kväll mina älskade vänner, tycker så mycket om er allihopa och är glad att ha er som vänner.

Idag har dagen bara flugit fram. Filippas älskade farmor kom hit idag. Hon skulle passa Filippa medans allt skulle inhandlas till cateringen i helgen. Filippa och Anki hängde med. Vi började på bromma blocks var ute efter en vit skjorta alla min är ju för tajta över magen. Httade en på cubus. Hittade även 2 rea armband på H&M, ett par örhängen på Åhlens och ett par pilot glasögon på kapphal. Ska vissa bilder på acc någondag. Örhängerna ska jag ha på Viktors student.
Vi åkte där efter till Axfood. Massor skulle handlas, min älskade lilla plutt unge var med och hon är så snäll och bara följer med överallt, hon tröttnar ibland, men hon är ju så liten.
Sedan åkte vi till citygross Anki skulle lämna av det hon handlat och vi passade på att äta lunch där och Filippa åt korv med mos.
Åkte därefter och lämnade av dem hemma och jag vidare in till stan och lämna av all mat och vi marinerade även köttet. Väl hemma igen hade Anki gett Filippa middag och vi åkte till Ikea skulle handla grindar och Anki skulle handla en madrass till resesängen.
Vi hade först tänkt speciall beställa ek grindar med glas skiva men det skulle säkert gå på 3000:- st och vi tyckte att vi kunde lägga pegnarna på annat i stället. Ikea hade dem för 349:-/st (ord 549:-) så det var ju jätte bra.

När vi kom hem så var det lägg dax för lilla Filippa ! Hon somnade på en gång.


min lilla prinsessa Filippa



Mammi älskar dig mest i hela världen =)

mina ballerina skor rena fyndet 99:-

söta gulliga lilla Emma var med oss i går på tjejmiddagen =)
så snäll liten tjej !

mina älskade vänner

när vi satt i vårat ute rum kom en mamma och hennes lilla söta unge svårt att se på bilden !


min lilla Filippa i morse =)


Puss och Kram


Barnmorskan och Projekt städa förådet dag !!!

Hej!
Igår var det måndag och våran familje lediga dag. Det är ju som våran söndag.
Jag på förmiddagen i väg själv till barnmorskan, David var hemma med Filippa. Tycker att det är så skönt att få åka´i väg själv en stund. Allt var jätte bra =) Fick lyssna på bebisens hjärta så gulligt =)
Åkte hem där efter och vi åt lunch. På eftermiddagen var David i väg till lekparken med Filippa och jag gick och vilade, var jätte trött så det var skönt.
Till middag blev det rester i kylen från lördagen och jag gjorde varma mackor i mack grillen med tomat /mozarella med en vitlöksdressing och en god sallad.

Idag Tisdag var vi hemma mesta dels hela dagen skjutsade Davids farfar till St:görans sjukhus han skulle på någon kontroll av sitt knä som han har ont i. Vi åkte på vägen tillbaka och handlade lite mat i affären, tycker jag inte gör annat än handlar mat hela tiden. Väl hemma lekte jag och Filippa lite sedan somnade hon och då passade jag på att avsluta mitt städa föråds projekt, röjde i det på morgonen och nu rensade jag det som skulle vara kvar och det som skulle på loppis och fick ihop sammanlagt 10 kartonger herregud vad man samlar på sig. Så småning om ska vi röja i lilla stugan och ha lite förvaring och sedan inreda lite med antingen lite möbler eller något liknande. David har målat den vit och han ska byta taket på den.

Hittade även lite saker som jag hade när jag var liten dockor och dockkläder m.m. som jag tänkte Filippa kan leka med. Det är ju så kul när man är tjej sjäv och får användning av ens gamla saker =)
Jag och min syster lekte jämt med dockor och barbie.
Till middag blev det köttfärssås och spaghetti.
Sprang med Cissi då David kommit hem.
Har även hunnit med att baka en vitchoklad kladdkaka, tusen tack Cissi för lånet av ugnen, har ju inte fått den nya ännu.
Har velat över vad jag ska göra till mina tjejvänner i morgon, man är ju tyvärr lite begränsad då man inte har ugn. Men får nog till något ändå =) Hoppas jag !!!

Glömde ju säga att lördagen var det euroslagerfestivalen och Sverige tog hem hela alltet, så bra Looreen är med sin Eouroforia. Hon vann överlägset=) Nästa år kommer det vara i Sverige det är stort.

Idag var det även näst sista avsnittet av Desperate H. så sorgligt att det bara är ett kvar =( Kommer gråta floder nästa vecka.

Nu ska jag hoppa in i duschen =)
Puss och Kram Sovgott !!!

Mina andra morsdag =)

Hej!
Idag är det morsdag =) Min andra =)
Grattis till alla mammor på deras dag.
Till min älskade mamma du är världens bästa och jag älskar dig så mycket =)

Idag tog vi sovmorgon vi vaknade allihopa kl 9,30 så skönt att sova ut. Jag och Filippa var i väg till Täbygalopps loppis. Är på jakt efter ett litet vit bord som Filippa kan ha ute, har målat stolar 2 st vita och skulle vilja ha ett litet bord till. Hittade inget såklart. Letade också efter sandaler som är lite stabilare fanns heller inget. Gick runt där och tittade hittade några Ralph lauren tröjor som hon kan ha och leka i.
Vi åkte sedan hem till Mormor och morfar. Det är ju morsdag och vi brukar alltid barnen köpa något litet till våran älskade mammi =)
Det var varmt och skönt och Filippa fick inviga sin UV dräkt Vi fikade och njöt utav vädret.
Vi åkte hem vid 18 tiden. Filippa fick middag men hon äter så dåligt och ville bra ha några skedar. Vi lekte ute på tomten och kvälls solen lös varmt.
Hon somnade som en stock vid 19,30 tiden. Jag och David fortsatte att njuta av kvälls solen. Han med en öl och jag med ett glas alkoholfritt vin.
Till middag grillade vi lax och fläskytterfilé med en somrig potatis sallad och tasiki.


morfar och Filippa =)


tyckte det var för kallt i poolen =)





Färska blommor finns inget vackrare =)

Dagens middag =) Grillat är så gott =)
Puss och Kram ska sova nu !!!!


Mys torsdag !

Hej!
Skriver lite från dagarna som varit, nu när det är sol och fint väder ute blir datan vilande lite.

I torsdags åkte vi till Jakobsbergcentrum och möte upp min vän Helena och hennes söta Vincent. Vi var i parken och åt lunch och bara pratade en massa och satt och njöt av solen. Vi gick en sväng i centrumet. Det är så roligt att jag och Helena ska ha vårat andra barn samtidigt det skiljer bara några dagar=) Så ingen av oss ska tillbaka.
Tusenj tack för en mysig dag med er =)


söta Vincent =)


Filippa med sin väska som är med överallt =)

I fredags så var jag och Filippa över till en i mamma gruppen vars hennes son fått en hjärn tumör, Anna och hennes Lina var också med. Vi hade lagat lite mat som dom kan ha i frysen första tiden efter sjukhus vistelsen. Så synd om dem och söta lilla Agust var så pigg och glad full av energi tycker så synd om dem. Men allt kommer bli bra !

Efter det åkte vi till Brommablocks en sväng. Handlade även på coop. Väl hemma igen njöt vi av solen och värmen. Till middag grillade vi färsk lax. Mums så gott det var.




min älskade lilla Filippa =)



Hittade lite på H&M i går både till Filippa och våran nya lilla bebis =)

Hittade även dop present till lilla söta Emma som vi ska på lördag.

Lördag:

Då var det dax för söta lilla Emmas dop =)

Jag och Filippa var i kyrkan vid 11 tiden då dopet började. Jätte fint och mysig kyrka. Efter det åkte vi hem till dem för att äta jätte goda smörgåstårtor och fika. Fint väder var det med sådan mysig dag och det var kul att få dela den med lilla Emma.


Jag och Filippa matchade varandra =)

söta lilla Agnes =)

söta lilla Vilmer =)

Goa mysiga Valdemar =) Har blivit stora killen


söta lilla dopbarnet Emma

min lilla Filippis =)

jätte goda smörgås tårtor =)

min älskade vän Jennie =)




goda tårtan var rosa =)



Puss och Kram


Soliga underbara dag !

Hej Hopp !

Idag har det varit en underbar dag =) Vi fick besök utav min vän Nina och lilla söta Melvin. Jag hade gjort cesar sallad till Lunch. Vi pratade och barne lekte.
Åkte sen i väg hem till mammi en sväng, hade tappat en plast sak som satt framtill på BMW, min snälla bror hittade den på parkeringen vid outlet.
Väl hemma igen var snickaren hos oss han skulle fixa en sak.
Till middag blev det het räksås med ris ! Jättegott !!!

Receptet var enkelt:

I st purjo
1 st röd paprika beror på storleken
3 dl grädde jag hade matlagningsgrädde
500 g räkor skalade
1/2 dl konjak
3 msk chilisås
hade även en skvätt vitt vin
1 krm paprikapulver
cayennepeppar
tabasco jag hade sambalolek då tabascon var slut
salt
1 st vitlök (lite större)
smör att steka i eller olja går också bra

Gör så här:

Hacka lök och paprika stek mjuk i en stekpanna.
Ta en annan stekpanna och fräs räkorna med alla kryddor utom slat och peppar som man smakar av med sedan.
Häll över stekta grönsakerna i stekannnan med räkorna. Tllsätt grädde, vin, konjak, chilisås,pressad vitlök och smabal låt koka ihop något och smaka av med salt och peppar. servera med kokt ris och en sallad !
Jätte gott och enkelt !!!



Nu kommer bilderna fråå dagarna som varit:

Lilla Filippa på promenad


tar en vil paus

en bild på goda förrätten i lördags!
Tigerräkor med mango/avokado salsa och aioli
Jätte gott !!!

amrekansk biff med potatis sallad
Också super gott !


Filippas nya fina shorts från mormor =)

Och katt tröjan är från farmor =)

Blev mc donald till middag i söndags =) Filippa och David bara älskar det


visste inte vem som befan sig i magen ännu !

var tvungen att uppdatera min sommar gaderob med mamma kläder, insåg att jag inte ville gå med mammabyxor och tights hela sommaren.

i väntan på att göra ultraljud =)

Här är vår lilla prinsessa =)
En liten syster till Filippa =)

måndagens middag blev : rostbiff och grillad kyckling med potatis sallad

lilla Filippa i sin sommar klänning =)

Söta Melvin och söta Filippa =)

Filippa i sina Flippflopps =)

plockade lite äppelträds blommor tycker dom blommar så underbart fint =)

Ny inköpta leksaks backarna hade en sedan tidigare, köpta på Chili endast 29:-/st

vart även en uv dräkt från barnenshus har kostat 149:- men var erbjudande på 99:-
tänkte lika bra att köpa en nu sedan när man ska ha det så är det slut.

hittade lite söta bebis kläder till våran lilla tjej i magen, lite nytt vill man ha.
toppen är från Noa Noa och resten är från kappahl, älskar deras newbie kollektion !!!

oj det blev lite blandade bilder =)

Puss och Kram

Hittade en bild på lilla Estelle

Prinsessan Estelle. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix
Bild lånad från Svt
Hon är söt som en liten prinsessa lilla Estelle !!!

Prinsessan Estells dop dag

Hej!
Idag har det var en historisk dag, lilla prinsessan Estelle döptes i dag och fick sina fina namn.
Gillar verkligen kungahuset och Viktoria och Daniel verkar vara 2 fantastiska människor som folket älskar.
Kollade lite på dopet innan vi åt lunch. Det sändes på Tv.
Jag och Filippa åkte en sväng till Outlet skulle ha plastbackar på Chili. Dom är så bra att förvara alla leksaker i. Dessutom var det bra pris på dem.
Vi mötte upp mammi och gick runt och tittade är på jakt efter ett par sandaler åt Filippa men hittade så klart inga fina får leta vidare.
Det går tyvärr inte att lägga in bilder får fixa det i morgon då jag inte orkar göra det i kväll det är något fel =( Blir tokig !!!
Vi åkte hem till mormor och Filippa lekte med Elvis. Väl hemma lagom till Glamour som man bara inte får missa.
Till middag vart det klavbiff med stekt färskpotatis och en mixad tomat/lök/paprika röra.


Igår var det en stor dag för oss, vi var och såg vår lilla bebis i magen och jag hade så fel på vad det var =) Det blir en liten prinsessa till en liten tjej.
David och jag slog vad om triss lotter 5 st till den som gissade rätt, David hade rätt.
Gud vad roligt det var att se lille plutten i magen, känns fortfarande overkligt att vi ska ha en liten bebis till =)
Dom kommer  ha varandra livit ut och en evig vän alltid någon att vända sig till och leka med.
Så det blir jätte kul för dem och för oss. Dessutom blir det lite billigare kunde strycka lite på min inköps lista till bebisen. Lite nytt blir det men inte alls lika mycket eftersom man kan använda rosa igen.
Tack mammi för att du kom och passade våran lilla Filippa.

Lovar bilder har tagit en del och kommer lite på min shopping som vart lite behövliga saker idag.

Puss och kram Sovgott !!!



Idag får vi veta =)

Godmorgon i solskenet =)

Sitter och äter frukost samtidigt som jag skriver, brukar göra det då man måste vara eftektivare.
Helgen som varit har varit lugn och skön och solig =) Ilördags tog jag och Filippa en sväng till Vällingby, det var en stor loppis där som vi gick igenom. Hittade inte så mycket.
Är mest ute efter överdragsbyxor som Filippa kan ha i snadlådan och i lekparken. Polorn och pyret brukar ha bra men dom är så dyra. Tråkigt att lägga pengar på sådana plagg men däremot en finare klänning kan det vara kul att lägga pengarna på. Men får leta vidare.
Vi gick och åt på Subway, så goda mackor dom har där. Väl hemma igen skulle Hästen springa, vi satt och tittade på datan och den kom 2:a. Jätte kul ! Nu tillhör den snart elit hästarna =)
På kvällen åt vi middag med våra älskade grannar Ronnie och Cissi. Det vart så god middag som alltid =)
Amerikansk biff med ljummen potatis sallad, aioli och mango/avocadosalsa. Förrätt hade vi grillade ti´gerräkor som hade legat i en god marinad med mango/avocado salsa och efterrätt vart det rabbarberpaj med vaniljsås.
Mums vad gott allt var.
Vi hade en jätte trevlig kväll satt i vårat ute rum bara älskar att vara där då det är så skönt. Vi bor där på sommaren =)
I går söndag tog jag och Filippa en sväng till Vällingby igen, det var loppis i dag igen och det var nya som stod där idag. Hittade lite mera fast mest till bebis i magen, tror ju att det är en liten kille så jag hittade lite gulliga i mycket fint skick kläder, ett babygym. Vi möte upp mormor/mammi och gick och åt lunch. Vi gick en lite sväng och jag hittade ett par mamma shorts på H&M insåg att jag måste äga ett par igalla fall. hade inte tänkt köpa men det kommer bli varmt att behöva gå i byxor och tights hela sommaren, förra graviteten kunde jag ha vanliga sommar kläderna men nu har jag mage tidigare. Hittade även 3 st linnen häromdagen som också är lite luftigare. Så nu klarar jag mig i sommar =)
Sedan åkte vi hem till solen och det fina vädret. Var ute på tomten och bara lektet. Filippa övade mest på att gå.
Kvällens middag vart Mc donald. sedan var det att slappa framför tv.
Har tagit massa bilder men det går inte att lägga in, kommer bilder i kväll.

Idag ska vi till Ks, mormor kommer hit och passar Filippa=)
Vi ska se vem som befinner sig i magen ska bli spännande och se.
Berättar i kväll !!!
Ha en underbar dag !!!
Puss och Kram


Soliga lördag !!!

Godmorgon !
Filippa vaknade halv sju skulle prompt gå upp hon brukar alltid somna om och då till åtta halv nio tiden.
Men nu var hon gnällig efter frukosten så hon fick lägga sig en stund.
Vi ska på förmiddagen bege oss till Vällingby en sväng det var ett tag sedan vi var där.
Måste vara hemma till kl 14 då hästen ska springa på Tv.

Igår fick jag massor med gjort. Vi åt lunch på Ikea och så hittade jag lite saker till Filippas rum.
Åkte hem och då gick vi till lekparken och gungade och var i sandlådan.
Somnade som en stock ute i sin vagn på tomten och då passade jag på att måla klart stolarna ute och även ett skoställ som vi hade i Ek som var rätt slitet så den fick ny vit färg. Tänkte ifall det inte blev bra då får vi köpa ett nytt.
Till middag blev det hummerpasta, David hade tagit hem 6 hummrar som jag hackade ner och gjorde en god pasta sås på . Älskar hummer !!!!



Puss och kram ha en härlig dag =)


Magbild V19

Hej!
Då har jag tagit magbilden för den här månaden, har snart kommit halvvägs, så det går fort.

Kulan har vuxit på !

Gårdagens middag vart det laxburgare med burgur och mango och avocadosalsa.


Mums så gott det vart

Nu sover lill Filippa ute i sin vagn och jag ska passa på att gå ut och måla våra amerikanska stolar, dom var så slitna och färgen hade börjat lossna så nu blir dom som nya med vit fin färg =)

Det är kul att måla när man ser skillnad på det och det blir bra.
Idag kommer ska vi också beställa passer till våra sovrum äntligen hoppas dom kommer ganska fort. Man vill ju få ordning.
Imorgon Ska hästen springa på V75 på Tv Cool dream heter den så det är kul första gången på Tv, det får vi inte missa.
Ha en trevlig helg kramar Jessica !

Gårdagens middag !

Hej!
 Idag är det kristelhimmelfärdsdagen och det är en röd dag =)
Vi ska väl bara vara hemma och fixa lite jag tänkte nog fixa lite i Filippas rum vore ju kul att visa lite bilder men det är ju inte klart ännu. Ska ta mig till Ikea och köpa antingen tavlelister eller tallrikshylla som ska upp på väggen i Filippas rum där kan hon ha sina böcker.

Igår vart det torskrygg/marulk med hollandaise sås ( har fått pipper på den såsen den är så god ) godast att göra själv till det hade vi potatis och palsternackspuré och kokt sparris och morötter.
Vart så gott bara smälte i munen. 

Hollandaeise sås:

500 g sparris
vatten och salt
Hollandaisesås:
100 g smör
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk vatten
1/2 lagerblad
4 pepparkorn
2 stora äggulor
1 tsk färskpressad citronsaft
en nypa salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

1. Hollandaisesås: Blanda vitvinsvinäger, vatten, lagerblad och pepparkorn i en kastrull och låt sjuda tills vätskan reducerats till hälften. Låt svalna. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Vispa upp äggulorna och tillsätt försiktigt den hopkokta vätskan och vispa konstant. Tillsätt försiktigt det smälta smöret, först droppvis och sedan i en stråle. Låt såsen tjockna och vispa hela tiden. Smaksätt med citronsaften och krydda efter smak. Smaka av och låt såsen svalna. Servera såsen rumstempererad.

2. Skala ändarna på sparrisen med en liten vass kniv eller potatisskalare. Beräkna 1 tsk salt per liter vatten när du kokar sparris. Använd antingen en hög sparrisgryta där sparrisen kokas ”stående” eller en bredbottnad där sparrisen kan ”ligga” med knopparna åt samma håll. Koka sparrisen i 5-15 minuter beroende på mjällhet och grovlek.

3. Lägg upp sparrisen på varmt serveringsfat. Slå såsen över och servera genast

Gör så här

1. Hollandaisesås: Blanda vitvinsvinäger, vatten, lagerblad och pepparkorn i en kastrull och låt sjuda tills vätskan reducerats till hälften. Låt svalna. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Vispa upp äggulorna och tillsätt försiktigt den hopkokta vätskan och vispa konstant. Tillsätt försiktigt det smälta smöret, först droppvis och sedan i en stråle. Låt såsen tjockna och vispa hela tiden. Smaksätt med citronsaften och krydda efter smak. Smaka av och låt såsen svalna. Servera såsen rumstempererad.

2. Skala ändarna på sparrisen med en liten vass kniv eller potatisskalare. Beräkna 1 tsk salt per liter vatten när du kokar sparris. Använd antingen en hög sparrisgryta där sparrisen kokas ”stående” eller en bredbottnad där sparrisen kan ”ligga” med knopparna åt samma håll. Koka sparrisen i 5-15 minuter beroende på mjällhet och grovlek.

3. Lägg upp sparrisen på varmt serveringsfat. Slå såsen över och servera genast


Gjorde även en rödlök/tomat salsa till

Måste rekomendera en sida som har jätte söta babyrum som man kan få inspiration från
www.potterybarnkids.com

Ha en underbar dag =)
Puss och Kram


Bambinos äta själv bestik !

Hej!
Ville bara skriva lite kort om bambinos äta själv bestik som vi är super nöjda med, dom är grepp vänliga för ett litet barns hand och lätt att förra till den lilla munnen. Snygg design med =)
Bestiken gör matstunden lite roligare och enklare för min lilla dotter att äta.


Dom fina rosa bestiken





Äter själv =)

Kan starkt rekomendera bestiken !!!!


Hemma dag blir det idag

Hej!
Har precis lagt lill fisen för sin förmiddagslur hon är på väg att somna.
Jag vaknade tidigt i morse då jag inte kunde somna om, gick upp och satt lite framför datan och blev lite trött så då gick jag och lade mig igen. Jag märker när jag går upp så tidigt gud vad jag mår illa då. Vill bara springa och spy. Men det går över snabbt.
Idag ska vi inte ta oss någonstans bara vara hemma hela dagen, vi går nog en sväng till lekparken.

Här kommer en lite bild på Filippa från igår det är inte lätt att fånga henne på bild =)




Morgonens frukost älskar färsk pressad juice

Lite senare kommer det mag bild tar ju en varje månad runt den 16 och magen har vuxit på !!!

Puss och Kram

Tisdag

God kväll !
Idag har vi varit på ärenden i vanlig ordning, först i sollentuna centrum sen till bromma zoo för byte av Chanels värmesten som hade gott sönder. Vi fick en ny.
Filippa är en sådan lätt tjej oftast att ta med min lilla skrutt tjej. Men hon kan också vara tvärtom. Hon har sina dagar.

Senare mot middagen kom min lillebror över Jocke hade hjälp oss att hämta corvetten från verkstaden. Vi åt middag köttfärssås och pasta.
Har varit data lös hela dagen då David tog med den till jobbet så jag har tyvärr inte kunnat skriva på dagen. Blev ett kort inlägg nu, i morgon ska vi vara hemma hela dagen om det är fint väder ska vi gå till lekparken.
Nu ska jag kolla in tävlingar har fått pippi på det så fort det är någon är jag med =) Inte för att jag brukar vinna men det är kul sysselsättning.
Natti natti !
Puss och kram

Missa inte Bambinos design tävling på Facebook! Colors by you !!!

Hej!
Vill bara tipsa om bambinos tävling på facebook där man ska färg sätta  4 st skedar, jätte kul tävling så gå in där och var med =)




Tävlingsuppgiften är enkel: välj fyra färger, vilka du vill, matchade eller omatchade, moderna eller retro, söta, tokiga, roliga. Du kan lämna in så många bidrag du vill och det är enkelt att delta, också från smartphone. Vinnarna får sina 4-pack i butik samt produkter från Bambino. Förstapristagaren får dessutom träffa designern Karin "Äntligen Hemma" Mannerstål, som delar med sig av tips, råd och erfarenheter. Läs allt om tävlingen och tävla (för mobil http://bit.ly/JCK0MU) på facebook.com/BambinoBaby. Tävlingen pågår maj ut, med omröstning de två första veckorna i juni

Lycka till !!!

Godmorgon

Hej!
Jag och Filippa har precis ätit frukost och hon vinglar runt här går mest med sin lära gå vagn =)
Jag sitter och klurar på vad jag ska ha för middag till mina tjejkompisar när dom kommer på middag i slutet av månaden. Funderar på ha ett tema på maten då typ det ska var en röd tråd genom maten med samma färg. Tycker det är kul att hitta nya recept och mixtra med maten. Få se vad jag kommer fram till.
Idag ska jag och Filippa ut på lite ärenden och jag ska försöka lägga Filippas vagn på blocket, tycker det är lika bra att sälja den medans den är så fin den är alldeles ren och i mycket fint skick. Vi kommer ju ändå behöva köpa en ny. Men det blir efter sommaren. Har varit super nöjd med den Tetunia vagen som vi har haft, och Filippa bara älskar att sova i den. Hon kan sova 2 timmar lätt i den utomhus. Hoppas att jag blir lika nöjd med den nya vagnen som vi köper.

Vill önska en trevlig dag till kära dig =)

(Mammi/mormor krya på dig, hoppas magsjukan försvinner snart och att du är på benen)

Puss och Kram

Recept på balsamsåsen

Hej!
Här kommer ett recept på balsamsåsen som jag fått förfrågningar på:

2 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
1 msk konc kycklingfond
2 pressade vitlöksklyftor

Jag hade även i creme fraschie och matlagningsgrädde man kan ju byta ut om man vill. ha i allt i en kastrull på spisen låt koka ihop om man vill ha lite tjockare kan man reda av med maizena.
smaka av såsen med salt och peppar.
 
När man gör en hel kyckling i ugnen som man fyller med: äpple,lök, palsternacka,citron, vitlök,salt och peppar, en liten skvätt rödvin eller vittvin.
Trycker in smör och smörjer även den och så steker man ju på den i ugnen. Då när man tar ut den när den är klar kan man silla av skyn som blir och ha i den i såsen istället för köpt kycklingfond. Ett tips bara.

Nu när det är sommar passar såsen alldeles utmärkt till en grillad köttbit och klytfpotatis till !!!
Puss och Kram


Måndag !

Hej!
Idag har det varit måndag och det är 1 vecka kvar till ultraljud, ska bli så spännande att se vem som befinner sig i magen.
Idag har vi varit iväg med corvetten som skulle in på någon service. Sedan åkte vi hem och då kom electrolux med en ny ugn. Men när han åkt så såg vi att vi fått fel det var ingen datoriserad som vi hade innan utan med skruvkanappar , man blir så trött på dessa vänder med denna ugn. Så det var ju bara att sätta sig att ringa så nu ska dom hämta den och sedan får vi en ny men den som vi hade hade dom inte kvar i sortimentet det är så konstigt för den som vi hade var ju bara 2 månader gammal. Nu ska vi begära kompisation för all tid som man lagt ner tur att jag mesta dels är hemma det hade blivit svårt om bå¨da jobbar heltid.

Lade mig och vila på eftermiddagen var så trött. Till middag blev det kassler med vitlök/cremefraschie och pasta.

Världens enklaste rät att göra:

Hackad 1 st gul lök
Hackad 1 st röd paprika
hackad kassler
3 vitlöksklyftor pressade
5 dl creme frachie
salt och peppar
Gör så här: Stek lök och paprikan i olja i en stekpanna, tillsätt vitlök, creme fraschie, salt och peppar. Låt koka i hop lite. Servera med kokt pasta till ! Jätte gott och enkelt


Filippa i sin nya hakklapp från bambino som kom med posten idag, jag var med i en tävlig på facebook =)
Snygg sommar färg

Efter middagen gjorde jag mig en god fruktsallad på dom få frukter jag tål: Honungsmelon, mango och satsumas!
Jätte gott! Mums !

Ute dag=)

Hej!
Idag har vi varit ute nästan hela dagen, det har varit varmt i solen en behövlig dag efter att det regnet så mycket dom senate dagarna. Har fixat i trädgården hela dagen, David har klippt gräset och jag har på börjat maskros plockning =( Fy det är en sådan ful blomma och dom är verkligen över allt. Jag tog dom värsta som syndes mest.
Linn och Julia var förbi och dom tog Filippa till lekparken en stund, dom är så gulliga och man märker att Filippa tycker om dem. Var även i väg när Filippa sov på eftermiddagen en sväng till Jula skulle byta en flagg vimpel som jag köpt för liten. Men tror inte när jag kommer hem igen med fel igen, blir så trött. Det skulle vara ett kors inte blå/gul randig, typiskt nu måste jag åka dit igen.
Jag och Cissi tog en spring tur på 30 min så det var skönt efteråt.

Till middag blev det :
Fläskytterfile (som hade legat i marinad) sedan när jag stekte dem lindade jag bacon runt, till det hade vi stekta potatiskuketter (färdigköpta på påse), kokt ris. Såser var taziki, grönaärtorröra och en mango/avokado salsa. Jätte gott.

Avocado/mangosalsa:
1 st avocado
en halv beror på storlek mango
1 liten bit röd chili
skulle vara koriander i med men hade ej det
 2 msk olivolja
2tsk honung
1 st lime eller lime saft
svart peppar
flingsalt

Hacka magon och avocadon i bitar. fina hacka chilin och blanda ihop.
Blanda olivolja, limesaft, honung och häll över avocadon och mangon blanda i löite flingsalt och svartpeppar.

Ärtröra:
kokta ärtor 2 dl ca det beror på hur mycket man vill göra (koka ärtorna, häll av dem i sill)
1 st vitlöks klyfta jag hade 1 st (man kan ha i en till om man vill ha mera vitlökssmak)
creme fraschie 1 dl
salt
peppar
vittvin en skvätt

Häll ärtorna  en bunke mixa dom med en stav mixer, tillsätt alla övriga ingredienser och mixa i hop det.
Konsistensen ska vara lite stabbig.

Nu ska jag börja med mina bilder tror jag ifall jag orkar.


hatar maskrosor


Puss och kram



Inspriation från ocean house

Älskar ju newport/new england stilen, båt/havs stilen det finns så mycket fint !!!

placemat offwhite

Duka med ocean
ralph walldecor headboaer dsc08638
havet =)
dsc09039lilla soffbutiken annonsbild1
Alla bilderna är lånade från (www.oceanhouse.se)


Inspiration till vårat nya sovrum!

Godmorgon !
Idag verkar solen titta fram men vi får se om vi åker till skansen kanske kan vänta lite till det blir lite varmare.

Jag och Filippa har precis ätit frukost och nu sitter hon och leker eller snarare klänger på mig =)

Här kommer lite inspriationsbilder och saker som stör på min inköplista till nya våningen.


Matta till vårat sovrum ( Bild är lånad från Mio)




en kläd stege från Åhlens


















Rope Bedspread
Ett nytt överkast från lexington ( bild är lånad från Lexington company)
Flag Throw
en fin lexington pläd att lägga på sängen (bild är från www.lexingtoncompany.se)

Authentic Star Sham
Nya fina kudd fodrall från Lexington

Lexington Scented Candle
Ljus också från Lexingtoncompany


Hittade även lite annat från bland annat hemtex

En ny dörr matta utanför ytterdörren


Dörrmatta Skepp - MARIN
Även ha en sådan på våran balkon vid sovrummet
kostar bara 149:- på hemtex

Vi har flyttat på skölpaddan Chanel då vi har ett elutag till terariet så nu ska vi så småningom inhandla soffa, barcelona fåtöljer, bord m.m. till allrummet. Ska bli mysigt att sitta där då det börjar bli klart. Allt ska gå i vitt =)
Högtalarna i taket är på plats och även i badrummet så nu kan vi poppa musik via våra Iphones =) Min bror och pappa är dom bästa på att sätta upp sånt !!!
Vi väntar också på att få något för fönsterna i våra rum just nu har vi satt upp lakan och det är inte så fint.

Nu måste jag fixa lite medans lilla Filippa sover.

Puss och Kram ( min andra blogg heter www.jessgucci.se )





Mera bilder







Puss och Kram och Godnatt!!!


Filippa 15 månader i dag !



Glömde skriva att Filippa blir 15 månader idag, våran lilla Fis växer så fort. 
 
¤Hon tar steg men det är lite vinglit och kryper hellre men snart är det fart på henne.
¤Hon kan säga mamma, pappa, där här, Hej, hejdå, Eli är Elvis, mom är mormor, nej, ajaja
¤Kan härma voven vof, fåret Bäääää och katten i bland mjuu.
¤Hon kan flörta fast med båda ögonen, vinka, släng puss, sträcka upp händerna i luften, immsevimmse spindel ¤kan hon härma, kan även hämta saker om man ber henne.
¤Klär man på henne kläder så vet hon vad strumpan ska vara (lägger den på foten), mössan och skorna.
¤ Hon är väldigt kram go och man får kramar och pussar av henne och hon klappar även en på kinden.
Hon kan säkert mera saker men det är vad jag kom på just nu.

puss och kram


Hej och Hå !

Hej!
Idag har det varit en regnig dag hela dagen så vi tog en inne dag.
Min familj kom förbi på eftermiddagen så det var jätte mysigt. Therese mage har vuxit på bra hon ligger 6 veckor förre mig. När dom åkt så kom Linn förbi och senare när hon gått tog familjen ett mysigt bubbelbad det är så skönt, David bara älskar den och han skulle kunna bosätta sig där. Han har väl nu badat i 2 h och 30 min.
Jag har öppnat en ny blogg på alltförföräldrar.se men har inte riktigt hubbit lära mig allt där så jag kommer fortsätta här ett tag till och lite paralellt med den nya. Men det ser helt anorlunda ut och det tar nog tid att lära sig allt. Men det ska jag väl fixa. Säger till om den nya adressen snart jag fått ordning på allt.
I morgon ska jag även försöka ta tag i alla bilder på datan, måste framkalla det fylls ju bara på med mer och mer.
Ev om det blir fint väder i morgon ska vi kanske åka till Skansen =) Men vi får se.
Kvällens middag blev tacos, har ju fortfarande ingen ugn =( men nästa vecka kommer dom med en ny.
Vart så sugen på plankstek =) så det får bli till nästa helg =)

Kommer lite bilder på Filippa så fort jag fått in dem =)
Puss och Kram

TGIF

Hej!
Då var det fredag igen =) Idag är det ganska kvaft ute och det känns som regnet hänger i luften.
Blev blilös idag, David hittade inte sin bilnyckel så han tog BMW. Vi blir hemma hela dagen, hade tänkt träna på gymmet på eftermiddagen. Men nu blir det att fia med saker hemma.

Just nu sover lill Fis och jag ska sätta mig och bläddra i Leingtonssommar blad.


Så fina saker !!!
Puss och Kram

Livet är skört ibland

Hej!
Fick just ett mail från en utav mammorna i mamma gruppen, det är ut av barnen som fått en tumör och han har varit dålig en längre tid och dom har inte riktigt vetat vad det har varit nu har dom hittat vad orsaken var. Så hemskt man får en klump imagen och tårar rinner, jag ber till gud att det är en god artatad sådan och att han blir helt återställd. Fy stackars dom kan inte föreställa mig vad dom får gå igenom alla sjukhusbesök, väntan på provsvar m.m.

På dagen idag när Filippa hade sovit så drog vi till Ikea för att äta lunch, vi mötte upp mormor där, hon älskar sin lilla Filippa så mycket och Filippa älskar henne med. Man märker att hon gillar att vara  där. Efter det åkte vi hem till mormor och jag drog till gymmet. Gjorde även lite små ärenden i centrumet och var förbi mina tjejer på Gina. Saknar dem jätte mycket!!
När vi kom hem gjorde jag middagen, hade mascapone ost i kylen så det blev :
Mascapone köttfärsbiffar med vit sparris och egen gjord hollandasie sås och dill färsk potatis. Jätte gott var det.
I mina mascapone biffar hade jag:
1 msk tomatpure
1 tsk soja
ca 500 g köttfärs
1/2 burk mascapone ost
1/2 gul finhackad lök
2 vitlöksklyftor
1 tsk dijonsenap
salt och svart peppar

blanda i hop allt i en bunke och stek på i en stekpanna.
Enkelt och gott

Har även hunnit med tvätten det är så skönt att man inte ligger efter med den då det lätt blir så när lilla Filippas kläder måste tvättas hela tiden.

Nu ska jag hoppa in i duschen !!!
puss och kram


har bädat med Filippas nya fina överkast från Lexington

passar så bra i Filippas rum
Har inte riktigt fått klart i hennes rum så fler bilder kommer fram över

Dagens middag !!!


Redan torsdag !

Godmorgon !
Vaknade vid 8 tiden då Filippa brukar vakna och vilja gå upp. Det är ändå ganska skönt att gå upp då man är rätt utvilad.
Här kommer lite bilder från gårdagen :


det blomstrande så fint vid södra station

Vi väntar på våran lunch dajt Emnet =)

Min lilla fis


Utanför min absoluta favorit affär Lexington

så mycket fint har dom i butiken !

bara älskar

Alla fick en goddiebag när man gick därifrån

Innehållet i goodibagen

Nu ska jag läsa en tidning medans lillfisen sover !!!

Nya Recednce nummret

Puss och Kram
Ha en underbar dag !!!


Bilderna !!!

Nu kommer lite bilder från dagarna som varit !

Världens bästa mormor och Filippa på tjejkvällen i Stinsen

hittade en  klänning på veromoda som jag tänkte ha på Viktors student

en fin kavaj hittade jag också

Filippa behövde uppdatera sin sommar gaderob, då allt är urvuxet från förra sommaren
shortsen och kjolen fick Filippa i namnstadspresent av bästa mormor och morfar

Filippa fick i namnstads present av bästa farmor och farfar =)


Bilder från Bosse 1 år (Filippas kusin )

födelsedags barnet

Filippa

kusinerna =)

ego bild på mig själv =)

goda maten =)


goda tårtan

1 års tåget =)

Bosses presenter =)

presenterna öppnade =)

Filippa älskar sin lära gå vagn =)


min lilla skrutt unge =)


Var härom dagen med min fina vän Nina och söta lilla Melvin !!!

I Tisdags var vi med Nina och lilla Melvin, vi var ute i parken och gungade.Det var en solig och fin dag! Tack för en mysig dag med er. På vägen däri från åkte jag och Filippa förbi Ikea en sväng behövde lite saker där.
Efter vi varit där åkte jag med Filippa till mammi och jag begav mig till gymmet.
Väl hemma igen så vart det köttbullar med mos till middag.

Idag onsdag åkte jag och Filippa in till stan och vi åt lunch med min fina älskade vän Emnet. Filippa höll sig inte lugn så det blev lite stressigt, det var lite lättre när hon var mindre nu vet man aldrig hur hennes dag ser ut grinig och sur eller för det mesta är hon glad men inte idag. Dessutom förstörde hon sina vita fina byxor då hon spottade ut köttfärsså på dom, svårt att få bort =( Tur att det inte var några dyra sådana. Vi gick förbi Gina på götgatan och kul att se alla tjejer och butiken har blivit hur super fin som helst =) Kul att se !!!
Åkte hem då vi lagom då det började regna =(
Grann tjejen lInn tittade förbi. Hon är så gullig och har blivit så stor. Till middag som jag slängde ihop vart det lax pasta. jag och Filippa begav oss vid 17 tiden in till stan fast med bil. Patrik ringde på dagen och frågade ifall jag ville hänga med på Vip kväll på Leington Birgelalsgatan och det var ju svårt att säga nej till. Även fast jag drar mig för att ta med Filippa på kvällen men som tur var han jag hem till hennes sov tid. Det var jätte trevligt och tack Patrik för att du tänkte på att frå¨ga mig =)
Alla som var där fick en liten goodibags =) Och så var det 20 % i hela butiken.
Bilder från kvällen kommer i morgon !!!
Puss och Kram


Har bestämt vilken barnvag det blir !!!

Har velat lite angående ny barnvagn, men har kommit fram till att det blir en dubbelvagn och då Donkey (bugaboo) Då jag blev imponerad då hon på Bigbaby vissade hur lite den blev när man fälde ihop den och den är smidig att köra och den är den ända vag som går in i våran bil. Så det blir den.
Vi kommer ju behöva det då Filippa är så lite fortfarande  och kommer åka vagn ett bra tag fram över.

Sen är det där med färger var helt inställd på helsvart men ska nog köpa till off-white sufletter. Då det ser så fräscht ut.
 

bilden är lånad från bugaboos hemsida. Det ska inte vara röd suflett utan svart eller off-white.
Så nu ska vi sälja våran Tutonina vagn den är ju så gott som ny så den är i bra skick.

Lite andra saker som behövs till den nya bebisen:
¤ Vagga som den kan sova i och sen ta över Filippas spjällsäng då hon får en barnsäng.
¤ en egen Lexington filt såklart måste den få
¤ tänkte nog köpa en en lite finare napp ( om det blir en kille vilket jag tror då blir det en Armani napp)
¤ en helt ny gaderob med kill kläder i fall det är en kille har ju i stort sett bara rosa och tjejkläder.
¤ badhanduk ( lexington har så fina)
¤ flis overall polarn och pyret ( om det blir en kille då blir det en marinblå)
¤ resesäng plus madrass
¤ ny skötväska då den jag har är väldigt sliten
Sen¨är det mera saker listan kan bli lång

Men om det blir en kille då ska han klä sig i mina favorit färger: Marinblått, ljusblått, vitt, beige !!!!
Sailor/gant stilen tycker jag är så snyggt på killar och det är en stor favorit stil överhuvudtaget.
Det spelar ju ingen roll vad det blir tjej eller kille men det vore ju kul med lite blått eftersom Filippa är så rosa.
Hennes färger är ju: rosa, vitt, beige, offwhite, grått.
Någon färg jag inte klarar av är verkligen LILA hon äger inte ett plagg av denna färg och inte jag heller. Det är fint på andra men huva inte på mig.
Nog om färger.
Baby Blanket
blir denna fina filt i blått
eller
Baby Blanket
en rosa
(www.softgoat.com ) har massor med mysiga stickade cashmere.
Baby Cardigan
gillar även denna outfit så gullig.
Min älskade mammi är så duktig på att sticka så hon kanske kan göra någon liknande.
Baby Cable Knit
även kill outfiten är gullig.

Puss och Kram


veckans sista dag idag !

Hej!
Har tyvärr haft fullt upp i dagarna vara frånvarande på bloggen.

I torsdags var jag och Filippa hemma för vi väntade på att electrolux skulle komma och fixa ugnen, det slutade med att det hände samma sak med glasrutan igen tredje gången den sprck. Som tur var, var han här när det hände så nu ska vi få en helt ny ugn. Men detta strul och vara utan ugn gör en galen.
Sen var även golvläggaren här och skulle slippa bort fläckar som hade blivit på golvet. och det tog väl hela förmiddagen. På kvällen senare åkte jag och Filippa till Stinsen centrum, dom hade tjejkväll där och det var massa erbjudanden m.m. Vi möte upp mammi/mormor. Handlade lite till Filippa och hittade även present till lilla Bosse som fyllde 1 år den 4 maj. Hittade även en jätte snygg kavaj till mig och en vit klänning som jag tänkte ha på Viktors student. Det var på veromoda, ska vissa bild men det strular med bilderna så korten kommer så fort jag fått ordning på det.

I fredags var vi i vällningby centrum en sväng möte upp mammi där. Vi gick runt hälsde på moster på sitt jobb.
Annars var vi hemma resten av dagen var i lekparken och gungade en stund och Filippa satt i sandlådan.
Hon tog sina första steg 4 st så snart går hon. Hon har även lärt sig flörta så gullig när man säger kan du flörta då blickar hon med båda ögonen.
Vill också ge Filippas kusin lilla Bosse som har sin födelsedag idag 1 år. Massa grattis till dig !

I går lördags var vi på kalas hos lilla Bosse  vi var där nästa hela dagen. Han fick massa fina presenter och vi åt plock mat och en god tårta.
Väl hemma var jag så trött har känt mig extra trött dom senate dagarna och jag orkade inte laga mat. Ladde mig på soffan och tittade på Tv.
Vi gck och lade oss rätt tidigt. Filippa hade sovit dåligt på dagen så hon somnade som en stock.

Idag hade jag coh mammi bokat loppis( sen långt tillbaka) Vi skulle stå och sälja. Men så vart det inget pga att dom stängt för säsongen =( Typiskt när man planerat något och hade pakat och rensat saker.
Men men vi får ta det vid nästa tillfälle som det dyker upp. Kanske lika bra att det inte blev något för jag känner mig inte i toppform. Så det blir en vilodag idag.
Nu ska jag gå och lägga mig på soffan en stund ! Puss och kram
hörs senare och då hoppas jag att jag fått ordning på bilderna har massor från dagarna.


Torsdag

Hej!
Då var denna vecka snart slut, tycker veckorna går så fort och är redan i vecka 17 man hinner inte ens känna efter att man är gravid. Det bara rullar på.
Igår var vi i väg på morgonen för lite ärenden väl hemma igen ville jag och Filippa njuta av det fina vädret, fast det är jobbigt att vara ute med pollenallergin så bet jag ihop, på kvällen sen hade jag röda ögon och det kliar något så in i norden. Jag han med både plantera lite blommor och tvätta bilen medans Filippa sover. Och en liten stund i solstolen blev det.

Idag ska vi annars vara hemma och lite senare bege oss till tjejkväll i stinsen centrum. Mella 18-21 har dom eventet. Men vi åker dit innan efter som lill fisen har sin sov tid.





bilden är från valborg

förrätten: Vit sparris med hollandasie sås och riven permensanost

massa goda grillade gosaker


taziki till är alltid lika gott


potatis halvor med västerbotten ost ! Mums så gott det var

Vi var hemma hos Ronny och Cissi på kvällen och vi hade hjälpts åt med middagen.



hon älskar att gunga

och i sanden är det kul att sitta

i går hade lilla Filippa sin namnstads dag =) massa Grattis till mitt älskade lilla barn
av oss fick hon en lära gå vagn !


och nu gås det med vagn


mina ny planterade blommor, det tar ju ett tag innan dom vuxit upp

nytvättade bilen som idag är lika full i pollen igen =(




Nu måste vi äta lunch !!!
puss och kram


Välkommen soliga 1 maj =)

Hej!
Då var det maj månad och ännu en månad närmare mera sol och semester. Idag är det jätte fint väder var även det igår med på valborg. Men just nu har jag det extremt svårt att vara ute då det är så mycket pollen, är vrål täppt och nyser hela tiden. Ögonen rinner och det kliar extremt mycket. Lite svårare med andning. Hoppas att det går över snart för man vill ju kunna vara ute så mycket som möjligt.

Igår annars var det full rulle. Vi höll på med tomten, jag åkte och handlade inför valborgsmiddagen som vi skulle äta med Cissi och Ronny.
Vi gick över till dom vid 18 tiden. Hade fixat med Filippa innan så hon hade ätit mat för det brukar bli så sent när vi ska äta=)
Till förätt hade vi : vit sparris med hollandasiesås och riven permesan
varmrätt: grillat kött, kryddiga korvar, en god sallad, potatishalvor med smält västerbottenost och tazsiki.
efterrätt: rabarber paj med vaniljsås
 Allt vart jätte gott, vi åt och drack (inte jag) och pratade och hade jätte trevligt. Det vart ganska sent var hemma vid 01,30 tiden tror jag. Det är så skönt att det är nära för Filippas skull men hon sov hela kvällen i sin vagn fast hon somnade ganska sent det är svårt att få¨henne sova när man inte är hemma.

Idag ska vi ta det lungt är väldigt trött (beror på allergin) och sen fick jag inte så många timmars sömn i natt. Fast lill fis vaknade ganska sent tror hon var 9,30 tiden.

Nu ska jag vila mig !!! Ha en underbar solig dag !

Puss och Kram

RSS 2.0