Budar på tradera !

Jag håller på att buda på en Louis vuttion väska min älskade mammi har en sån, jag vill också ha en så, hoppas jag vinner den! Håll tummarna =) 

Jobb, fotvård och shopping!

Hej!
Då var man tillbaka på Ginatricot har jobbat 3 dagar nu. Och det går jätte bra ! Man kommer in idet på en gång !
Det var full rulle hela dagen ! Efter jag slutat begav jag mig till ett tahi massage ställe för fotvård, det var det skönaste jag gjort på länge satt där en timme somnade faktiskt! Det var super skönt välbehövligt efter allt jobbande. Sen åkte jag till den nya inredningsbutiken vid outlet Chilli, Åh vilken underbar affär massor med inredning I loving it ! ska vissa bilder på vad jag inhandlade.
Sen åkte jag till fisken och jobbade några timmar. kom hem nästan nyligen !
Snart är det Påsk undra om man får något påsk ägg ?
Fick ett fint armband av mina kära svärföräldrar ! Tack snälla =)
Natti Natti
kramis


Äntligen kom man hem lite tidigare !

Japp nu sitter jag här i min rosa morgonrock och njuter av att vara hemma ! Man har ju inte varit hemma så mycket på sista tiden och värdesätter varje liten min hemma ! Ska lägga mig i massage stolen en liten stund förmodligen kommer jag att somna där. Ska se Hollywood fruarna första halvtimmen som jag missade i mån =(
Min älskade mammi och pappi och lill brosan var förbi idag han inte prata med dom men dom överlämnade min födelsedags present. =) Jag vart jätte glad presentkort på min favis butik Lexington och sen fick jag en jätte fin marimekko skål =) tack snälla =)

Jag kan säga att det verkligen är bra när man jobbar så här mycket att man inte bränner några pengar, fast igår köpte jag lite krämer för 800:- Jag tänkte unna mig lite dyrare man blir ju inte direkt yngre så då måste man ha lite bättre krämer. Har hört att No 7 ska vara så bra så jag köpte den serien , ska köpa rynkkrämen också men jag kunde ju inte handla krämer för 1000:- på samma gång då är det bättre att dela upp det =) Det känns bättre då !
sitter och väntar på en tvättmaskin gissa med vad för kläder ? Fisk kläder så klart. Måste vattna mina stackars blommor dom är lite vissna !
Här kommer lite blandade bilder från veckan !Doftljuset och doft påsen fick jag i födesedags present av min svärmor och svärfar och lilla Virre =) Ostarna som säljs i butiken är fantastiskt goda det finns en som jag blivit super frälst i Gruere vet ej hur det stavas, den är grottlagrad i 3 år låter inget gott men den är super god !!!! Fiskarna på bilden är så gulliga tycker jag. Måste berätta Lena kocken är så rolig. Det var en morgon då hon skulle ta fram lax i en låda och stack ner handen så var det krabbor där som bet henne! Nu skiójar vi jag sa att på mån ligger det en krabba i dina kockbyxor =) Hon sa att hon skulle hälla tabasco i min colalight !! Nä nu är det dax att hänga tvätt ! kramis

torsdag Lön =)

Idag har det varit fullt upp precis hela dagen. Jag har laddat upp inför morgondagen med 60 lax bakelser ! Jäklans vad vi ska sälja i morgon ! Det var löning i dag men den blir ju orörd så mycket som man jobbar =)  Så nu ska det sparas pengar !!!!! Jag och Lena har jätte kul iköket kommer att skana allt det menar jag från hjärtat! Jag hoppas att jag får vara kvar som extra ! Nu ska jag gå och lägga mig med en ny skvaller tidning ! Natti Natti

Jobba !!!!

Jag har inte så mycket att skriva om just nu det är så mycket jobb bara ! Det är roligt när det går bra =)
Nu måste jag gå och lägga mig är så trött ! kramis Jessica

söndag =)

Har inte haft tid att skriva sen i fre! Har jobbat massor och det varit full rulle hela tiden.
Kom hem lite tidigare idag så det var skönt. jag har sem en vecka till då jag ska hjälpa till i fisken !!!
Jag kom i väg en liten sväng i affärer idag gud vad jag har saknat det man har ju levt i en liten bubbla den här veckan omvärlden finns den ?
Har köpt massor med tidningar som jag inte hunnit läsa heminredning, mode längtar till jag ligger i sängen och läser dem =)))))
Betalt räkningar har jag precis gjort alltid lika tråkigt men skönt när det är gjort !!!!
Natti Natti ska snart gå och lägga mig =))))


Vilken torsdag det blev =))))

Har haft full rulle hela dagen, men det är så otroligt roligt så man orkar faktiskt jobba massor ! Idag har älskade svärmor varit och hjälpt oss ! Min Gina Sofia var och jobbade idag med !!!! Igår var min syster yster och hjälpte till !!!!! Här kommer lite bilder !!!!


mycket att göra =)

Hej jag har inte skrivit på några dagar har jobbat så mycket. Men det är super kul med nya fisk butiken =) Det blev en succe. Jag ska berätta mer när jag kommer hem lite tidigare nästa gång. Nu ska jag sov natti natti  !!!!

Dagen innan premiären =)))

Tjoho !
Japp då är man precis hemkommen från en fullspäckad dag =) Kul i morgon är det nyöppning av restaurangen och butiken ska bli jätte kul =) Lena kocken kom idag var en liten lättnad med tanke på att annars skulle vi få göra allt sjäva ! Stod och ösde ut både det ena och det andra idag. Kul har vi i varje fall så tiden bara rusar iväg.
Vi avslutade dagen sent 22,00 möte utanför centrumet i min lilla bil jag ,Tomas och David vi parkerade bilarna och min bil var det ända som man kan sitta 3 i där hade vi vårat möte =)))) kommer faktiskt sakna att jobba med dem på heltid, vi har så kul =) Lite bilder fr dagen =)))) Det possetiva med att jobba så mycket är att man inte kan ut ppå shoppingrunder och göra av med pengar =)Det var även lite bilder från gårdagen !!!!


Vilken Söndag det blev !!!!

Hinner knappt med att skriva något, har fullt upp hela tiden! Idag hängde jag på låset till Ikea handlade lite saker som fattades till butiken/restaurangen. Sen bar det av till restaurangen. David fixade med snickerit m.m. Jag och Tompa hamnde i köket och Även Lena koken skulle komma men dök aldrig upp där stod vi själva men det fixade vi det är bara att köra på. När det var dags att gå hem kl 22.00 då hade vi hunnit med en hel del, vi är så duktiga =) Hoppas på att Lena dyker upp i morgon hon ringde och sa att hon hade fått förhinder kl 17 hörde hon av sig. Mycket dålig stil hon sätter ju oss i klistret. det var tur att vi han med allt ändå. Det fugerar jätte bra att jobba ihop, vi har jätte kul =)))) Jag, Tomas och david är värsta teamet !!!!Skulle lagt upp massor med bilder men glömde kameran där ! Få bli i morgon. Nu ska jag hoppa i säng är så trött så ögonlocken faller ner. ! i morgon väntar en ny full späckad dag =) Kramis


LÖRDAG !!!!

Har haft fullt upp så jag hinner tyvärr inte med några blogg inlägg. Igår var det jobb till kl 14 sen till gymet och sen till Davids och Tomas fisk butik för att fortsätta få i ordning där.
To do list today !!!!
städa lite det som jag inte han igår
fixa tvätten
vika min stökiga gaderob
vattna blommorna
måla pallen
och allt detta hann jag =)
Sen bar det av till Stinsen centrum och därefter till fiskbutiken. Och jag missade tyvärr schlagerfestivalen finalen, Hejade på Derin och Erik Saade men Anna var också bra =) Hon vann  !
Har en veckas semster fast det blir ingen semester jag ska jobba hos David och Tomas hjälpa dom, vi öppnar på tisdag  så det är massor att göra. Natti Natti Inhandlade en jätte fin vår jacka på H&M idag =)
Och en bild på min blomma som Tomas och David har fått i invigningspresent ! Små lycktor som jag gjort till fisk och skaldjurs restaurangen /butik !

Torsdag den 11 mars !!!!

Idag har det varit en lång dag, började med att öppna butiken i morse sen bar det av till stan jag skulle jobba på sergel butiken några timmar en tjej från den butiken skulle åka till oss och fixa med smyckerna. efter jag slutat gick jag till panduro butiken inhandlade lite saker. Åkte tillbaka till min butik och skulle gå och träna men jag var så trött så det blev hemfärd och storstädning av huset. Har inte riktigt hunnit med det eftersom det varit så mycket jobb på sita tiden. Nu är det bara vattna blommorna kvar måste göra det innan dom dör !!!!!
Det är varje fall klinist rent här hemma inga damm råttor längre =)
Åt köttbullar med potatismos till middag det är Davids favorit mat !!!
Sov så gott =)


onsdag mitt i veckan !

Tjo bello !
Jobba hela dagen, äntligen börjar våren titta fram =)) Sol sol vi har längtat efter dig !!!!!
Skulle på tjej middag men fick tyvärr förhinder så jag kunde inte närvara. Det blir fler gånger, det är lite mycket just nu !!!!! Här kommer lite bilder från igår !!!!

Skulle behöva städa huset, vattna blommorna, bädda rent, städa gaderoben ja listan är lång !!!!!

Får göra det i morgon kväll!
Såg förensten svenska hollywoodfruar i måndags jag bara älskar det programet !!!!
Missade tyvärr desparte i tisdag =(

Sov gott !!!!! Det ska jag göra !!!!!


Mycket jobb just nu !!!!

Hej!
Har inte hunnit med att skriva någonting, jag jobbar först på mitt vanliga jobb och sen åker och hjälper Tomas och david med nya butiken. Det går bra för att det är kul. Ska lägga upp lite bilder i morgon på hur det börjar se ut i den nya fisk och skaldjursbutiken, det blir super fint vill jag lova. Nä nu har jag jätte ont i mina fötter ska gå och lägga mig nu natti natti =))))

Då var helgen över !

Hej!
Det har varit fullt upp så har inte hunnit skriva. igår lör så jobbade jag i fisken på Dalagatan håller på lär mig ! Sen när jag jobbat klart så åkte jag hem hade varit och handlat för vi ska ha barbeque al la Amerika i kväll. KJag , Tomas och David ska fira min födelsedag och att dom fått tillstånd till butiken den nya butiken. Ladde mig i massage stolen en stund och vilade. Vi började kvällen med att dricka, jag lagade mat samtidigt vet inte hur jag lyckades få i hop en buffe det tog en stund (åt vid tio) jag började vid sju tiden. Men det är så trevligt med vårat kök då man kan sitta i baren samtidigt som jag lagar mat på andra sidan. Fick ihop en helt fantastisk barbeque buffe som vart super god både Tomas och David åt som hästar. Kollade på melodi festivalen nästa helg är det final och den ska vi se med Jennie och Andreas =) Nu ska jag äta frukost David sover fortfarande, man känner sig lite bakis idag efter all champange  Buffen bestod av:
wings
chilicheese
mosarella sticks
klyftpotatis
potato skins
ribs (med egen marinad)
jack daniels sås
aioli
marinara sås
gucamole
barbeque sås
hamburgare
kycklingklubbor
picko de gajo
fetaost sås


5 mars 1979 då föddes lilla jag !!!!!

Idag är det inte vilken dag som helst utan min födelsedag Hipp hipp hurra !Jag har haft en super bra dag !
Dagen började med jobb kl 8 00. Sen kom mina tjejer Jossan och Emma och gulliga dom och Josefina hade köpt present till mig dom är för söta jag vart jätte glad dom lyckas alltid pricka rätt med saker. Det var alldeles för mycket ! Tusen tack än en gång Ni är bäst =) När jag jobbat klart gick lite tidigare hade lite tid att ta ut så åkte jag och handlade lite och sen hem och bakade chokladbollar! Min lille bror Jocke skulle komma och äta middag så jag gjorde lasagne (syster och hennes Andreas skulle komma lite senare på fika) . David är tvungen att jobba vi ska fira mig i morgon. Vi tittade på lets dance och solsidan. Jag fick ett lexington kuddfodral av Jocke ! Tack snälla bror och avTherese och Andreas fick jag presentkort på Ginatricot Tack snälla ni ! Trodde först jag skulle bli ensampå min dag men det blev inte så. Så nu är man 31 år vad tiden går fort, undra om tiden mellan 30 och 40 går lika fort som tiden mellan 20 och 30 ?  Men men så är det, livet går fort och man lever bara en gång så gör det man vill och ta vara på tiden ihop med alla nära och kära =) Tack alla som ringt,mailat messat och gjorde min dag till en super dag ! karm på er !!!!!                                                                                        

torsdag 4 mars

Idag har det inte hänt något speciellt jobb hela dagen stängning sen bar det hem, städade lite när jag kom hem jag fyller år i morgon och då vill jag att hemmet ska vara städat ! Nu väntar jag på att David ska komma hem ser han inte så mycket han jobbar jämt =( Köpte en jätte fin sjal idag på sisters! Fint nu till våren =) natti natti Fick lite kläder beställt från Ginatricot igår massor med fina nya toppar och skjortor nu måste våren snart komma !!!!!

Onsdag den 3 mars

Hej!
Var är våren någonstans man blir så less på detta väder jag vill ha sol och värme nuuuuuuuuuuu !!!!
Sol och värme är efterlängtad av så många.
Jag och Jossan jobbade hela dagen det var full rulle hela dagen är så trött =( men jag pallrade mig faktiskt till gymet och sprang  på band i 30 min det kändes jätte bra efteråt. Åkte hem direkt och åt min tomat soppa!
Kollade på nya programet Drömmen om Italien. Åh vad man vill vara där i värmen =) i morgon har jag sovmorgon gud vad skönt det ska bli !!!!kramis

Tisdag !!!!

Tjoooo hooooo !
Då har vi nästan kommit halva veckan i morgon är det onsdag.
Men idag har jag och Emma haft fullt upp vi är bara 2 som jobbar svårt att hinna med allt.
Har börjat med min sopp diet kommer äta soppa lunch och middag i en vecka. Med start idag =)
Jag åkte och handlade lite så att kylskåpet är på fyllt. Slängde ihop en kladdkaka med dumle kola i, den vart supppppper god. Mina tjejer på jobbet ska få den dom är värde den =) Nu är det tv som gäller, halv åtta, Bygglov, desperate houswiss Kramen


Trötter

Idag har jag besiktat min lilla bil den gick igenom felfritt =) Då spar main lite pengar då jag inte behöver länma in den. Sen åkte jag till jobbet det var en intensiv dag han inte med så mycket. Är så himlans trötter orkade inte gå och träna får ta det resten av veckan. Sov så gott =) kramis

RSS 2.0