Min lilla hjälpreda

Har hämtat leverans med alla fina Theflagshipcompany kläderna och idag så packade vi upp allt och Filippa bara älskade att hjälpa till ordning och reda på henne. 
Alla fina kläder hittar ni i webb shopen och om ni är sugna på att ha ett homeparty kontakta mig [email protected] och om ni vill handla i webbshopen och få bättre priser så ange min kod JESSICA7 
skynda er det är stor efterfråga på kläderna och med risk att det kan ta slut www.theflagshipcompany.com
Stora tjejen som också älskar kläder =) 

Sportlovsvecka i Stockholm

Hej! 
Iad och som nästan alla andra dagar är det jobb, hämtning på förskola, laga middag ja hela ekorr hjulet. Ser fram emot vår och sommar då blir allt enklare man kan vara ute mera. 
Snart lanseras nya Theflagship kollektionen som jag längtar och ser fram emot alla home party jag bara älskar det. 
På söndag tror jag vi åker till Skansen en sväng Coop har sin dag däär och det brukar vara jätte trevligt och kul att komma ut lite ska nog steka ett gäng pannkakor och packa lilla matsäcken, tjejerna tycker det är så mysgt. 
Har ju Filippas kalas nästa helg så nästa vecka ska det bakas m.m. 
 
Pannkakor mumsis =) 

Pankot panering med potatispure och paprika aioli

 
 
 

KYCKLING

  • 600 g kycklinglårfilé
  • 1 dl mjöl
  • 2 ägg
  • 3 dl pankoströbröd

RÖKT PAPRIKAMAJONNÄS

  • 1 äggula, rumstempererad
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2-2,5 dl neutral rapsolja
  • 3 tsk rökt paprikapulver Jag kokade även röd paprika i bitar och sedan mixade det )
  • 1-2 klyfta vitlök, riven

SYRLIG KÅLSALLAD

  • 0,25 litet vitkålshuvud
  • 0,5 rödlök
  • 1 liten morot
  • 1 ekologisk citron, riven zest och pressad saft
  • 2 msk olivolja
  •   salt och peppar
  •   neutral rapsolja att steka i
  1. Börja med kålsalladen. Skiva vitkålen och rödlöken så tunt det går, gärna med mandolin. Riv moroten och lägg tillsammans med kål och lök i en bunke. Häll över citronsaft och zest
    samt olivoljan. Salta och peppra och blanda runt med händerna. Låt stå och dra medan du förbereder kyckling och majonnäs.
  2. Vispa äggulan med dijonsenap. Droppa sedan i oljan försiktigt i äggulan under konstant vispning till det blir en fast och fluffig majonnäs. Tillsätt rökt paprikapulver, farinsocker,
    riven vitlök. Smaka av med salt och peppar. Ställ åt sidan.
  3. Skär kycklingen i ca 3x3 cm bitar. Salta och peppra. Häll mjöl på en tallrik, vispa upp ägg på en andra tallrik och lägg pankoströbröd på en tredje tallrik. Vänd alla kycklingbitarna i först mjöl, sen ägg och tilll sist pankoströbröd. Stek i olja till frasiga och gyllene på båda sidor. Lägg att droppa av på hushållspapper och servera sedan med den rökta paprikamajonnäsen och den syrliga kålsalladen.Jag körde även kycklingbitarna i ugnen i ca 10 min på 180 grader. 
Potatis pure är bara att koka potatis, häll av potatisen och pressa den, blanda mjölk, smör salt och peppar. 

Boka Boka homeparty ss2015

Vill bara passa på att trycka lite extra på att boka ett homeparty där jag kommer och vissar dom fina Theflagshipkläderna =) 
kontakta [email protected]
 

28 februari lanseras nya kollektionen av Theflagshipcompany kläderna

Snart snart åh vad jag längtar efter alla dessa fina kläder som kommer !!!! 
Den 28 februari lanseras dom Theflagshipcompany SS2015
Ihelgen var vi nere i Skåne Malmö och hade en super trevlig line open som bästa Jessicaorna hade fixat och ordnat så bra =) 
Super tack för en trevlig och lyckade helg och jätte kul att träffa alla dom andra härliga säljarna så gulliga och fina tjejer. 
Älskar att jag har hoppat på detta det är så roligt man får träffa så mycket nya människor kommer aldrig vilja sluta med detta. 
Tusen tack för allt =) 
 
Bilderna lev inte av bästa kvalitet tyvärr men bjuder på ett gäng bilder ändå =) 
denna sköna säng sov jag gott i på hotellet 
Här tillbringade vi eftermiddagen och kvällen 
så mysigt det måste vara här på sommaren precis vid vattnet 
Fika 
Hela kollektionen så fantastiskt fina kläder 
 
Bästa Jessicorna är så glad att jag har träffat dessa fina människor 
Skålis 
Bästa modevisningen alla barnen var så super duktig
Jätte god middag bjöds det på senare 
Vaknade på morgonen och avslutade min vistelse i Malmö med en god hotell frukost !!! 

Loppiblogbag

Har fått äran att teta loppibloggbag, älskar dessa härliga nya produkter.
tack bästa Loppi =) 
Perfekt Ny start på året med dessa produkter
 
 
Blutsaft är ett vegatabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Blutsaft är rik på B-vitamin och fri från konserveringsmedel. 
För att få ihop sitt livspussel är det lätt att slarva med sömnen, maten och vardagsträningen. Då är Blutsaft ett snabbt och enkelt sätt att bättra på sitt järnintag kan då vara att dricka Floradix Blutsaft. 
 
Ekomusli är baserad på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn. Ursprungsgrödorna innehåller högre halter av protein och högre halt av näringsämnen än konventionella grödorna. Allting odlas i sörmland och flingorna framställs genom kallvalsning på Warbro kvarn. 
 
Kidzoo är Filippas och Nellies favoriter dom älskar dom och skulle kunna äta en hel burk om dagen i fall dom fick =)  Kidzzoo är välsmakande multivitamin som ett tillskott under perioden när kosten inte riktigt fungerar. En nalle om dasgen ger barnen en bra dos av de vanligaste vitaminerna. Innehåller bara natruliga färger och aromer, inga konstgjorda sötningsmedel. 
 
Castus fruktstänger är full av naturlig energi och passar perfekt som en del av mellanmålet. Att ha med på utflykten eller i väskan. Perfekt och är lätt att äta och kladdar inte. När man köper en castus fruktstång kan man vara säker på att produkten är utan tillsatt socker, rik på fibrer och utan konserveringsmedel. 
 
Friggs hälsote Blåbär och Acai är ett rooiboste som är härligt bärig. rooiboste är naturligt fritt från koffein och passar därför bra att dricka på kvällen. Superfrukter har blivit alltmer efterfrågade för att uppnå god hälsa. 
 
Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning, tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Friggs riskakor innehåller endast naturliga ingredienser. En av de mest populära smakerna är Chiafrö och havssalt. 
 
Friggs nya vitaminbrus ger en väl sammansatt blandning av vitaminer och miniraler, samtidigt som dryckerna är goda törstsläckare. friggs sockerbalans är den som vill minska sötsuget. Brustabletterna innehåller krom som bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå samt vitamin C som bidrar till en normal energiomsättning. Den har en exotisk smak av bland annat ananas och papaya.
 
 
 

Tillbaka

Hej! 
Det var ett tag sedan =) 
Har varit utan internet till och från och så har vi varit sjuka så jag har haft full sjå här hemma. Men nu hoppas vi att vi är mera på banan igen. Jag känner mig dock inte riktigt kry men jag biter ihop och jobbar.
Filippa har hunnit fylla 4 år och hon skulle ha sitt kalas i lördags men vi fick ställa in det =( då hon var sjuk. Men hon fick ett nytt datum för sitt kalas. 
 
En del av hennes presenter 
Filippa lovade sluta med napp nu när hon fyllde 4 år, men så vart hon sjuk och hon slutade bara för 2 dagar sedan med den och det går över förväntan bra, duktig hon är. 
 
 

Creative Headz

Idag var jag på ett besök hos Creative Headz, så skönt att få sjunka ner i frisörstolen, Bästa Katta visste precis vad hon skulle klippa och få till det fint. Vart jätte nöjd och nu ska jag spara ut jämn långt hår då det blir mera fylligare. Kan verkligen rekomendera att gå dit verkligen kunniga,trevligaoch tar väl hand om en när man kommer. 
 
 

Hummer soppa är så gott

Kvällens söndags middag vart en lyxig hummersoppa med vitlöksbröd
 
 

Pressreleaser Perpr vår 2015

Härom veckan var jag på en mycket trevlig press dag hos PerPr. Som bjöd på vårig trädgårds inspiration 
Dagen ängde rum i Ulriksdal slottträdgård, det är så mysig och fin miljö och mycket väl ett besök dit. Ligger så nära stan fast det känns som man är på landet. Vi fick mingla runt bland alla samarbetspartners och sedan bjöds vi på en super god lunch. Tusen tack för jag fick komma =) för att läsa mer klicka Här för att komma direkt till Rappne.nu
 
Kolla in vilket vackert citronträd 
hasselfors garden är den bästa jorden för att plantera i 
Fina och stilrena planterade växter 
Härliga våriga redskap som underlättar trädgårds arbetet
Här kan man lata sig soliga dagar i trädgården 
Beckers bjöd på härliga kulörer 
God lunch bjöds det på 
Älskar den här färgen på stolen lite rustigt och antikt som ger en varm känsla 
swedoor JW 
Swedoor JW har smarta siffror som formade till fönster 
Tack för en super trevlig press dag och den härliga Goodibagen, Tack änen gång för att ja fick komma !
Här kommer sammarbetsparterna:Hasselforsgarden, Fiskarhedenvillan, SwedoorJW, Gardena,Husqvarna,Beckers, Aspen, Sundqvist,Carpediem Beds of sweden,Jensen,Curem,Ballingslöv,, Nelsongarden,Markslöjd,Opinel, Orthex group, Purmo,Plannja,Anza,Hillerstorp,Scheneider electrice,Zassenhaus,Global 

Soliga söndag

Hej! 
Så undrebart att se solen och nu längtar man till vår och sommar snart snart kommer den. 
Håller på att planera Filippas 4 års kalas och inbjudningarna är skickade. Det kommer bli svårt i veckan att hinna med allt just när man jobbar så finns inte så mycket tid över. 
Veckan som kommer är fullspäckad, 
Måndag ska jag till en frisör som ska klippa och fixa frisyr (vann ju i julas hos bästa Diana på hennes blogg) 
kvällen är det hem till en av mina vänner Anna som har middag.
Tisdag jobbar jag kväll och tänkte då handla klart allt inför kalaset. 
onsdag jobb, bakning m.m. 
Torsdag fyller Filippa 4 år 
Fredag jobb och förberedning med att pynta och fixa inför kalaset
Lördag kalas
Söndag VILA 
Vill önska en fin söndag 
 
 
 

Filippa snart 4 år kalas dax

Snart så fyller Filippa 4 år stora tjejen vad tiden går fort. Hon önskade då ha Prinsessan Sofia den första tema, så det var bara att hålla hennes önskan. Gjorde en beställng på Barnkalaset och snacka om snabb leverans så verkligen om man tänkt ha kalas med teman finns hur många som helst att välja på kan rekomendera att handla där bara att sitta hemma i lugn och ro och klicka hem produkterna. klicka HÄR för att komma direkt till sidan. 
 
 

Skaldjurs risotto

 
Recept på god skaldjurs risotto =) 
 
Recept hittar ni HÄR 
 

Recept på god konjaks sås =)

Gjorde i helgen en god konjakssås här kommer receptet =) 
 

SÅS

  • 3 st charlottenlökar
  • 3 dl grädde
  • 2 msk kalvfond
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk vitlökspuré
  • 1 tsk svartvinbärs gelé
  • 0.5 dl cognac 
  • Hacka charlottenlöken och bryn den i smör. Blanda fond, vatten och den brynta löken i en kastrull låt koka i 20 minuter. Sila av löken, koka upp igen, blanda i grädde, sambal oelek, vitlökpuré och gelé. Smaksätt efter egen smak med salt och peppar. Låt koka tills såsen reduceras i ca 20 minuter. Häll på cognac. Ta ur köttbiten ur plastpåsen och lägg den på grillen. Grilla köttet så det får en fin grillyta. Linda därefter in köttbiten i grillfolie och låt ligga kvar på grillen. Grilltiden är beroende på hur tjock filé man har. Vill man ha köttet medium skall köttet ha en innertemperatur på ca 55 grader. Det mäter man upp med en ungstermometer, tar ca 30 minuter på en normalstor filé. Låt köttet ligga i folie ytterligare 15 minuter innan det skärs upp.
 
 

RSS 2.0