mycket att göra =))))

Hej! Det var ett tag sen jag skrev har haft fullt upp med både det ena och det andra.
Vi åkte på torsdag kväll till Dalarna, var där över midsommar.
Vi had4e strålande sol varje dag  och det blev att sola på sjön i båten. Vi festade och firade midsommar med god mat och trevligt sällskap. Vi åkte hem på måndag kväll jag tog en sem dag.

På tisdag var det tillbaka på jobbet. Det är full rulle hela tiden.

Ska lägga upp lite bilder fr midsommar.

Övningskörde med syster handlade massor med plantor som ska planteras, gurka, tomat, paprika, chili. Hoppas jag har tur med min lilla odling.

Nu ska jag fortsätta med maten.
kram så länge.

Midsommar

Vill bara önska en trevlig midsommar =)))))
Kramis


Onsdag!

Idag fyller min lillebror år 23 blir han vad tiden går fort det var inte längesen han var liten. Grattis !!!!
Familjen var även där på fika.
Idag försov jag mig skulle vara på jobbet vid 0700 vaknade fem i. Slängde på mig kläder och var på jobbet till kl 07,20. Skulle möta upp en som skulle installera vårat nya kassasystem.
Ena kassan var klar kl 10,00 då var det bara att börja öva. Man är så van vid det gamla så det tar ett tag innan man kommit in i det.
Vart kvar till stängning.
Nu ska jag gå och lägga mig snart är väldigt trött !
Natti  Natti


Dålig uppdatering =(

Hej!
Har haft en del att göra har inte hunnit skriva. Fredags kväll kom Anki, Axel och Viktor förbi en snabbis.
På fre hände det inget speciellt jga jobbade hela dagen. Lördaf var det jobb och senare på eftermiddagen var det kunligt bröllop hade varit kul att vara isatn men man såg mycket bättre på Tv.
Söndag körde jag med syrran sen var det solstolen hela dagen det var jätte fint väder. Målade 4 st krukor med.

Idag måndag var jag på jobbet vid 07,00 för att börja rea, det var bara att sätta igång med prismärkning. Var nästan klar vid 10.00. Slutade vid 16, oo tiden det var skönt med att börja tidigt annars hatar jag att gå upp.
Hämtade syster efter jobbet och hon var ute och övningskörde. Körde till Ikea och där han vi med att äta middag. Hon är super duktig på att köra.
Nu ska jag gå och lägga mig Natti Natti
Puss och kram

Soliga lediga Torsdag =))))

Idag lyser solen ska gå ut och lägga mig i solstolen ett tag, sen ska jag göra en massa ärenden saker som man aldrig hinner när man jobbar. Är dessutom så bitter över jag blev fotad på en fortkörningskamera, det brukar aldrig stå en sån där. Men jo oflyt som man har så körde jag 36 i stället för 30 tackar 2000:-i böter. En gucci pålånbok !!! Ja ja man får väl se det det var tur att inte körkortet rök !!!!
Hej på en stund

Onsdag!

Känner mig lite bättre idag men liteont i halsen fortfarande.
Jobbade hela dagen sen begav jag mig till Anna vi skulle ha tjej middag. Hon bor i stan och jag är smämst på att hitta i stan åkte runt runt tillslut hittade jag. Jätte kul att träffa alla och super god mat. Anna är jätte duktig på att laga mat. Var hemma strax efter elva tiden och då blev det läggdax på en gång.
 Kramis


tisdag !

Igår var det måndag o jag hatar  måndagar, hände inget  speciellt därför inget att skriva om då.
Egentligen har jag inget att skriva om idag heller. Jobbat hela dagen hade velat gått och tränat men jag känner mig kraslig ont i halsen, lite förskyld så jag hoppade det. Det är så tråkigt man blir ju så rastlös!!!!
Jag åkte förbi vällingby skulle göra ett lite ärenden och sprang in snabbt på H&M och så klart hittar man alltid något =)
Hittade en jätte fin Jacka på rea och en oversize top också på rea och sen kunde jag inte låta bli strumporna dom var också på rea !

Kramis


Stolt stora syster =)

Japp då var helgen över =( Det är synd att det går så fort.
Jag åkte på eftermiddagen och hämtade Therese hon skulle köra. Vi åkte en sväng till parkerinen och körde några varv sen bar det ut på vägen. Det gick super bra hon har lärt sig växla ! Vi körde en timme runt. och hon fick bara ett lite stopp vid en korsning annars flöt det på jätte bra.

Väl hemma igen hjälpte jag david med att packa in skräp i bilen. Vi håller på att renovera balkongen.
Sen var det ut i regnet och grillade. En jätte god middage vart det kan rekomendera att grilla fläskytterfile det blir jätte gott och saftigt (hade lagt den i marinad. Till det hade vi bakad potatis och Tzatziki och mozarella sallad.
mums vad gott det var !
Natti Natti

Slapp söndag !




Igår kväll vart det lite öl och en god middag som bestod av prescettio med vitlöksbröd och permensan till förätt. varmrätt entrecote med mandelklytpotatis och fetaost sallad.

Imorse fick jag ett ryck, bakade scons till frukost. Så det vart en bra start på morgonen.
Sen kommer solen till och från så det är upp och ner i solstolen.

Grattis till världens goaste lilla Viktor (Davids bror) som fyller 17 år idag !
Hörs  lite senare Hej  på en stund !

Övningskörning med syster !

Hej!
Har precis varit ute med Therese då hon övningskörde och det gick super hon har kört förr =)
Nästa gång ska vi ut på vägen vi  höll oss på vinsta bilprovning.

Dagens armband

Köpte ett jätte fint kristall armband kommer inte ihåg märket, men det var 50 % på det ! Köpt på outlet Himla butiken !


Lördag !

Åh vad skönt det är att vara ledig. jag sov ut i morse ! Sen var det bara att ta reda på tvätt och säda lite, fattar inte hur det bara kan bli rörigt trots att vi bara är 2 personer i hushållet, hur ska det bli sen när man får barn !

Begav mig ut till outlet en sväng hade lite saker som jag skulle kolla på.
Nu ska jag snart åka och hämta syster yster hon ska övnings köra!
Lite bilder på tomten från farmsidan trädet som står där är så vackert när det blommar.


fredag

Idag Är det skolavslutning för min lillebror. Han går ut nian. Avslutningen började vid 10 tiden.
Lill korven har blivit stor, tiden går så fort !!!! Men han kommer alltid vara minstingen i familjen.
På kvällen var det grillning hos mamma och pappa. Mammas lilla bebis Tuss han är världens goaste hund " Elvis "

Torsdag

Jippi snart är det helg, det är så full späckat hela tiden har varit mycket nu dom senaste helgerna är uppbokad med något hela tiden.
Idag skulle vi haft våran lilla sommar fest ! Men fick tyvärr ställa in den då David är kraslig och det är ett bygg ställe här hemma, så vi får skjuta på det till augusti.
Sprang 30 min när jag kom hem det är så skönt att sprina utomhus.
Nu ska jag laga lasange !

Onsdag

Jobbade hela dagen, begav mig vid fyra tiden till Stinsen. Madde skulle vissa mig nya kassasystemet. När jag jobbat klart gick jag en sväng i centrumet. Gillar det centrumet dom har alla butiker och det ör lungt och skönt att gå där.


Tisdag

Hände inget speciellt  idag började lite senare så jag hade sovmorgon, stängde idag. Blev ingen träning idag heller!

Måndag

Då var det måndag igen ! Hatar måndagar  men det är tur att det går rätt fort när måndagen väl kommer.

Ikväll ska jag servera på en catering det var super kul jag och Pernilla var ett super team. Det  var en 20 års tillställning och dom var super nöjda med precis allt ! så kul när allt bara flyter på och blir bra.

Nu ska jag gå och lägga mig Natti Natti !

ULLARED here we come!

I lördags blev det att kliva upp kl 04,30. Helena och Camilla skulle hämta mig vid 05,00 för att bege oss till Ullared för shopping ! Jag körde hela vägen ner med ett litet stopp vi var framme vi 10,00 tiden  ! Vi alla hade längtat så efter att få komma dit så äntligen var vi där ! Väl inne på varuhuset var det mycketfolk men ändå inte proppat vi hade varsin kundvagn som vi sprang runt med. Det var inga problem att fylla vagnen =) Vi betalade första vändan och gick och lastade av  i bilen sen åt vi på burgerking för lunch för att ladda nya batterier och in igen och fyllde vagn nr 2. Vi åkte hem vid fem tiden dom stängde då alla var super nöjde med vad dom handlat. Hemresan började Camilla köra, jag körde sista biten hem vi var hemma vid 22 tiden.

Tack för en super lyckad dag Camilla och Helena jag hade så roligt med er ni är helt underbara  ! Vi kommer garanterat göra  om denna resa !

Väl hemma upppacckning av allt, det passade så bra allt som jag köpte vi håller ju på att inreda toan och nya uterummet som snart  är klart !

Nu ska jag bege mig till Fisken för att jobba lite !

Ha en underbar nationaldag idag njut av solen =)




Torsdag !

Veckorna och dagarna bara rullar fram. Då var det helg igen snart!
Längtar till på lördag då jag Helena och hennes syster ska åka till Ullared. Håller på att skriva inköpslista.

Idag var det sovmorgon ska snart bege mig ut i solen och ligga och sola lite  innan jag åker och jobbar.
Här kommer lite bilder fr helgen:

Dålig uppdatering!

Då var det redan tisdag, veckorna går så fort och det var strålande sol på första sommar dagen idag 1Juni.
Ihelgen var det trav för hela slanten, Elit loppet är en gång om året och det går vi på !
Lördagen började dagen med en öl vi tolv tiden sen bar det av till solvalla. Mycket folk en riktigt folk fest är det !
Det var dock regn till och från !
På kvällen tog vi en taxi till en italensk restaurang i stan jätte god mat !!!! Sen gick vi till Fridays och tog en drink, sedan vidare till någon pub på vasagatan! Alex tjej var med och hon är 19 så det var svårt att komma in. Frågade vakterna  om jag kunde ge några år till henne men det gick inte. Vid 02,30 tiden  skulle vi ta taxi till Zenita (En tjej som jobbar hos David och Tomas ) hon hade 20 års fest. Vi stod och väntade vid centralen då David fick syn på en Lång vit Belair Limo fick ett ryck och beställde dit en.  Vi drack champange och åkte till Bromma där festen var. Kom dit var den lite avslagen började ta slut men dom poppade på musik. Vi tog en vanlig taxi hem var hemma vid 04,00 tiden.
Rätt sliten var man på söndagen så det blev slapp dag hela dagen Elitloppet var idag och solen strålade. Påkvällen vart det lite grillning med Alex och Klara.

På måndagen var det dax för jobb väldigt trött hela dagen och dessutom har jag fått beninflamation kan inte träna=( Det gör ont när man går ! Det går över men man får vila. Efter jobbet åkte jag förbi Mammi det var morsdag i sön så hon fick sin försenade morsdagpresent.

Idag vaknade jag 06,30 och 07.00 kom byggare dom ska börja riva uteplatsen balkongen för att bygga ett uterum. Begav mig till jobbet, lunchade i solen med Monika Rvm och Jennifer Vm vi åt på Tystys.
Sen åkte jaag hem kan ju inte träna fortfarnade ont i benhinnerna.

Ska vissa lite bilder lite senare eller i morgon fr helgen !
kramis



RSS 2.0