Nu tar jag semester

Hej! 
Har inte hunnit skriva på ett par dagar vi har suttit typ varje dag och letat resor och nu har vi bokat =) Ska bli så underbart att få komma iväg och bara få vara och njuta av livet, vi behöver komma i får som familj, bort från allt och få uppleva saker ihop. 
Semseter kan inte komma mer lägligt då sommar värmen lyser från sin frånvaro. 
Så dom kommande dagarna är det fullt upp med planering, inköp och packning för det är inte bara att dra just när man har två små barn. Det är mycket man ska tänka på men det är så värt när man väl är på plats så man kan njuta av semestern. Just nu håller jag på att söka på tips på Packlistor det är lite lättare då man vill få med allt. Dessutom var det så bra vi alla förutom Nellie som inte får någon vikt med sig ( vi får ha 2 gånger 23 kg alltså en extra väska var ) så det är ju super bra inte för man kanske har det men man behöver inte känna pressen att det blir för mycket. 
 
I torsdags sändes Halv åtta hos mig igen då jag var med 2012 =) Vad roligt det var och Filippa som är lite större nu tyckte det var jätte spännande att se sin mamma på Tv och dessutom se sig själv gunga som liten. 
Vi hade så kul när vi spelade in och jag skulle gärna göra om det =) 
Vi träffade även min fina vän Jennie och hennes söta Saga en sväng i torsdags på dagen. Tack för en mysig stund och en trevlig lunch, gissa vad vi åt =) Sushi så klart =) 
 
 
Nytt i min gaderob, skin kjol hittade på rea på H&M och en vit top från Gina tricot
Barnen fått nya pyjamasar söta från Lindex
Redo att träffa söta Saga 
Jag på Tv Halvåtta hos mig 
 
Vårat hus var lite under om byggnad hade precis fått klart vår nya vånning i huset och därför lite bygg ställning och det var inte möblerat över allt ni som känner mig vet att jag älskar märket Lexington company och vårat hem är den stilen. 
Ha en fin och trevlig helg mina nära och kära =) 
Få se om det hinns med några fler inlägg innan vi drar, kommer sedan efter semestern bomba bloggen med massa bilder från vår resa. =) 
 
 

Mysig och trevlig midsommar

Hej! 
Vi hade en super mysig och trevlig midsommar i Dalarna. God mat, dricka, dans runt midsommar stången, bastubad, det ända som saknades var fint och varmt väder det var super kallt och jag hade inte packat rätt kläder till oss. Men vi hade trevligt ändå. 
 
Nellie 
Filippa älskar att plocka blommor 
Kusinen Bosse 
Nellie älskar att åka flak moppe med farfar
Filippa midsommar klänning på ( finaste klänningen från Theflagshipcompany)
Massa gott att äta 
 
Fina Mia 
Vi delade på en Roger champange
Gungorna är favorit platsen
Nellie i kläderna från Theflagshipcompany
 
 
Midsommar afton 
Bosse och Filippa hade daladräkter på sig 
Finaste dala dräkten på Filippa 
Nellie ville fiska i fiskdammen 
 
Korv är favoriten
Mina kära svärföräldrar tack för en super mysig  och trevlig midsommar 
Godis råttan Nellie
 
 
reste midsommar stången 
sötaste Bosse i daladräkten 
Jordgubbarna såg så röda och goda ut ( men jag kan ju inte äta dom är allergisk)
Rose 
bastubad och trtt eller ej men jag badade i sjön 
vi var en sväng i rönnes här är stranden som är under omgörning, stranden ska jämnas till och dit massa sand 
Våran pir är också under omgörning =) Mysigt att man kan sitta längst ut med ett bord och stolar, bryggan som ska byggas kommer ligga vid båthuset. 

Snart midsommar

Hej! 
Idag har vi bara varit hemma var över till min vän Cissi, gud så söt valpen är som dom köpt. Man smälter. 
Han vill bara gosa och är väldigt försiktig men så snäll. 
Senare på eftermiddagen gick jag över igen och vi lämnade hund tårtan =) Filippa ville följa med så det fick bli efter dagis. 
Till middag blev det hemlagade köttullar med potatismos.
Få se om det blir något mer inlägg innan midsommar vill varje fall önska alla fina läsare, vänner, nära och kära en fin och trevlig midsommar. 
Puss och kram på dig fina du =) 
 
 
 
 

Hemma dag och Ikea

Hej! 
Idag tog vi det lungt hemma till eftermiddagen då vi fick ett ryk och drog till Ikea, Filippa var hemma idag med men hon slutade spy igår men tyckte det var bra att ta en exra dag hemma och det vill dom att man ska göra men i morgon får hon gå till dagis =) Vi drog varje fall till IKEA för lite ärenden och hittade allt vi skulle =) 
Väl hemma igen lekte tjejerna (lika mycket som dom kivas och bråkar) till middagen var klar. 
 
 
Fick ingen bild utan napp =( dom ville egentligen inte ta kort så jag fick skynda mig =) 
Älskar verkligen att klä barnen i likadana kläder min mamma gjorde ofta det med mig och min syster och jag förstår henne att hon tycket det var roligt =) 

En hundtårta

Som alla vet älskar jag att göra babybljötårta och idag gjorde jag för första gången en Hundtårta, jätte kul present att ge bort till någon som köpt hund. Ska bli kul att ge den till dom blivande hundägarna. 
 
Bajspåsar, filt, kudde och ett gose djur till lilla hunden 
lite hundgodis
En krok att hänga hundkoppel på 
och ett leopard koppel som kommer passa jätte bra på lilla valpen när den vuxit till sig lite 
Alltid när vi gör något jag och barnen ska Filippa gör likadant med sina saker leka och slå in =) Gulligt här har hon till och med tagit en bild på sin inslagna present till sin låtsas hund =) 

Perfekt produkter inför sommaren

Hej! 
Reddville har ett samarbete med RFSU och produkter Easy Shavin det är en rakgel speciellt anpassad för intinrakning som är genomskinlig och inte löddrar, allt för att underlätta för dig om du rakar dig. Passar jätte bra då man visstas i bikini på sommaren och bikini linjen vill man få bort. 
Nice n´cool är en kompletterad produkt såsom motverkar problem som kan uppstå, strycks på efter rakning för att svalka och motverka röda prickar. 
Tack bästa Reddville 
 
Fint sommar kit inslaget i cellofan =) 
 
Vill också tipsa på att man kan tävla om en resa till Barcelona ! 
Ta en bild på temat "transparens" och du har chans att vinna en resa raka vägen till Barcelona! 
Hashtagga din bild på instagram med #seewhereyoushave och resan kan bli din. För fullständiga tävlingsvillkor gå in på seewhereyoushave.com

Snart semester pause

Hej! 
Jag tänkte snart ta en liten semester pause från bloggen =) Fast kommer givitvis blogga då jag har möjlighet och tiden finns =) 
Vi var i Dalarna över helgen det var halv bra väder men vi var ute mycket i friska luften =) Trots det blev Filippa Magsjuk i morse det är verkligen det värsta jag vet magsjukan men men så är det ibland och det var ju jätte synd om stackars Filippa men hon har repat sig och nu får vi hoppas att Nellie inte får det. 
Det är ju midsommar om ett par dagar. 
Vi hade varje fall mysiga dagar som alltid i Dalarna. Skönt att komma till landet ett tag. 
 
En annan sak är ju att jag hade tänkt byta blogg platt form men det är så struligt fram och tillbaka och har inte fått över hela min blogg till den nya och det är ju super tråkigt då jag bloggat så länge så nu får jag se hur jag gör om jag fortsätter här helt enkelt. 
 
I torsdags hade vi våran månads tjejmiddag =) Alltid lika kul att ses tack mina vänner för en mysig kväll =) 
Min fina vän Linda hade gjort så god sommrig mat mums så gott det var tusen tack för goda middagen och trevligt sällskap ! 
 
 
 
Här nedan kommer Dalarna i bilder 
Började med middag i fredags i Rönnäs =) Mc donald blev det för F och N 
N älskar Pommes inte så mycket för hamburgaren 
När vi kom till F och N farmor och farfar skulle dom gunga på nya fina gungorna 
N älskar att gunga kan sitta där i evigheter 
Detta vart F favis gunga 
Fasters Mias gunghäst är alltid lika poppis 
Glass på trappen
 
Dom tyckte det var jätte kul att åka flak moppe. 
Vart inte så mycket bilder vi var bara där från fredag kväll till söndag efter lunch, 
 
Lovar att det kommer bli mera bilder hela sommaren kommer vara lite glest kanske med inlägg nu om det är fina sommar dagar då vill man vara ute och njuta av solen och värmen. Men som sagt jag bloggar när tiden finns =) 
Puss och Kram 
 
 
 

Mys dag med min syssling och lilla söta Leo

Hej! 
Idag kom min syssling Mickis och hennes söta Leo och hängde med oss. Vi myste ute på tomten då solen lysste till och från och sedan tog vi en promenad till när pizzerian för en god avokadosallad. 
Tack för en mysig dag bästa syssling älskar att hänga med dig och Leo. Leo och Nellie lekte och det är så kul att det inte skiljer så mycket mellan dom. 
Till middag slängde jag ihop en fisk lasagne. 
 
 
 
 
 
tack gulliga Leo för F och N kort som du lagt i brevlådan =) 
 
 
Tusen tack för finaste rosan blomman =) 
 
Godaste fisk lasagnen återkommer i ett annat inlägg med recept =) 
 
 
 

Jag och Nellie hade en super mysig Sushi lunch idag

Idag åkte jag och Nellie, bara vi och åt en Sushi lunch ska försöka njuta av sista tiden nu med Nellie. Snart väntar ju inskolning och jobb. Tiden har gått fort speciellt med Nellie. 
Hon åt varje fall 9 laxbitar varav först rensade hon riset på laxen och sedan dopade hon riset i soyan, tror hon åt 5 risbitar, hon bara älskar det =) min lilla Sushi tjej
Tack Nellie för att jag får chansen att vara just din mamma, Jag älskar dig över allt annat, v
Jag fick varje fall ha min sushi tallrik i fred =) 

Jag och Nellie hade en super mysig Sushi lunch idag

Idag åkte jag och Nellie, bara vi och åt en Sushi lunch ska försöka njuta av sista tiden nu med Nellie. Snart väntar ju inskolning och jobb. Tiden har gått fort speciellt med Nellie. 
Hon åt varje fall 9 laxbitar varav först rensade hon riset på laxen och sedan dopade hon riset i soyan, tror hon åt 5 risbitar, hon bara älskar det =) min lilla Sushi tjej
Tack Nellie för att jag får chansen att vara just din mamma, Jag älskar dig över allt annat, vill alltid vara vid din sida och hålla din hand hela livet. 
Jag fick varje fall ha min sushi tallrik i fred =) 

Mina tjejer

Min fina vän Cissi har varit i Australien och jobbat och hon är så snäll och kom hem med fina presenter till mig och barnen, tusen tack finaste Cissi =) 
 
Finaste rosa scarfen 
Söta Koala ringar till F och N
Här i dom nya fina T-sirts med söta koaler på tusen tack =) 
 
Min lilla sandlåde Nellie såklart att lilla Tote bag ska vara med (theflagshipcompany) och gissa vad hon har i den fast det inte syns ? Jo virkad glass =)
 
Alltså det här trädet är så fantstiskt vackert när det blommar och jag som älskar rosa är jätte glad att det är rosa blommor 
Älskar nyklipptgräs och en välsköt trädgård det är så mycket roligare att vara ute i den då 
När man är ute nu förtiden har jag svårt att bara sitta still i solstolen det är inte som förut när man kunde pressa hur länge som helst, så jag fick ett ryck att rensa bland stenarna. 
Nelie svalkar sig i barnpoolen 

Prinsess dop Leonore

I söndags var det prinsess dop i Stockholm på Drottningholms slotts kyrka, Madeline och Chris döpte sin Leonore. Alltid kul att titta på sånt på Tv, hade velat vara där och ångrade lite att vi inte gjorde utflykt dit för vi har ju inte så långt dit.
Tog varje fall lite bilder/kort på Tv rutan, inte dom bästa bilderna men ändå roligt att ha kvar. 
Senare tog jag ett glas rose i solen. 
Söta prinsessan Loenore
söta prinsessan Estelle
Bästa Ebba Von Sydow är super duktig hon häll i ställningarna på Svt Tv
En söt lite prinsessa vilar sig i sin vagga 
 

Bästa glassarna som är super bra kalas och present tips

Min mamma virakar så fina glassar hon är så nogrann och dom blir så väl gjorda, det är verkligen jätte bra födelsedags present eller när barnen springer på kalas den är garanterat uppskattad, dop present eller varför inte på en blöjtårta. Den lilla bebisen har ju inte så stor glädje av det när den är så liten men garanterat något att ta fram senare i livet som leksak. Filippa och Nellie bara älskar alla sina glassar dom leker hela tiden med dom och Filippa vill till och med ibland sova med dem. 
Strutarna kostar 40:- st och övriga glassar kostar 30:- 
Maila mig om intresse vid köp finns: [email protected]
 
Tips på hur man kan slå in dom finna glassarna 
Glassar glassar 

Filippa i sin fina rosa pike klänning från Theflagshipcompany

Filippas rosa fina Pike klänning från Theflagshipcompany passar perfekt att ha fina sommardagar. 
Hon älskar den och är så fin i den =) 
 För att få bättre priser i webbshopen använd koden: TFCSS14EXWI ange vid ditt köp i shopen
 Boka homeparty på [email protected] 
Finaste skorna är från Kappahl älskar den här stilen på kläder sailor,
Bästa väskan så praktisk och bra och dessutom lätt att vika ihop då den tar ingen plats i fall man vill ha med den på resan. 

Recept på en god fisk rätt

I går gjorde jag ett gott recept Fisk med saffrans sås och färsk potatis enkelt gott därför tänkte jag dela med mig av det. 
ca 4 pers
Färskpotatis 10 st beror ju på hur stora dom är
2 st morötter
sparris ca 400 g
3 st scharlotten lökar
1/2 fänkål el selleri
 3tsk olja
4 dl vatten
6 msk vittvin
1 paket saffran
ca 800 g fisk (torsk) jag använde röding
färsk persilja 
ca 4 dl matlagningsgrädde
maizena mjöl
Koka potatisen i lättsaltat vatten. Dela sparris i bitar och koka i lättsaltat vatten ca 10-12 min
Skala morot och lök, hacka sedan det och fänkålen. Fräs det i olja i en kastrull. Tillsätt vatten, vin och saffran. Låt det koka upp under omröring och sedan sjuda ca 10 min Smaka av med salt och peppar. Antingen kan man låta såsen vara som den är om man vill ha mera fettsnållt alternativ annars kan man ta lite av ca 3 dl av koket och mixa det i mixer så det blir slät och sedan hälla tillbaka i en kastrull tillsätta grädde och reda av med maizena, smaka av med salt och peppar och kanske behövs lite mera vin. Låt koka samman lite. 
Hetta upp en stekpanna med resterande av olja och stek fisken på båda sidor . Servera med potatis, sparris och sås, och hackad persilja.
 
Jag gjorde både grädd sås och såsen utan 

Soliga dagar bara flyger i väg

Hej ! 
Dom soliga dagarna bara flyger i väg då man spenderar mesta delen utomhus och det är så underbart man vill aldrig att det ska ta slut och bli vinter. 
Varav därför lite frånvarande från bloggen. 
Har några inlägg att skriva och lite blider. 
 
Jag fick ett samtal från Citygross förra veckan och då jag fick veta att jag vunnit ett presentkort och hur glad blir man inte då =) Tusen tack bästa citygross det kom väl till användning. 
 
älskar min scarf som vi fick i goodibagen från Mgroup kryssningen 
 
Som sagt det har ängnats en del i trädgården, Filippa tog även en tur i sin bil till sin kompis Thea 
I sandlådan hittar man ofta Nellie 
Filippa 
Lite rörigt i bakgrunden det beror på att vi har haft fönster renovering av alla våra fönster
Filippa i sin klänning från Theflagshipcompany 
Kommer fler inlägg och även recept på fisk rätten jag gjorde i går =) Nu måste jag duscha barnen 
 
 

Recept på Tacoköttfärsbiffar

 Egengjorda tacobiffar, salsa, kvarg,burgur
 
400 g nötfärs
2 msk ströbröd
1/2 dl mjölk
taco krydda efter hur stark du vill att dom ska bli jag hade även lite kebabkrydda i
salt och peppar
2 msk smör till stekning
Låt ströbrödet svälla i mjölken i minst 10 minuter. Riv löken. Blanda färsen med ströbrödsblandningen och lök, krydda med salt, peppar och mexikanska kryddor. Forma färsen till jämna biffar och stek dem i smör.
 
Salsasås: 
krossade tomater med smak vitlök
extra vitlöks klyftor ca  st el beroende på hur mycket smak man vill ha 
färsk basilika
salt och peppar
en liten skvätt basamvinäger
 
Tomat/majs och gurk mix
2 st tomater 
en liten bit gurka 
1/ gul lök 
1/2 rödlök 
en liten bit salladslök 
färdig sallads dressing på en liten påse
olja
Hacka allt och blanda ihop tillssätt dressingen. 
 
Servera kvarg och burgur och en grönsallad till
 
 
 

Regbågens Barnkläder

Härom veckan var jag inbjuden till ett butiksevent "Regnbågensbarnkläder" som fina, proffsiga Jessica driver och äger. Hon verkligen urgullig och tar hand om sina kunder på bästa sätt, den personliga servicen som ger det där lilla extra. Det finns massa märken och butiken är specielterat sig på massa märken med mönster. Märken som: Molo, Cadeau, Geggamoja, Didriksson, Nova Star, Villervalla, Luddiss och Maxomorra. 
 I Goodibagen som var personlighets plockad utifrån kille/tjej storlekar så fick jag en Onepease till Filippa lite stor var storlek 110-116 men den kan hon växa i =)
 
Så i morse innan jag klivit upp och Filippa och Nellie klev upp förre mig så kommer Filippa in till mig i klädd i sin maxmorra onepease, hon dragit på sig den helt själv, där stod hon söt som socker i den. Jag hade lagt den uppe på hennes byrå för att den sedan skulle hanmn i hennes låda men hon tyckte det var kul att sätta på sig den. Så hon fick äta frukost i den och hon ville genast att vi skulle ta kort och gissa vad hon ville ha med på kortet, Tote small bag från Theflagshipcompany 
Hon är så gullig när hon vet vad som passar ihop och matchar bra tillsammans, undra vem som skolat henne =) 
Hon sa att Totebagen var likadan rosa som det hon har på sig likaså när hon hade en cersie rosa hårsnodd så sa hon likadant, undra vad det kommer bli av henne. När jag sa till henne att det är en mysdress då sa hon direkt då vill jag äta ostbågar i den på fredag på myskvällen =) 
 
Om ni vill kolla in märket Maxomorra eller dom andra märkerna klicka HÄR för att komma direkt till Regnbågensbarnkläder !!! 
 
 
 
 
 
 
Filippas nagellack kan inte vara mer passande till outfiten 
Gissa vems lilla hand som kom med =) 
Min stora smarta 3 åriga Filippa 

Tips på snygg,enkel,stilren vagn " Silver Cross"

 
Är ute och letar efter den bästa  vagnen och hittade den här snygga och enkla stilrena vagnen föll direkt för den hittade den hos bästa Jollyroom, Det är verkligen en lättkörd och smidig duovagn i snygg design, lätt att bära och smidig att fälla ihop.Denna skulle verkligen passa Nellie jätte bra då hon är så liten för sin ålder och hon kommer förmodligen åka vagn länge.
Lättviktschassi, vändbar sittdel och rymlig varukorg. Med andra ord den perfekta resevagnen, ha i bilen vagn eller smidig om man åker kommunalt men framför allt om man är ute och reser. 
Alla bilder är lånade från Silver Cross webbsida
Kan bara beskriva Silver Cross med 4ord : SNYGG; SMIDIG, STILREN, SMÄCK såklart det bara kan vara SILVERCROSS som kan beställas direkt från JOLLYROOM
 
Silver Cross är ett lättviktschassi som lät vikts ihop och blir kompakt och enkel att förvara. gjord av aluminium blir den lätt och smidigt som stark och tålig. 
Går att klicka på babyskydd
 
 
Silver Cross är robust men lätt duovagn som kan användas direkt från födelsen. Liggdelen Babynest är perfekt för nyfödda, när barnet senare växer byts det lätt ut mot sittdel som kan fällas och vara vänd mot sig eller ut mot omgivningen. 
Silver Cross har rymlig varukorg som viks ihop med vagnen. Sufletten och tyget som är gjort av hållbar tyg och är avtagbart för enkel rengörning. Sufletten har ett tittfönster och är ett utmärkt UV-skydd. 
 
 

Absolut Torr/ Sheroshop

I veckan fick jag ett vip-utskick från Reddville och absoluttorr. Hur passande är inte det just nu dom varmare tiderna som vi har framför oss just nu. Jag har en tendens att få¨så varma fötter och dom svullnar och blir svettiga så  det kommer väl till användning på mina varma sommar fötter. 
Absolut Torr hjälper dig att slippa oroa dig för svett. Absolut torr är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Absolut Torr är effektiv mot all typer av svettningar, som tex armsvätt, fotsvett och handsvett. 
Det finns smarta Absolut Torr Wipes som är enkelt att ha med i väskan eller så finns det Absolut Torr Dab-on som är en mindre flaska som inte tar stor plats i tex nässesären som man kan ha med på sin resa. 
Absolut Torr Wipes är super bra att smörja in på fötterna och på så sätt kan man hålla sina fina sommarskor fräscha hela sommaren utan tåbira lukt !!!!
 
Just nu får just du få ta del av kampanjeerbjudandet där man kan köpa Absolut Torr frakfritt i den nylanserade Sheroshop. Erbjudandet gäller till 30/6-2014 ange kampanjkoden Torr i kassan. Klicka HÄR för att komma direkt till Sheroshops sida 
 
 
Tack snälla Reddville och Sheroshop för utskicket =) Trevlig sommar önskar jag er med =) 
 

Theflagshipcompany kläderna

Min Filippa i kläderna från Theflagshipcompany   finn kombination Marint och cerice 

Tandläkaren

Idag skulle jag äntligen till tandläkaren efter många ombokningar och flyttning av datum så fungerade det idag. Tog med mig Nellie och hon var snäll och somnade i vagen. Tandläkaren tyckte jag hade sköt mina tänder jätte bra =) Underbar känsla att gå där i från med rena fiina tänder.  Efter tog vi en sväng på stan när jag ändå var där. Hittade ett på skor på H&M och några smycken på Ur och penn. 
Senare inlägg ska jag lägga ut receptet på taco biffarna som jag gjorde till middag igår. 
 
 
passar till sommar outfiten med klänningar 
Dessa såg så sköna ut och det var dom också, så var det bra pris med rena fyndet 300:- kostat 699:- 
 

Shoppa fina kläder från Theflagshipcompany med min kod

Vill påminna om min kod som man kan använda i webbshoppen så får man samma priser som på homeparty. 
 
använd denna vid köp i webbshop: TFCSS14EXWI
min Nellie i sin fina klänning från Theflagshipcompany 

Boka homeparty Theflagshipcompany

 
 
 
Passa på att boka ditt homeparty innan midsommar fina erbjudande,
 

Ha ett party och detta erbjudand fås :

Handla för på 500:- få 100:- rabatt på nästa köp

Handla för på 1000:- få 200:- rabatt på nästa köp

Osv……

Kampanj gäller V 23-24

Rabatt och frakfritt:

Köp ett set och få 20% rabatt samt fri frakt

Sofie sweater & Svea skirt

Molly top och Alice skirt

För att boka ditt homeparty maila mig på: [email protected]

 

 

 Finaste jackan från Theflagshipcompany
vikt upp ärmar och dragit åt den i midjan så sitter den jätte bra, lite lång men det kan ju en kappa vara ! 

Girls night out by sea taxfree shopping och maffiga goodibagen

Girls night out by sea hann vi med shopping i Taxfreen. På söndagen direkt efter frukosten mellan 9,30-10 fick vi VIP shopping i Taxfreen, perfekt då det var lungt och skönt och man kunde handla i fred och slippa köa. 
Jag hade lite saker som jag visste jag skulle handla så hittade allt, perfekt =) 
No7 är det bästa ansikst vård enligt mig och jag har fastnat för det märket. och det är prisvärt i Taxfreen kostar 125.- dag el natt kräm annars i butik över 200:- Dom hade även börjat med makeupstore och lite bättre priser även på det. 
I den maffiga goodiebagen fick vi massa bra produkter.
Tusen tack Mgroup för en supertrevlig kryssning och den maffiga Goodisen =) 
 
Köpte varsin barbie docka till F och N, sedan tipsade Anna mig om hårborsten som är bra om man är hår öm, perfekt till N och F. Både Malin och Anna köpte en sådan och då köpte jag också en sådan och bra är den verkligen. 
Tangle Teezer heter den och som sagt den är mjuk och det känns knappt när man borstar.
Dessa smarta behållare fanns att köpa och man fyller sin favorit parfym i den och tar med sig den på resan. Den går inte sönder och man riskerar inte att få parfym i hela väskan. 
Massa goda dofter 
Makeupstore tillhör ett ut av mina favorit märken när det gäller smink 
 
 
Champange här med snygg design på flaskorna
Goodibagen fanns det massa bra produkter, fattas dock chipspåsen och en hammarby halsduk
 
 
Tack fina Malin och fina Anna för att ni var bästa rummisarna, är så glad att jag lärt känna er =) 
 
 
 
 
 
 

Girls night out by sea

I lördags drog vi ett gäng ca 60 pers på kryssning Girls night out by sea som annordnades av Mgroup PR och Event.
Vi var ett gäng Bloggvänner som kännde varan innan, alltid lika trevligt och härligt när vi ses. Det varit ett fart fullt dygn med massa roligheter, god mat, trevliga människor, taxfree shopping m.m
Mot båten Birka Crusies
Mina hytt vänner Malin och Anna . Vi möttes upp på terminalen innan. 
Mathilda höll oss sällskap i väntan på vi skulle få hytterna 
Vid minglet bjöds det på gott att dricka 
Minglande bloggare 
Julia, Anna och Camilla 
Mgroup välkomnade oss, Madde som brukar hålla i det kunde tyvärr inte följa med så hennes kollegor fick ta hand om oss 
Alla fick varsin goodiebag 
 
Vinst bordet 
Jag hade turen och vann något för håret.Berättar mer om det i ett annat inlägg
 
 
 
Fina Catarina Hurtig kom och minglade med oss, hon och söta lillkillen matchade varandra jätte bra, hon är alltid så glad och trevlig och har ett varmt hjärta 
 
 
 
 
Jag och fina Anna 
Tallrikar från middags buffen 
Vi tog lite luft ute på däck 
Fina Julia 
Fina Mailn 
Fina Camilla och fina Anna 
Mailn 
Roliga och fina Sofie är alltid så glad 
Frukost är alltid så gott 
Solar på däck 
Jag  i min Theflagshipcompany T-shirt (146-152) den är jätte mjuk och skön 
upptagna tjejer 
Avslutades med en gemensam lunch 
Man fick välja på fisk eller
kött 
 
Mer om innehållet och min vinst kommer i ett annat inlägg =) Tack alla fina tjejer och Mgroup för ett trevligt dygn med er =) 

RSS 2.0