En trevlig söndag !

Jag och David är ju aldrig lediga tillsammans nuförtiden 2 söndagar i månaden kan vi hitta på något.
Så igår begav jag mig till Ikea på morgonen hämtade systeryster som hängde med, jag skulle köpa ramar.
Väl hemma igen så tog vi corvetten och åkte till Nacka till en inredningsbutik som David skulle vissa mig och tro mig det är inte ofta han vill åka och shoppa med mig. Vi ska ju inreda toan den är inte riktigt klar ännu men snart. Sen åkte vi runt lite till drottningholm det är ju så kul att åka den bilen det är sånt tryck i den jag lovar. Jag fick välja vad jag ville i butiken men det var så mycket fina saker jag blev alldeles vet inte vad jag vill ha. Tänk det är väl konstigt när man får chansen köpte jätte fina Sia rosor 10 st vita var jätte nöjd över dem. Sen har vi köpt en  jätte fin tavla som sattes upp i vardagsrummet den passar super bra där.
Till middag blev det rester som vi hade i kylen. Sen blev det tv kväll. Jag eller vi är ju 2 riktigt tv älskare (varjefall jag) Har stenkoll på alla program och har mina program som måste ses varje kväll. Men nu är sommaren här och det är lika med att alla program är slut vilket är skönt på ett sätt då man vill vara ute och njuta av solen och sommar kvällarna.

Idag var det segt att gå upp hatar måndagar =((((
Men tog mig igenom dagen. Väl hemma fick jag ett ryck då sprang jag 5 km det var jätte skönt efteråt.
Lagade middag det blev GI middag ska nu börja äta ett föjt mat schema i 3 veckor och det ska inte fuskas något vill jag lova. Det blev halloumi och stekta rödbetor med sallad. Jätte gott !
Sen var det sista avsnittet av Hollywoodfruarna =(
Lite bilder från helgen;Systeryster Therese och från inrdningsbutikenoch jag sola på rasten på lunchen idag.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen