Bambino tävling ❤

Hej!
Fick 2 st jätte fina och praktiska hakklappar skickade hem till mig dom jag tänkte Lotta ut på bloggen så ta nu chansen att delta dom är jätte fina och super praktiska att ha med sig i väskan, lätt att torka av och så skyddar man kläderna !

För att delta behöver du lämna en kommentar i fältet nedan om varför just du ska vinna genom att dela med dig av dina kladdigaste matminnen tillsammans med din lilla guldklimp.
Så det är enkelt ta chansen ❤bambino är bra ❤


Kommentarer
Postat av: Therese och anton

Finns inga kladdiga matminnen ännu ända jag kan säga nu är att Anton slukar en nappflaska på under minuten och avslutar med en manlig rap. Puss och Kram

2012-11-05 @ 21:36:05
Postat av: Sofia & Lukas o Emma

Oj, jag har massa kladdiga minnen fr när Lukas var liten! När han började äta själv slutade väl i princip varje måltid med att hela ansiktet var kladdigt och händerna och till råga på allt så ville han pilla lite i örat och passa på att gnugga lite i ögonen så mat klibbade i både ögon o öron! Underbart! :-)

Emma äter inte kladdig mat själv än, men även hon har visat prov på att hon kan kladda, främst genom att ta tag i skeden med mat på och kladda ut det el helst slå på skeden så maten flyger iväg! :-)

2012-11-08 @ 19:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen