Loppiblogbag Jul

Bästa Loppi skickade ut en jätte fin och bra Blogbag som alltid är det super bra produkter som man får testa är så glad över att jag får chansen att testa så super tack Loppi 
 
 
 
 
I Loppiblog bag Jul fanns det produkter: 
#Krav-och Fair Trade- märket från Indiska.
Kaffet är producerat med hänsyn och respekt till natur, klimat, djur och människor.
Fair Trade handlar i första hand om rättvisa arbetsvillkor. Kaffet finns i smakerna choklad, hasselnöt, kardemumma och christmas. 
# Fina mönstarde Strumpor från Indiska 
# Ljusslinga från Indiska. Vid sidan av julgransdekoration är de batteridrivna ljuslingorna från Indiska alltd lika populära. en variant som passar bra till jul- och nyårsdukningen eller varför inte vid pepparkakshuset. 
# Palmolive mediterranean Moments duschcreme med extrakt av arganolja och mandelextrakt. Den exklusiva Arganoljan kommer från Marocco och framställs från nötterna på argantträden. oljan är känd som mirakel-oljan med ett mycket högt innehåll av E-vitamin och andra antioxidanter.Mandelexrakten ger en feminin och härlig doft. 
#Palmolive Magic softness Tangerine, lite magi i vardagen kan både barn och vuxna må bra av, och det är precis vad Magic softness skumtvål erbjuder. Med härligt skum direkt från pumpen, trollas bakterier och smuts bort och händerna känns rena, fräscha och behagligt mjuka. 
# Ajax Kitchen och Grease med helt ny Ultra-fettbortagande fromulering, förbättrad effektivitet och mer aktiva ingredienser. Tuff mot ingrott fett, smuts och matrester som köksfäkt och grillgaller. Osynlig skyddshinna som gör nästan städning lättare. Skonsam mot alla ytor och med behaglig citrondoft. 
Ljusslingan passade bra vid pepparkakshuset 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen