Loppiblogbag

Har fått chansen att testa Loppiblogbag Gravid och baby ! 
Så kul att man får chansen att testa och dessa produkter passar min Nellie jätte bra. 
Tusen tack bästa Loppi för att jag får loppiblogbagen=) 
 
# Philips Avent natural nappflaska, Nappflaskan är bröstformad och dinappsom ger en naturlig spärr som påminner om bröstet. Detta medför att det blir lätt för barnet att både ammas och flaskmatas. 
Nellie har alltid älska denna nappflaska och hon älskar fortfarande den, nappflasken är helt klart en favorit enligt henne.
#Philips Avent grown up cup. Med Philips revolutionerade Avent-mugg blir det enklare för småbarn att dricka ur mugg utan att spilla. Den unika spillsäkra ventilen aktiveras med läpparna så att barnet kan dricka från muggen på samma sätt som från en vanlig mugg. Den passar Nellie utmärkt då hon hela tiden sitter och vänder upp och ner på den och allt oftast hamnar på bordet.
#Natusan first touch lotion- mild och lättabsoberad hudlotion, utvecklad för nyfödda, återfuktar din bebis hud och används när huden känns torr, tycker den är superbra då jag har testa massa olika och denna tillhör en utav favoriterna.
# Natusan first touch bath- mild flytande barntvål utvecklad för nyfödda. Tips för äldre barn; häll i barntvålen innan du tappar upp vattnet så får du ett härligt och milt skumbad.
# Natusan touch baby oil- skyddande och återfuktande barnolja, utvecklad för nyfödda. Smörj in din bebis hud för att återfukta direkt efter badet eller när huden känns torr. Älskar att smörja in Nellie i den oljan luktar bebis och hon blir så mjuk i huden. 
# Natusan first touch zinksalva- zinksalva, utvecklad för nyfödda, är bra att använda vid första tecken på röd och irriterad hud i blöjområdet. 
# Folksams praktiska barnkit som är perfekt att ha med sig i bilen eller väskan, Innehåll: vattenavvisande plåster, skavsårplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm
 
loppiblogbag från bästa Loppi
Bästa nappflaskan, perfekt då Nellie behöver en ny då hennes 2 andra är utslitna. Ha ha välanvända 
 
Perfekt att ha i Bilen eller i väskan 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen