Tips på tävling !

 
 

I samarbete med Spely.nu presenterar vi nu en utav våra bästa tävlingar någonsin. Du och din familj har möjligheten att tävla om en utav Spely’s absoluta storsäljare – lekstugan TOM värd hela 8300 kr!

Lekstugan är i lite större modell med ett loft som extra rolig detalj. Golvytan är 3,8 kvm och lekstugans takhöjd är 228 cm. Via en stege kommer barnet enkelt upp till loftet där de kan kika ut genom ett fönster för en spännande utsikt.

I vinsten ingår fri leverans inom Sverige och stugan levereras omålad med färdiga väggsektioner som du enkelt bygger ihop själv (med hjälp av steg-för-steg instruktioner). Sen kan du sätta din egen prägel på stugan med valfri färg. I lekstugan ingår fönster i plexiglas, fönsterluckor, blomlådor och dörr. Stugans mått är: bredd 220 cm x djup 180 cm x höjd 228 cm. Stugan är väderbeständig, UV-resistent och maximalt barnsäkerhetsanpassad. Lämplig för barn i åldern 3-10 år.

En lycklig vinnare får lekstugan TOM och utöver det så får också hela 8 personer generösa presentkort hos Spely som har allt i från lekstugor till gungställningar. Den här tävlingen vill du bara inte missa!

• 1:a pris: Lekstugan TOM 3,8 kvm med loft, värd 8300 kr. • 2-4:e pris: Presentkort på 2000 kr/styck hos Spely.nu • 5-9:e pris: Presentkort på 1000 kr/styck hos Spely.nu

Gör så här för att vara med och tävla: 1.) Dela denna länk på din Facebooksida (se Dela-funktionen under inlägget). OBS! Delningen måste vara offentlig. Har du en blogg eller Instagram (tagga @barnshopping_se) så är det ett plus om du delar där också!

2.) Lämna en kommentar nedan med en kort motivering (max 2 meningar) till varför du vill vinna. Skriv också ned ditt Facebook-alias så att vi kan hitta din delning. Din kommentar måste först godkännas av oss innan den dyker upp i kommentarsfältet nedan.

Tävlingen avslutas ons 24/6 kl 21.00. Vinnaren kontaktas personligen via mail. Lycka till!

Gå in HÄR för att tävla klicka på tävlingar !!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen