Loppibagen

Hämtade ett paket på posten Loppibagen från Loppi
, Tusen tack för att jag får chansen att testa produkterna bästa Loppi. 
 
Massa bra produkter : Blackberrie- mealbar, Supernature- Purley Greens Max, Nya Vitalinea PRO från Danone är ett gott, naturligt proteinrikt mellanmål i portionsförpackning. Den består överst av naturell yoghurtkvarg som både mager och mättand, och i botten finns en god frukt- eller bärkompott,
Friggs Te +, vårläsning av bok, sun-kissed Bronzing Minerals- Sheer Cover, Step by step från ekorrens ekologiska godis. 
step by step från Ekorrens Ekologiska Godis. Sura fotavtryck med smak av citron, äpple,hallon, svartvinbär,ananas,körsbär och apelsin. Ekorrens ekologiska smågodis har smaker och färger från riktiga frukter, växter och bär. Inga konstgjorda färg- och smakämmnen eller syntetiska sötnings- och konserveringsmedel. Inga konstigheter bara 100% naturligt gott. 
Friggs- Te  plus sockerbalans är ett rooiboste berikat med krom. Krom bidrar till att behålla kroppens normala blodsockernivåer samt gynnar en normal omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. Sockerbalansen är ett fylligt te med kryddig smak av chi som kombineras med en djup och söt smak av choklad. Efetrsom sockerbalanse är ett rött te är det helt fritt från koffin. 
Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover. Finmalda mineraler ger en perfekt balans av shimmer och färg till ansikte och kropp. Innehåller en unik kombination av multifärgade mineraler som ramar in och accentuerar ansiktets linjer. Sun-kissed Bronzing minerals ger en frisk solkysst lyster och en vacker sista touch till din make up. Passa alla hud typer.
Supernature Purely Greens Max är ett kraftfullt och avancerat supermatkomplex som är speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter. Den ger ett brett spektrum av proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer. Den är rik på näring som kan ge ytterligare energi i vardagen, bland annat bidrarjod och järn till normal energiomsättning. 
blackberrie_LSHP Mealbar från Naturdiet. Blackberries är en produkt med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll, sk LSHP (Low Suger High Protein) Den är berikad med 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler. Bara 1 g socker per bar. 14 g proteinper bar.En bar ger 190 kcal. God smak vit choklad och svarta bär. 
Spännande vårläsning från Harlequin Boken " Min så kallad kärlek" och Vårkänslor, perfekt att ha i handen i solstolen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen