Deichmann och Caroline Blomst samarbete

 
 

Caroline Blomst för Deichmann
Svenska modebloggaren lanserar sin egen skokollektion

Street style ikonen och modebloggaren Caroline Blomst lanserar en exklusiv skokollektion tillsammans med Deichmann, Europas största skoåterförsäljare. Den begränsade ”Blogger Collection by Caroline Blomst” kommer vara tillgänglig från och med våren 2014 exklusivt på Deichmanns onlinebutiker i Tyskland, Danmark, Sverige, Italien, Österrike, Polen, Schweiz och Storbritannien. 
Deichmann driver 13 onlinebutiker världen över. 
 
Hennes stil är härligt avslappande, både ledig och elegant; och detta har varit hennes framgångsrecept. 
Sveriges Caroline Blomst anses vara en föregångare i världen av modebloggar och är en av de obestridliga stjärnorna på den internationella scenen. Mer än 1,3 miljoner besökare från hela världen läser hennes blogg ”Carolines Mode” varje månad. 
”Vi älskar Caroline Blomst minimalistiska men ändå rockiga stil, som hon själv har beskrivit som ’Stockholm möter Paris’”, säger Ulrich Effing på Deichmann. 
”Hon är den perfekta partnern för vårt första bloggsamarbete!”


Den tidigare modellens skolinje omfattar tio moderiktiga skapelser. Tillsammans med Deichmanns designteam har Caroline Blomst sammanställt en skokollektion som specifikt tilltalar modemedvetna skofans; sexiga höga klackar, hippa loafers och en trendig T-strap modell i Caroline Blomst färgerna vitt och svart med detaljer som spets, nitar och spännen. Kollektionen innehåller även ett par coola sneakers i pixelmönster och en somrig slipper med kamouflagetryck. Priserna på de olika modellerna varierar från 169 SEK till 449 SEK. 

Caroline Blomst själv är mycket nöjd över resultatet: ”Dessa skor speglar min stil perfekt; enkla med det lilla extra. For mig är skorna det viktigaste i varje outfit.” 

En stjärna bland modebloggare 
När Caroline Blomst lanserade sin blogg "Stockholm Street Style" år 2005 tillsammans med hennes partner Daniel Troyse var hon en av de första bloggarna i modevärlden och hon kunde inte förutse vart detta äventyr skulle ta henne. "I början var det bara en hobby. Vi gick ut på gatorna i vår hemstad, fotograferade människor som bar kläder som vi gillade och la ut bilderna på nätet, "minns Blomst.
 


Idag är dessa två Stockholmare på väg minst fem månader om året och söker fram det bästa Street style modet i Paris, London, Milano och New York. Det har gått en lång tid sedan bloggen – som sedan dess expanderat till den mycket större bloggen ”Carolines Mode” – var bara en hobby. Idag driver Caroline Blomst ett internationellt modeföretag och har lanserat sig egen kollektion som hon säljer i sin webbshop på carolineblomst.com


 
 
 
 
 
 
 
 Det nya samarbetet mellan Deichmann och Caroline Blomst, som kommer säljas exklusivt på Deichmanns onlinebutiker från och med måndag, den 3 mars!
Klicka in på 
Deichmanns för att se allaövriga  fina skor dom har
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen