Original Mineral hårvårdsmärke lanseras i Sverige

Original Minerals är en hårvårdsserie som kommer från Australien och har nu lanserats i Sverige. Kommer säljas på urvalda salonger i Sverige från Januari 2014.
Jag har testat om schampoo och balsam och håret får mera liv och ger fin volym känns att det är kvalitet produker som är dryga men bra för håret. Kan rekomendera produkterna om du springer på dom på någon salong i Sverige. 
Snygga och stilrena flaskor 
 

 

Original Mineral är de ursprungliga pionjärerna inom ammoniak- och PPD-fri hårfärg, ett modemedvetet varumärke som överbryggar klyftan mellan det naturliga och det lyxiga. 

Original Thinking. Original Minerals filosofi är att ett friskt hår är ett hår fritt från stress. Idag utsätter vi vårt hår för stor stress genom användandet av kemikaliska ingredienser i allt från hårfärg, stylingprodukter och hårvårdsprodukter.

Original Minerals produkter är fria från starka kemikalier och innehåller kvalitativa inhemska australienska ingredienser, eteriska oljor och mineraler som är skonsamma mot håret och miljön, utan att tumma på kvalitet.O&M grundades av Jose Bryce Smith och hennes man Alan, en passionerad hårstylist som på grund av starka kemikalier från vanlig hårfärg fick svåra hudproblem och nästan var tvungen att ge upp sin karriär som frisör. Det var ammoniak, ett vanligt medel i hårfärg som visade sig vara problemet. Jose och Alan började därefter sökandet efter mer skonsamma ingredienser och upptäckte snart att det fanns alternativ som var minst lika effektiva, men utan de skadliga aspekterna.

“Jag har alltid varit passionerad över naturliga produkter, hälsa, välmående, mode och ville föra samman dessa intressen, och överbrygga klyftan mellan det naturliga och det lyxiga”, säger grundare Jose. 

Resultatet blev det professionella salongsmärket O&M, Original Mineral. O&M blev genast en favorit hos salonger och hårstylister samt av stjärnor som Victoria’s Secret modellen Miranda Kerr, Rachel Zoe och Cameron Diaz. 

Hjärtat av O&M är CCT, Clean Colour Technology, ett unikt färgsystem som är permanent hårfärg utan ammoniak, PPD och resorcinol. Produkterna Mineral CCT, innehållande 99 nyanser, och Liquid CCT, med 39 högglansiga nyanser, är nästa generations professionella hårfärg. Utöver CCT så har O&M en hårvårdande serie och en stylingserie innehållande produkter med Australienska inhemska ingredienser och mineraler.

I den hårvårdande serien ingår shampoo och balsam för alla hårtyper; normalt, torrt, tunt och fint och en återfuktande mask, en proteinmask samt Original Detox - ett shampoo och balsam för den ultimata hårdetoxen. För att håret ska må så bra som möjligt har O&M utvecklat en trestegs metod för just detta; 3 Step Cleanse som går ut på att detoxa, rengöra och återfukta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen