Mysigt dygn med familjen på Grand hotell saltsjöbaden Spa

Igår fredag hade vi länge tillbaka planerat att göra något hela familjen. Vi pratade om skansen, akvariet, junibacken eller på hotell och spa/bada. Filippa fick välja och hon sa direkt bo på hotell. Så då bokade vi Grand hotell Saltsjöbaden, mycket för dom hade pool och Spa där. Och vi ringde och frågade om barn fick följa med och det fick dom. Vi checkade in kl 15 tiden i går och vi hade den bästa sviten Frank senatra hur fin och stor som helst. Man sov högst upp i tornet, mellan plan var det ett jätte badrum och längst ner var det vardagsrum  m.m. 
Vi gick direkt ner och badadade i poolen och jauqzzin. Både Nellie och Filippa skötte sig exemplariskt. Sedan vid 19 tiden åt vi middag i hotellets restaurang och jätte god förrätt skagen med löjrom och varmrätt biff med rödvinsås och dessert orkade vi inte. Barnen var super snälla vi var lite nervösa innan just med tanke på att det var första gången dom åt på restaurang. Men nu vet vi det fungerarde och man måste testa för att se hur det är. 
Vid jauquzzin tidigare träffade vi ett annat jätte trevligt par dom vänntade sitt andra barn. Vi sa till dom att dom gärna fick komma efter middagen till oss och så dök dom upp och vi hade super trevligt och satt och pratade till kl 03,00 hoppas vi kan hålla kontakten ! 
På morgonen åt vi frukosten på rummet och sedan hade jag bokat in fot behandling i 60 min så skönt var det. 
Vi checkade ut vid 13 tiden och åkte föri mc donald på vägen hem. Så nu ska vi bara slappa i soffan men kan säga att vi haft en super mysigt dygn och vi behöved verkligen göra detta hela familjen då vi inte gjort något ihop på 3 år. 
 
Bilder från Grand hotell Saltsjöbaden kommer i ett senare in lägg då det är litw strul men neddladningen ! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen