bObles event

Igår var jag och Nellie (Filippa med men valde att ha henne på dagis) inbjudna till bObles tummeltid event som fina Jenny och  fina Lina ordat, tusen tack för att vi fick komma och leka med er och tack för fina Goodibagen =) Jenny och Lina är 2 ur gulliga tjejer som jag är glad att fått lära känna är alltid lika glada och trevliga.  
Eventet var i butiken Illums Bolighus som ligger i Kunsträdgården. Välvärt ett besök så mycket fina saker ! 
 
bObles är ett Dansk märke och hur bra leksaker är inte det här, så funktionella och kommer verkligen till nytta på alla sett det spom är bra med dom är att barnet kan växa med dem och dom tycker att dom är roliga och barnet får utmaningar och blir glada.
bObles har skapat fem blivande tummelikoner som var för sig representerar helt naturliga och grundläggande element i barnets utveckling. Lek och "Den glada kroppen" är utgångspinkten för bObles tummelikoner. Att vara i rörelse ska vara underbart, skönt och jättekul och barnet kan i princip inte röra sig för mycket. 
 
Från det att barnet är mycket litettills det börjar skolan och fortsätter vidare ut i livet bör rörelse vara det centrala i barnets motoriska, men framför allt glada utveckling. Utmaningar för kroppen är lika med erfarenheter för kroppen för kroppen och ger en glad kropp. det är den här utvecklingen vi kallar " Den glada utvecklingen". Läs mer om bObles tummelikoner på www.bObles.dk
Följ bObles på facebook 
 
Är grymt imponerad av dessa och kommer defeintivt att inhandla till tjejerna super bra presenter att ge bort så tips på bra fuktionella och användbara saker helt enkelt.
Dom är ju super bra för det motoriska och bObles är mest för barn mellan 0-5 år men man kan ju såklart använda dom när dom är äldre med då som inredning eller möbler i barnens rum dessutom blir det inga märken i golvet av dom och dom är slit starka i matrialet också en snygg design på möblerna. 
 
Här Jennys gulliga son som leker runt med bObles
Gillar den rosa kycklingen =)
fika till barnen =) Fint ordnat 
20140319-150159.jpg
Fina Jenny och fina Lina deras bloggar är några av mina favorit bloggare bilden är lånad från Liniz
Även vi föräldrar fick bekanta och teta bObles och det var riktigt kul så varför inte leka och ha kul med sina barn !
Alla har nytta av bObles klicka på Linas blogg så får ni se huir jag balanserar
Nellie älskade dem 
vita rosetten kommer från bästa Byengberg
här är Linas gulliga son i full fart på bObleserna 
 
 
Nellie fikade på en bObles puff 
Tack för fina Goodiebagen 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jättekul att du och Nellie kom :) Kramar

2014-03-19 @ 17:45:22
URL: http://blogh.alltforforaldrar.se/morsanj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen