Possetivt besked

Idag var det dax för sjukhus besök för lilla Nellie som jag hade ångest när jag satt och väntade i väntrummet, visste ju inte om svaret skulle vara glädjande eller sörjande. 
Men läkaren sa att hon inte hade CF sjukdomen åh vilken lättnade det var att få höra det, så skönt att slippa den sjukdomen. När jag gick där ifrån var det som någonting lättat från mina axlar. 
Så nu kan dom utesluta den sjukdomen från utredningen. Dom kommer fortsätta utredningen för han var ärlig och sa att dom inte vill släppa Nellie med den kurvan som hon har. Hon ligger så kraftigt under så nästa steg är att kolla refluxen men vi kommer av vakta ett tag hon har blivit testad så mycket senaste tiden så vi kommer gå tillbaka till Järva barnsjukhus för att därifrån utreda vidare. HLäkaren sa också att man kan gå in närmare och kolla hormonerna på Nellie om det är någon där som saknas och gör att hon inte växer. 
Så fortsättning följer men är så glad att hon är frisk från CF sjukdomen. 
Lilla Nellie är ju så med i sin utveckling annars så glad och framåt tjej men önskar henne bara lite mera tillväxt.
För lilla fisen växer ju aldrig ur sina kläder stackarn har fortfarande storlek 68 i vissa kläder men men så är det och bara acceptera att så är det och tänka possetivit för hennes skull. 
Hon hade såklart gått ner idag när hon vägdes 8065 och i tors på bvc vägde hon 8165 =( blev depp när jag såg det på vågen och man hoppas hoppas ju varje gång att det ska vara mer än vad det är. 
Men men ta nya tag och nya andetag och tänka possetivt det är det ända rätta. 
 
Bild i repris =) 
Folk säger ofta när man står i kö, mataffären, bussen eller var som helst att gud vilken söt och gullig tjej. Så det är väl det lilla Nellie får leva på att hon är söt och inte så stor =) 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Söta fina Nellie! Tänker på er massor Jessica, måste vara så tufft detta. Hoppas de snart hittar något men skönt att det inte var cf.
Ta väl hand om dig och dina flickor. Hoppas vi ses när vi är i Stockholm och hälsar på Lisorna nästa gång :-) kramar Magda med familj

2014-03-20 @ 20:33:18
Postat av: Jessia

Det behöver ju inte vara något men det känns så märkligt att hon inte tassar upp så mycket i vikt, det ända jag ville från början var att dom satratade en utredning för att då vara säkra på att det inte är något för om det skulle vara något så är det bättre att hitta det tidigt i livet. Hoppas vi ses snart fina Magda ta hand om dig och familjen massa kramar från mig

2014-03-21 @ 12:10:22
Postat av: Anonym

Tyvärr är det ju så i sjukvården att man måste vara "på" jättemycket själv. Det är tur att Nellie har en mamma som är tuff :-) ! Håller med dig helt, om det är något så vill man ju såklart att de ska hitta det tidigt. Men det är ju precis som du säger att det kanske inte är något alls. Nellie kanske bara är mindre och vi alla är ju olika! Och det är ju tur det! :-)
Många kramar till er och trevlig helg!

2014-03-21 @ 21:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen