Nivea sensitive

Perfekt lägligt kom dessa produkter då jag precis hade slut på mina krämer. Tycker om att köra allt i samma märke. Nivea sensitive är för känslig hud och nu kallare tider så är huden alltid lite mera känslig. 
56% av svenska kvinnor upplever nämligen att de har känslig hud och för dessa kvinnor finns Nivea Sensitive Face care, en ny linje med hudvårdsprodukter som återfuktar ansiktet och motverkar de tre tecken på känslig hud, rodnad, stramhet och torrhet. Dessa är typiska kännetecken för känslig hud kan tex komma från faktorer som stress, luftföroreningar, kyla, vind och annan yttre irritation. Nivea Sensitive minskar rodnad, stramhet och torrhet och är utan parym, parabener och färgämnen. 
Klicka HÄR för att läsa mer om produkterna. 
 
 
 
Nivea Sensitive Day creme: lugnar känslighy, med lugnade lakrisekstrakt, vårdande dexpanthenol och druvkärnolja, tillför fukt, minskar och förebygger rodnad, stramhet och torrhet, med solfaktor 15
 
Nivea Sensitive Night creme: Parfyfri, fuktighetsbevarande formula, återuppbygger känslig hud under natten, berikad med lakrisekstrakt, dexpanthenol och druvkärnolja
 
Nivea Sensitive 3-in-1: parfymfri 3-i-ett produkt, rengör på djupet, tar bort ögonmakeup och tonar huden, berikad med dexpanthenol och druvkärnolja som vårdande och skyddar., micellär teknologin är inte uttorkand och respekterar hudens naturliga balans. 
 
Nivea ensitive Cleansing Milk: parfymfri rengöringsmjölk, rengör skonsamt och effektivt, berikad med dexpanthenol och druvkärnolja som våradar och skyddar. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen