Babyliss frisyrredskap ett glatt överaskande paket

I veckan kom ett glatt överaskande paket på posten, med massa härliga babylissfrisyr produkter, hur passande är inte det nu när våren är här och mössan åker av och man kan göra fina frisyer. Älskar att hålla på med hår och ville bli frisör när jag var yngre söket det i gymnasiet men kom aldrig in och går än idag att har det i tankarna.
Men har 2 tjejer som man kan göra massa roliga frisyrer och Filippa blev jätte glad när hon såg innehållet i lådan.Vi kommer ha stor nytta av hårprodukterna och en fin låda som dom förvaras i. 
Tusen tack  tjejerna på Redeville och Babyliss för månadens utskick klicka HÄR  för att se vad du kan köpa produkterna. 
Produkterna är anpassade för både stora och små barn och man hittar produkterna på bland annat apotek hjärtat och välsorterade parfymerier, Ica- butiker och nätbutiker. 
 
Massa frisyrredskap för att skapa fina frisyrer.
Skapa en lekfull frisyr med Babyliss klämmor som dessutom går blixtsnabbt att sätta fast och fixerar frisyren extra bra tack vare anti-glid-funktion. De färgglada klämmorna är anpassade till barns tunnare hår. 
 
 
Filippa ville ha fläta 
sedan ville hon ha en hårmunk 
lätt att sätta upp 
sedan blev det flät diadem 
Filippa ville göra hårmunk på mig jätte duktig var hon 
Hårmunken är en klassiker som kan användas på många sätt. Perfekt att kombinera med flätdiademen eller varför inte med hårklämmor använd fantasin och få håret på plats. 
Silkets mjukt hår med hjälp av Babyliss utredningsborstar, Har testat många borstar men denna tar nog priset vilken borste skönt grepp att hålla i och så mjuk och skön att reda ut håret med. 
Både Filippa och Nellie är verkligen jätte hår ömma och denna borste på ett enkelt och skonsamt sätt reder ut tovor för ett härligt silkesmjukt hår utan trassel. Passar alla typer av hår, såväl torrt som fuktigt. 
Ergonomisk utformning, bekväm att använda och erbjuder bättre kontroll över borsten. Olika längder på borststråna gör att det går snabbt att reda ut håret. Mjuka borst skyddar håret mot onödigt slitage. 
 
 
Filippa ville såklart göra på sin docka med 
 Tack snälla för alla fina babylissfrisyrredskap
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen