Loppiblogbag vårpepp

Älskar verkligen när det kommer ett mail om att jag ska få testa Loppiblogbag, Tusen tack bästa Loppi 
 
Idenna vårpepp bag var det massa produkter=) 
 
Loppiblogbag var som vanligt fullproppad med produkter 
DVD Pingvinerna Skaparna av Madagaskar visar i denna galna film att fåglarna kan vara de perfekta spinoerna. Pinvinerna är söta och goa och ett team av superspioner slår sig samman nordanvinden för att rädda världen. Ett hysteriskt roligt globetrotter- äventyr som hela familjen kommer att älska. 
 
Friggs riskakor Linfrö & rosemarin och Hampafrö och svartpppar:har kommit i en ny tappning, tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smakesättare. Friggs riskakor med superfrö är extra tunna, smakrika och innehåller endast naturliga ingredienser. Innehåller 90% fullkornsmajs men även råris, vilket gör riskakorna extra fiberika. Riskakorna är också nyckelhålsmärkta, Linfrö används tradtionellt för sina posetiva effekter för magen och sitt innehåll av nyttiga näringsämnen, framför allt omättande fetter men också kostfibrer, protein och miniraler. Hampafrö är egentligen en frukt som innehåller ett frö. Mathampa är en god källa till 18 olika aminosyror,inklusive alla essetiella, och är följaktliga och bra vegansk proteinkälla. Hampafröet innehåller också hög halt av fleromättade fettsyror. 
 
Edet Ultra Soft. Har perfekt balansav styrka och mjukhet, som skämmer bort även den mest känsliga hud. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud. Med Edet Ultra Soft behver du inte komprimissa mjukhet med tillförlitlighet.
 
Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Viegar: En väldoftande hårskölj med ekologiska hallon för ny frisk glans. Kalkrester i vattnet gör håret matt och trist. Hallonvinäger med sitt låga pH-värde, avlägsnar dessa rester och ger en härlig glans och läcker doft. 
 
RFSU Easy Shavin är en mjukgörande rakgel. Easy Shavin är genomskinlig och löddar inte. Den gör det lättare för rakbladet att glida över huden utan att skada den vilket gör din rakning behagligare på hela kroppen. Passar bäst i dusch med rakhyvel. 
 
RFSU Nice n cool motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. 
 
Yves Rocher Hydra Vegetal: Innovation skönhet från växriket. En underbart krämig, djupt återfuktande 24 timmarscréme som har utvecklats specifikt för normal till torr hud med sav från växtriket som kapslar in fukten. Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager, även mest uttorkande. Resultatet är fylligare, väl återfuktande hud som strålar skönhet. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen