Min nya mysis dress från Sobea

Jag hämtade ut ett paket härom dagen hade beställt en ny mys dress från märket SOBEA, tyckte det var dags då dom jag har börjar bli slitna. Det vart en peach färgad och hade sådan tur att den var på rea med. 
När vi var hela gänget på Bloggarna på Spa på Skepparholmen Spa  så hade Diana och Jenny varsin sådan på sig och dom var så fina på dom.
 Så klickade hem en från Sobeas hemsida. 
Varför inte önska sig en i julklapp eller present =) 
 

Om Sobea

Sobea designas med sprudlande glädje av Beatrice Sjöberg Magnusson. Hon är en tvåbarnsmamma som vet vad som saknas i garderoben när du vill  känna dig bekväm och lyxig på samma gång. 
Sin första kollektion gjorde hon när hon var 19 år. Då lovordades hon av Ingrid Schrewelius. I sin ateljé tillverkades brud- och aftonkläder i många år. Men när hon fick sin första dotter kom idéerna på funktionella och sköna plagg till kvinnor, gravida och barn. Den mönsterskyddade tuttvärmaren och krypbyxan var de första plaggen i kollektionen. Sobea® Yogabyxan följde därefter och såldes i 5000 ex. på bara två år. Kollektionen är nu utökad med många underbara plagg som förgyller vardagen. Alla damplagg passar även gravida magen. När du leker med barnen, jobbar, ammar, yogar eller myser i soffan får Sobea dig att känna dig vacker i sin fina passform och ljuvliga kvaliteter. Barnkollektionen älskas av barnen själva eftersom plaggen är så mjuka, sköna och passar både till dagis och fest. Det faktum att mamma och barn kan matcha varandra är mycket uppskattat. Att använda organisk bomull och värna om vår jord är en självklarhet för Beatrice. Hennes önskan när du bär ett Sobeaplagg är att du ska känna dig glad, vacker och vilja möta dina medmänniskor med ett leende. Det är So Bea. 
 
Text lånad från Sobea 
 
Kommer förmodligen bo i denna mys dress 
Filippa fick agera fotograf 
Tyvärr vart några bilder lite suddiga 
Man kan matcha med sina barn
Kläder för kvinnor och gravida 
 

Kommentarer
Postat av: Eleonora Adriana ♥

Jättefin!

Svar: Tack gulliga du =)
jessgucci

2015-12-05 @ 02:36:51
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen