Loppiblogbag

Har fått äran att teta loppibloggbag, älskar dessa härliga nya produkter.
tack bästa Loppi =) 
Perfekt Ny start på året med dessa produkter
 
 
Blutsaft är ett vegatabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Blutsaft är rik på B-vitamin och fri från konserveringsmedel. 
För att få ihop sitt livspussel är det lätt att slarva med sömnen, maten och vardagsträningen. Då är Blutsaft ett snabbt och enkelt sätt att bättra på sitt järnintag kan då vara att dricka Floradix Blutsaft. 
 
Ekomusli är baserad på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn. Ursprungsgrödorna innehåller högre halter av protein och högre halt av näringsämnen än konventionella grödorna. Allting odlas i sörmland och flingorna framställs genom kallvalsning på Warbro kvarn. 
 
Kidzoo är Filippas och Nellies favoriter dom älskar dom och skulle kunna äta en hel burk om dagen i fall dom fick =)  Kidzzoo är välsmakande multivitamin som ett tillskott under perioden när kosten inte riktigt fungerar. En nalle om dasgen ger barnen en bra dos av de vanligaste vitaminerna. Innehåller bara natruliga färger och aromer, inga konstgjorda sötningsmedel. 
 
Castus fruktstänger är full av naturlig energi och passar perfekt som en del av mellanmålet. Att ha med på utflykten eller i väskan. Perfekt och är lätt att äta och kladdar inte. När man köper en castus fruktstång kan man vara säker på att produkten är utan tillsatt socker, rik på fibrer och utan konserveringsmedel. 
 
Friggs hälsote Blåbär och Acai är ett rooiboste som är härligt bärig. rooiboste är naturligt fritt från koffein och passar därför bra att dricka på kvällen. Superfrukter har blivit alltmer efterfrågade för att uppnå god hälsa. 
 
Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning, tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Friggs riskakor innehåller endast naturliga ingredienser. En av de mest populära smakerna är Chiafrö och havssalt. 
 
Friggs nya vitaminbrus ger en väl sammansatt blandning av vitaminer och miniraler, samtidigt som dryckerna är goda törstsläckare. friggs sockerbalans är den som vill minska sötsuget. Brustabletterna innehåller krom som bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå samt vitamin C som bidrar till en normal energiomsättning. Den har en exotisk smak av bland annat ananas och papaya.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen