Älskar verkligen att få ta del av att testa Loppibloggbag

Hämtade ut häromdagen Loppibloggbag, Tusen tack för att jag får testa dessa produkter. Loppi skickade denna gång ut Loppiblogbag Sommar. 
 
Alltid lika kul att öppna detta paket 
 
Så många bra produkter som alltid men denna gång innehöll bahgen:
 
Salus Magnesium som är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, öreter och fruktjuicer och är skonsamt för magen. 
 
Philips pippmugg från Philipsavent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för att mycket utan istället kan barnet hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett anti halkskydd. 
 
Panduro: Sats My First Hand & Foot Prints. Gosiga babyfötter och söta händer. Finns det något mysigare än små babyfötter och händer? Spara dem för alltid genom att göra fina gipsavjutningar och sätta upp dem i tavelramar som du målar i vackra färger. Superbra presenttips till mor och farföräldrar eller dop present. 
 
Dermoshop: Dermostil handtvål Blossom är en given sommarfavorit för händerna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom. Beställ hem sommarens ljuvliga Blossom produkter dermoshop.se
 
Salvequick Aquablock är bästa plåster som håller vattentätt samtidigt som den låter huden andas. Det gör en optimal sårläkning och minskar risken för ärr bildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar. Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt. Alltid bra att ha med sig i väskan. 
 
Yves Rocher lanserar i Juni över 50 nya lack i massa härliga färger. Den milda , nagelvänliga formulan är berikad med naturliga elemiharts för maximal glans. Tack vare den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. Yves Rocher går nu ut med ebn stor världstäckandekampanj #speakingcolors, där man genom sina naglar uttrycker vilket humör man är på . 
 
Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet helt ovärdelig. Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut. 
 
Filippa och Nellie älskar att bläddra och titta i böcker och vill gärna att man läser 
Plåster som kommer vara med i min strandväska i sommar 
Doftar så gott sommar sommar 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen