Sparadiset i paradiset

  Fredags kvällen tillängnade jag på Sparadiset med ca 30 andra härliga  tjejer. Värdinnorna fina Diana och fina Lina hade fixat och ordnat så fantastiskt bra som alltid med dears event.Värdinnorna började kvällen med att välkomna oss med att skåla i bubbel. Sedan var det en kort presentation av Sparadiset och vi fick veta lite om produkterna från Voya att det är viktigt att använda bra och rena produkter på sin hud.  Därefter bjöds det på en härlig  modevisning med fina kläder från Milook. Det är klassiska, stilrena plagg som har något extra och som man kan ha kvar i sin gaderob. 
Underkvällen kunde man vara med på massa tävlingar där man bland annat kunde vinna allt i från en kaffe maskin till presentkort på sparadiset. Det var galet många tävlingar. Alla fick även massage och en hudanalys också fick vi bada och bubbla i dom härliga bubbelbaden.Synd att kvällen gick så fort för det var super trevligt och längtar redan till nästa gång man får komma iväg. Är så glad för att jag träffat så många fina, snälla och härliga tjejer man har alltid lika trevligt och kul ihop.
Tusen tack alla tjejer  för en toppen fin kväll och extra tack till  Dina, Lina och Sparadiset. 
 
Sparadiset fnns på Kungsholmen, Östermalm och Södermalm
Fina Lina och fina Diana hälsade med en varmt välkomnande kram 
 
Trevlig och välkomnade entre, alla fick byta om till morgonrock och tofflor, mysigt och avslappnande att strossa runt i under hela kvällen. 
Det är verkligen ett mysigt ställe där man kan slappna av opch ladda batterierna
 
Massa gott tilltugg som man kunde äta under kvällen stod Foodlab och Rent a chef
Mini burgare och tonfiskbitar 
 
 
Hälsade alla välkomna 
 
 
en del av vinstbordet lite suddig bild: Det var vinster från Geggamoja, Panos Emporio, Sparadiset,Voya, Milook,makeupböcker, kaffemaskin Dolcegusto. Det var totalt 21 vinster så alla vann nästan någonting. 
En fin klänning från Milook, älskar den röd färgen 
Så mycket fina kläder på modevisningen
 
snygga Jenny i randig top 
snygga Diana 
Alla fina tjejer som gick modevisningen med kläder från Milook
 
 
 
Här fick man en massage så skönt jag som har problem med mina axlar. Hon som masserade mig var  super duktig och man somnade nästan. 
Hudanalys
 
 Voya har jätte bra ansiktsprodukter
Voya-organic är skönhet från havet
 
VOYA är ett ekologiskt märke från Irland där huvudingrediensen i alla produkter är handplockade alger från Atlanten. Alla produkter är ekologiska och Voya är certifierade enligt Soil Association vilket innebär att varken natur, djur eller människor kommer till skada av produktionen eller produkterna. 
 
Avslappnande med att ta ett bubbelbad här är Sarianne och Diana
Ett gäng bubblnade tjejer 
 
Fika stund med Sarianne, Aja och Maria 
 
 
 
 Dom här goa tjejerna Maria, Sarianne, Nettan och Aja myser i  soffan 
 
 
Fina Sofie och hennes tunga 
 
 
Presentation av vinnarna på alla tävlingar som man kunde tävla under kvällen 
 
Jag vann produkter från YvesRocher
Fna Goodibags
Alla fick med sig hem en välfylld och maffig goodiebag
Var skönaste underkläderna från PeirreRobert, nagellack från Yves Rocher, anti-age kit, doftpinnar från K-lundqvist,halsband, hårfärgning, schampo, olivkräm, chips
Älskar Pierre Robert, speciellt träningstoppen 
 
 
Boka din kväll på Sparadiset för en granterad mysig och avslappnade stund antingen med vänner, sambo eller överaska någon med en present. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen